Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VI тема

• 48 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Между другото, две неща, които забелязах в посления епизод (не видях дали някой ги е коментирал):
- погледа, който си размениха Алисън и Кейлъб в края на епизода, когато всички влязоха в стаята с телевизора;
- това, че на Алисън й трябваше да ходи до офиса за ориентация в училището, защото уж много време минало и не помнела кое къде е...не че нещо, но мен и сега да ме върнеш в сградата на началното ми училище, пак ще помня кое къде е било, та какво остава за гимназията, дето не съм я посещавала 2-3 години
...което ме навежда на мисълта, че
Скрит текст:
това изобщо не е истинската Али (оттам и теорията за близначката), поради което убиха г-жа ДиЛорентес, преди да може да я види - вероятно само тя е могла да разбере, че тази е другата близначка

# 376
И аз забелязах погледа между Кейлъб и Али  Peace Те принципно не се познават, нали?!
За училището и на мен ми стана интересно- за 2години да е забравила кое къде е Thinking Като цяло има много неща, които подсказват за близначка на Али. Колкото и да казват, че няма да го направят като в книгите, си мисля, че накрая ще използват историята с близначките.. Thinking Както и преди коментирахме - този, които е ударил Али, трябва да е много скъп за г-жа Ди, за да го прикрие - най-вероятно Джейсън или близначката Peace
Госпожа Ди си мисля, че наистина я е убил бащата на Спенсър, за да я предпази Peace Но пък да я зарови в собствения си дом newsm78

# 377
И аз забелязах погледа между Кейлъб и Али  Peace Те принципно не се познават, нали?!

Поне дотук в сериала се твърдеше, че не се познават, ама май друго ще излезе... Накрая и Кейлъб ще се окаже замесен в някаква интрига, което ще е много тъпо, щото само той още в нищо не се беше забърквал. Confused

# 378

Поне дотук в сериала се твърдеше, че не се познават, ама май друго ще излезе... Накрая и Кейлъб ще се окаже замесен в някаква интрига, което ще е много тъпо, щото само той още в нищо не се беше забърквал. Confused

Представям си да измислят, че във времето, когато Кейлъб не беше в Роузууд, се е срещал с Алисън за нещо си...  Tired

# 379
Да, и аз видях погледа.. и наистина много странно за 2 години да забравиш кое къде ти е в училището..
то вече официално се знае,че ще има близначка,само че в спойлерите пише, че близначката ще е на
Скрит текст:
Сиси

# 380
Да, и аз видях погледа.. и наистина много странно за 2 години да забравиш кое къде ти е в училището..
то вече официално се знае,че ще има близначка,само че в спойлерите пише, че близначката ще е на
Скрит текст:
Сиси

На мен
Скрит текст:
Сиси абсолютно не ми се връзва със сериала..камо ли нейна близначка...

# 381
То според спойлерите всеки има близнак.. То не беше Али, Езра, Ария, г-жа Ди, Сиси, Джена...  Crazy

# 382
Да не говорим, че има неправдоподобно голямо количество обратни или поне бисексуални момичета като за такова малко градче и, разбира се, всички харесват Емили.

newsm10

# 383
  • Варна
Ще има невиждан досега флашбек – от детството на Алисън. Снощи вечерта Джоузеф Дохърти, който е режисьор на сериала, публикува в Туитър профила си тази снимка от снимачната площадка на сезон 5. Вероятно този момент ще бъде по време на Коледния епизод, тъй като той се снима в момента.
Ето я снимката.

Дали ще има нещо общо с близнака на някой  Thinking

# 384
Момичета, гледахте ли новия епизод ?Аз още не съм, но сега нямам време и оставям за после  Simple Smile
Промо за следващия епизод  http://vbox7.com/play:52a1ff7f0a

( и... да, тъкмо пиша и отново профилактика  ooooh! )

# 385
Не съм гледала - още няма субтитри  Confused

# 386
  • Варна
Много интересен ми е скицника на Бетани. Направо тръпки ме побиват от него.
Скрит текст:

На последната мисля че е убийството на майката на Тоби.
Марлийн e отговаряла на няколко фен въпроса относно сериала в туитър.

Скрит текст:
Фен: Бетани Янг близначка на някой в Роузууд ли е ?
Марлийн: Изчакай..

Фен: Мар, моля те не прави още едно от гаджетата да е -А в следващия финал, умолявам те.
Марлийн: Окей.

Фен: Марлийн, знаеш ли кой е -А ?? Или дори и ти не знаеш.
Марлийн: Да, знам. Обещавам.

# 387
  • Gotham City
Май и ти доста седиш в tumblr  Laughing

# 388
  • Варна
Май и ти доста седиш в tumblr  Laughing
Аз английски не знам и затова следя едни сайт където превеждат новини и спойлери за сериала.

# 389
Аз съм готова да се хвана на бас, че на тая Бетани Янг това не й е истинското име. И колкото и да разправят сценаристите, че щели да го направят различно от книгата, накрая ще се окаже точно каквото беше станало там. Rolling Eyes

p.s. Дайте ги тия сайтове да гледам и аз спойлери.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт