Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава „бебешки дъжд“ в контекста на форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети, дадени на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава „бебешки дъжд“ в контекста на форума?
В контекста на форума „бебешки дъжд“ се използва метафорично за пожелание за приятни изненади и радостни събития, като например зачеване или бременност. Това е символ на ново начало и радост, което се свързва с идеята да бъдеш „намокрен“ от благоприятни събития, подобно на дъжд, който озеленява и освежава.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои съвети, дадени на участниците във форума?
Участниците във форума съветват измерване на базалната телесна температура (БТ) от първия ден на цикъла и използване на дигитален термометър за по-надеждни резултати. Те също така споделят своя опит и предлагат емоционална подкрепа за справяне с предизвикателствата, свързани с опитите за зачеване и бременност.
-
Кога ще получа резултатите от теста за бременност?
-
Какви са последните новини от вашите дупки?

На мен след 2-3 седмици най-късно също трябва да ми правят фетална.
С какво се накъдри ?
А иначе изчетох всичко коео сте написали-на бременлийките голям успех желая,а на останалите НАДЕЖДА И скоро

// и сега си кукувам сама... нито тв ми се гледа, нито ми се чете... вече не знам ко да прая...

Гадост!
моето първо предложение е момиче...ама да не са близнаци 
но аз ти пожелавам по друга причина да ти закъснява. Моят съвет е ако искаш да си направиш кръвен тест...безотказно действа. Иначе съм чела и за момичета, които са бремени а тестовете им отчитат доста късно. Успех каквото и да решиш.
Направих тест на шестия ден от закъснението и ми дойде точно след 2 часа
......голямо разочарование беше.
Моля се при теб да се дължи на нещо такова

В Космополитън имаше цяла статия, че сега са много модерни точно такива