20-26 февруари - нека бебешки порой да ни удави

• 17 396
  • 501
  •   1
Отговори
# 330
На Голдито да получи най-прекрасния подарък  Praynig

Гризка, срахотно е - личи си професионална ръка като пипне  Laughing

# 331
 hahaha
Гриз, имаш талант, определено Laughing
Даже може да се добави още Mr. Green

# 332
Мерси, мерси за добрите думи, момичета Heart Eyes Реших да погледна малко откъм веселата страна нашето ежедневие.

Даже може да се добави още Mr. Green
Ами давайте - можем да направим като в другата тема - всеки да добави от себе си по нещо. Съни, не се сърди за такова разводняване, ама имаме нужда от малко разведряване.

# 333
Гризка, страшна си бе мацко!  hahaha hahaha hahaha
Голям талант! Много е готино!   bouquet

# 334
  • BABYLAND
Дано ЛЕА, дано! От вашисте усти...та в Божиите уши! И не само за мен, всяка една от вас да я сполети това щастие.
   ИРИНИ, най-искрено ти желая успех днес, само добри новини и колкото и да ти е трудно опитай се да се успокоиш. На мен дъхът ми спираше няколко часа преди преглед от притеснение. Не можех да дишам...мъчение, а в крайна сметка без причина. Ти си ми умничка и сама знаеш, че трябва само спокойствие. Мислено съм с теб съкровище.
   Ох , много съм отнесена, уж пак четох, но нищо не ми е останало в кухата глава.    ooooh!
  Цветунчоооооу, браво за вечерята снощи. Само не го свиквай скъпият всяка вечер да му готвиш, че на хубавото лесно се свиква и после ще ти вади душата като не му сложиш приготвено от теб ядене  на масата.  Mr. Green

# 335
Ирини, стискаме ти палци и спокойно, всичко ще е наред  Heart Eyes
ГризкаCrazy много ме изкефи твоята закачка. Ами така де, ние "искамбебките" сме толкова готини, не знам другите защо не ни разбират. newsm78

И към Какичка, ти душко как разбра, че имаш късна овулация, усети ли нещо, тест ли си правила. Направо ме разби да отидеш на лекар и да му кажеш`Слушайте аз си имам ову по-късно`.  
Даренце, ще ти отговоря, защото може да е полезно на някой друг. Доста месеци наред ме тъпчеха с дуфастон от 16 ден само и само да имам нещо като цикъл.  #Cussing out А според мен така просто не сме давали шанс на овуто. Та почнах от септември да пия билки за ову и да си следя темепратура, цс и подобни. И бях невероятно щастлива когато ФФ ми показа дебела червена черта на 25 ден. Даже се хвалих наляво надясно тогава /имахме срещичка в червената къща с мацките/. И после след като ми дойде 14 дни след овуто и то без да пия лекарства, просто разбрах каква е работата. Wink  И така разбрах за късното ову. Но само стаменов взе на сериозно графиките и сега доказа, че съм права Naughty [/color]

# 336
ей гризката много ми хареса - аз например си мерих снощи температурата не базалната щото четох някъде че някой имал такъв симптом
charming ти чакаш ли още - кой чака с мен или съм сама newsm45 newsm45

# 337
Гризка, мила страшно хубаво е това, което си написала Laughing и много вярно разбира се. Определено имаш талант Hug
И аз се чудя като Какичка защо другите не ни разбират, като всъщност сме много, много лъчезарни момичета. Но явно с чуденето ще си останем Wink

Ирини, споко всичко ще е оки! Hug

# 338
charming ти чакаш ли още - кой чака с мен или съм сама newsm45 newsm45
Аз чакам беее!  Rolling Eyes
Теб кой ден закъснение ти е?

# 339
  • София
 smile3521Ей ,Гризка супер е това,направо ме развесели smile3503Ирини имаш и от мен силно стискане Praynig Praynig Praynig HugХайде,няма ли някой чакащ да се пахвали??? Heart Eyes

# 340
sladurkata vvenkova дано да не я дочакаме  newsm17 smile3521

аз съм 13-ти ден закъснение

# 341
Ей, Гризка, замисли се дали да не издадеш нещо!  Peace
Това твое творение имам чувството че описва мен, или поне това в което се бях превърнала преди няколко месеца. Така бях се втелила  Mr. Green

# 342
sladurkata vvenkova дано да не я дочакаме  newsm17 smile3521

аз съм 13-ти ден закъснение

дано дано ама вие със закъсненията Ви броя за бременни бе мацки - аз чакам в събота - ама се заключвам в къщи и не я пускам да влиза smile3542

# 343
Исках да ви пусна една снимка на едно нещо, ама няма да се отвори снимката, а албума ми е публичен, не е private  newsm78 Някой да има идея защо става така ?

# 344
  • София
Исках да ви пусна една снимка на едно нещо, ама няма да се отвори снимката, а албума ми е публичен, не е private  newsm78 Някой да има идея защо става така ?

Стеф,защо да не се отвори? newsm78Къде е качена снимката?Дай адреса на снимката

Общи условия

Активация на акаунт