Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Чух, че втори сезон на "Разузнаване" може и да няма...

# 46
Разузнаване е готин сериял има какво да се види.Като гледам рейтинга е добър и си мисля че ще има 2 сезон но за сега нищо не се написа ли.Надявам се само да се завърнат с 2 сезон.

# 47
  • Разпиляна във въображението
От нови сериали и стари такива с голямо удоволствие гледам пиратския /който свърши Crossing Arms/ и Стрелата, който е към края си Crossing Arms 

# 48
  • София
На мен пък Разузнаването ми е скучен  Tired
Даже и заради трапчинките на Джош не мога да се прежаля.
Някак си не успяха да вкарат обща идея, отделни разхвърляни случаи, пълни с недомислици.

# 49
Всеки има различни виждания за мен Разузнаване е добър и ми харесва заради това че е по различен от останалите криминални серияли.И другото което случаите им не са разхвърлени не могат да са като От местопрестъплението.Идеята на серияла не са толкова случаите а това че човека с чипа да запази човечността си.И най вече че сърцето винаги ще наделява умът.

# 50
добрата съпруга

# 51
Бебе   bouquet
Гласувах с 12 опции  Blush
Най-много чакам Haven и Orphan Black, харесвам много The Walking Dead.
Останалите, American Horror Story, Game of Thrones, Grimm, Revolution, Supernatural, True Blood, The Originals, The Vampire Diaries и Under the Dome са ми за дъвки и миене на прозорци, но не се отказвам от инат.

# 52
  • София

О! Ти имаш нерви!  #Crazy baby_neutral

# 53
Не, имам френски прозорци! Grinning

# 54
  • София
 hahaha Да, това би обяснило нещата!

# 55
Аз започнах този The Red Road не е лош, но още е в началото, само четири епизода съм изгледала.

# 56
  • София
Аз започнах този The Red Road не е лош, но още е в началото, само четири епизода съм изгледала.

Той сезона ще е общо 6  Simple Smile
Иначе аз съм изгледала два, ще го догледам като свърши накуп.

# 57
  • Ямбол

И аз съм изледала само два. Не е лош, но ми идва леко муден. Напред как са епизодите, има ли раздвижване?  Simple Smile

# 58
  • срещу двата комина :)))

hahaha

аз ги отказах, заедно с Оригиналните  Mr. Green може да ги изгледам лятото, като почне сушата  Joy

# 59
  • София

И аз съм изледала само два. Не е лош, но ми идва леко муден. Напред как са епизодите, има ли раздвижване?  Simple Smile
Аз един изгледах  и май това ще е.

Общи условия

Активация на акаунт