20-26 февруари - нека бебешки порой да ни удави

• 17 395
  • 501
  •   1
Отговори
# 345
ето
Сега май ще стане Crazy
Мерси на Сънчи и на Чарминг за напъствията  Wink

Последна редакция: чт, 23 фев 2006, 18:51 от .:.Stef.:.

# 346
Стеф не се отваря и при мен.

Гризка много се смях на писанията ти.
между другото в `Клюкарник` има още един постинг за форумките и аз открих себе си там. много от вас ще намерят сходства. Ако ви се наднича вижте го.

Ири, като се прибереш пиши какво стана, че ме заболяха пръстите от стискане Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2006, 17:27 от Дара

# 347
  • София
http://image53.webshots.com/153/5/81/85/2609581850062144717HGHUtw_fs.jpg
Това е линк на снимката, ама не се отваря да му се невиди Crossing Arms Поне аз не мога да си я отворя  Embarassed

Стеф, котката е яка!!!  Laughing

# 348
Стеф, котката е яка!!!  Laughing
Embarassed Много се зарадвах като я видях и си я купих веднага - това е чаша, за тези дето не могат да отворят снимката Crazy Ама...луд на шарено се радва, нали знаете Blush
Галски, ти се губиш нещо Grinning да не правите пак нещо по апартамента Flutter

# 349
  • София
Стеф нищо не мога да отворя SadДаре дай линк към темата в Клюкарника,не можах да я намеря newsm78

# 350
  • София
...Галски, ти се губиш нещо Grinning да не правите пак нещо по апартамента Flutter

Xa, губя се  Laughing, навъртам се из района и "душа кат кутре" за нови модератори, бременни и пр. Wink...
Бачкам, друго не остана, нали обзавеждане ни чака Simple Smile уф...
а уж работим и по другите въпроси, ама е не питай!  Mr. Green срам  Laughing майтапя се!

# 351
Стефчо, трябва да дадеш адреса, който ти излиза горе в Адрес. Така ще може да се отвори снимката.

# 352
Аз да се отчета за прегледа днес : левия яйчник продължава да е поликистозен, доминантен фоликул в десния - 13 мм на 11 ден от цикъла. Пуснаха ми естрогенен хормон някакъв за изследване - да се види дали има яйцеклетка в тоз фоликул. И тест за хламидия ей така между другото. Стискайте палци цитонамазката да е в интервала 1-2 група! И така - другата седмица пак ще мерим.

Айде сега е ред на ирини да сподели как е минал прегледа (ако успее да си пробие път през центъра с тоз мач)

# 353
Момичета здравейте пак!!!Бързам да ви се похваля - всичко мина много добре. Аз бях на преглед - нещо като ранна фетална морфология при един специалист от Франция, млад доказан гений, който в 12 г.с. вижда много неща, които и в 18 повечето доктори не виждат. Видяхме пъпната връв /че е с 3 артерии какт отрябва/, видяхме стомахчето и хранопровода, броихме пръсти на ръчичките и т.н, а най-хубавата част - на 80% си знаем пола Laughing Laughing Laughing приемам залагания!

# 354
Момченце Blush Беше първото което ми хрумна Blush
Вие много бързо отидохте до Франция  Mr. Green Шегичка... радвам се че всичко е наред, сега вече се отдай на спокойна бременност и без притеснения   bouquet

# 355
Иринии, от къде го намери този доктор? иначе първото което помислих е момче.

Момичета бях малко в `Родила и красива`, та намерих това новородено бебче сред снимките. Направо съм се разнежила и размечтала, ама много е готино милото.

http://az-jenata.com/img/rodila/bebe_ruen2.jpg

Последна редакция: чт, 23 фев 2006, 19:35 от Дара

# 356
Ирини, аз пък съм за момиченце  stork-girl  Laughing
МНого се радвам, че всичко е наред и сега можеш спокойно да бременееш и дебелееш.
Пък като му доиде времето - ще ни го дадеш и на нас тоз френски дофтор

# 357
  • BABYLAND
Ирини, безкрайно се радвам, че всичко е минало чудесно!
Залагам на МОМИЧЕНЦЕ!!!

# 358
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета.желая ви успех през тази седми4ка и всяка една от вас да види о4акваните две 4ерти4ки.стискам ви палци.аз също в4ера и днеска се 4увствам много отпаднала.вие ми се свят и имам страшни киселини.както и отвреме на време имам пробожданиа ниско в дясно.дано и аз да имам късмет.целувам ви и ви прегръщам. Hug  bouquet

# 359
Ирини и аз съм за момиче, не знам що така ми дойде Laughing
Много се радвам, че всичко е ок Laughing
Казах ти аз Wink

Общи условия

Активация на акаунт