Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VI тема

• 48 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Актрисата ,която играе Джена е станала руса. Дали и Джена ще стане руса  newsm78

# 706
Не можах да я позная, отива й  Peace

# 707
  • Варна
Не можах да я позная, отива й  Peace
И на мен ми харесва  Grinning

# 708
И на мен ми харесва. Peace Кога излиза новият епизод?

# 709
  • Варна
И на мен ми харесва. Peace Кога излиза новият епизод?
В Америка 9 за нас 10 декември

# 710
На мен повече ми харесва с тъмна коса.

Ох, малко остана до епизода.  Wink

# 711
  • Варна
Обявиха, че няма да има промяна в деня на излъчване и епизод 14 ще се излъчва от 6 януари за Сащ, а при нас на 7
СПОЙЛЕР за епизод  5х24
Скрит текст:
Финалът на сезон 5 е озаглавен „No one wants to get „A“ angry…“ или в превод „Никой не иска да ядоса „А“…
Във финала ще има откъси от миналото с госпожа ДиЛорентис и ще научим нейните дълбоко пазени тайни от доста време.

# 712
  • Пловдив
Обявиха, че няма да има промяна в деня на излъчване и епизод 14 ще се излъчва от 6 януари за Сащ, а при нас на 7
СПОЙЛЕР за епизод  5х24
Скрит текст:
Финалът на сезон 5 е озаглавен „No one wants to get „A“ angry…“ или в превод „Никой не иска да ядоса „А“…
Във финала ще има откъси от миналото с госпожа ДиЛорентис и ще научим нейните дълбоко пазени тайни от доста време.

И дано най-накрая успеем да навържем нещата и разберем кой е А

# 713
  • Варна
СПОЙЛЕР за епизод  5х24
Скрит текст:

И дано най-накрая успеем да навържем нещата и разберем кой е А
А дано, но надали  Laughing

# 714
  • КиТ
То те като разкрият А трябва да си повториш целия сериал задължително,щото аз нищо не помня от началото,кви бяха мистериите,кво беше  newsm78

# 715
  • В две мънички очи...
Накрая ще извадят някой напълно непознат и ето ви А - ама как не сте разбрали че това е момчето което се появи на 15 сек. на 1 епизод, 20сек на 2 епизод и т.н.
Прочетох книгите до 14 в библиотеката няма номер 15 и тоя Ник беше пълна измислица.

# 716
  • Варна
Накрая ще извадят някой напълно непознат и ето ви А - ама как не сте разбрали че това е момчето което се появи на 15 сек. на 1 епизод, 20сек на 2 епизод и т.н.
Прочетох книгите до 14 в библиотеката няма номер 15 и тоя Ник беше пълна измислица.
Мисля, че книга 15 наскоро излезе на български, а четох, че авторката ще почва нова поредица и мисля, че беше казала, че книга 16 ще е последна и всичко щяло да се разкрие.

# 717
Въпросът ми сигурно е глупав, но какво е сезон 5В?

# 718
Предполагам се има предвид 5 сезон след дългата почивка и затова 5Б.

# 719
  • Варна
Предполагам се има предвид 5 сезон след дългата почивка и затова 5Б.
Епизодите през лятото се водеха 5А. Те ги делят на летен финал и не знам какъв финал. Много ме дразнят с тези големи почивки.

Общи условия

Активация на акаунт