Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Ямбол

И един испански сериал започнах, но не знам да го споменавам ли...

Не се чуди, а сподели кой е, por favor.  Laughing

# 61
  • София
Никой ли не гледа Хавай 5-О?
Много много ме радват гостуващите актьори /освен главния каст разбира се/.
Изредиха се толкова много познати и любими физиономии от Лост  Heart Eyes, наред с много други.
В последните два епизода се подвизаваше Хюго, а в последния се появи д-р Пиер Чанг.
В няколко серии подред се появява и Мелани Грифит, която не прилича на нищо в лицето  ooooh!
О, забравих и Бу Бу Стюарт, който е пораснал, но пак си е сладкото хлапе от Здрач  Grinning

# 62
Хавай 5-0 е много добър.Кефят ме и гост-актьорите и каста.
Също така следя и Военни престъпления Лос Анджелис и там каста е готин и гост-актьорите също е не всеки път. Heart Eyes

# 63
  • КиТ
Никой ли не гледа Хавай 5-О?

Гледаме,гледаме много хубаво сериалче,много ми е любимо,особено Алекс О  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
  • На високо

Не е май за тази тема, но като ме умоляваш да го кажа  Simple Smile - El tiempo entre costuras (Нишките на съдбата)

# 65
  • Ямбол

Не е май за тази тема, но като ме умоляваш да го кажа  Simple Smile - El tiempo entre costuras (Нишките на съдбата)

О, страхотен е сериалът.  Heart Eyes И защо да не е за тази тема, като го има го в списъка на стр.1  Simple Smile

Иначе го обсъждаме в тази тема, ако имаш желание - заповядай!  Hug

# 66
  • На високо
Да понаваксам със сериите и ще дойда! Hug

# 67
  • София
По повод Хавай 5-О да кажа, че Мишел Борт /Катрин/ напуска шоуто и няма да се появи в 5-ти сезон.
И без това не я харесвах за двойка с МакГарет, искам друга да му намерят   Simple Smile

# 68
  • КиТ
О тя и без това последните епизоди много рядко се мярка и ми направи впечатление,че вече не ги дават заедно  Whistling Да се маха искам някоя друга за МакГарет Heart Eyes

# 69
На мен ми беше симпатична.Но дано му намерят друга.

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започнах Hart of Dixie. Първите пет епизода ми допаднаха, гледа се леко и разтоварва.

# 71
Първите 3 епизода на Революция,чудя се дали да продължавам.

# 72
Абсолютно да, да не говорим, че темичката ни е по-яка от сериала Wink

# 73
Бумър като се замисля Живите мъртви са единственият сериал който съм докарала до 4 сезон. В тая Революция един няма да ми хване окото. Главната героиня една такава мила състрадателна,бляк. На Американците свалих 3 епизода,дали да не подхвана тях?

# 74
Тях ги препоръчвам с 2  ръце. Те са ми в топ 3! Интриги, обрати. Готини антигерои.

Общи условия

Активация на акаунт