Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Звеното имаш предвид The Unit?
Прекрасен е!

да с малко закъснение - точно този:)
 Клопка се оказа многооооооооооооо добър сериал http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=410910 препоръчвам горещо- 13 епизода със завършек, няма изнервяне всичко по същество:)Simple Smile
И сега пак съм в дилема - Какво да гледам? Понеже преживявам филмите т.е. в съзнанието ми са, мисля ги, старателно ги избирам. Искам да не са много тежки, да има замисъл и всичко любов, вълнуващи персонажи, динамика, действие, хумор. За съжаление малко са тези филчета. Българските сериали много ги харесвам почти всички съм изгледала:) По руските много се бях прихласнала по Кухня, макар да не харесвам такъв жанр, комедийни има си филми които просто са върха.Препоръчвайте, ко се сетите нещо след тези описания:)

# 661
Бумър, мерси за отговора, много добър, подробен. Пример вземайте от нея драги съфорумци.  newsm10

yasmina, а турски серяли гледаш ли?  Laughing

# 662
  • срещу двата комина :)))
да препоръчам един крими сериал, който си е комедийка - The Finder. За съжаление е само един сезон, но наистина е много хубав и малко по-различен от другите му подобни събратя.

Един комедиен - Better Off Ted - много, много забавен.

# 663

yasmina, а турски серяли гледаш ли?  Laughing

За турските сериали казвам "пази боже, турски да започна да гледам"Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile, обаче ако се сещаш за някой много хубав ще се пробвам, защото американските се превърнаха в бози. Та в този ред на мисли, че ми попречи да изгледам 299 серии на забранена любов- бг:)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smileстрашно ми хареса, затова съм отворена за предложения.

# 664
  • Ямбол
yasmina, испански сериали гледала ли си?

# 665
Не никога не съм гледала.

# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Продължавам с The Killing и трябва да призная, че някъде след 6 епизод на първия сезон в мен започна да се заформя мисълта, че това е един от най-добрите сериали, които съм гледала от много, много време. В момента съм в средата на втори сезон и мисълта се затвърди окончателно. Много повече ми харесва от ВВ например, и гони True Detective от криминалните- поне като интрига и атмосфера.

# 667
  • Ямбол

Можеш да ги пробваш. Имат си от всичко, което си описала, че търсиш в сериал, а и са сравнително леки.

# 668
Продължавам с The Killing и трябва да призная, че някъде след 6 епизод на първия сезон в мен започна да се заформя мисълта, че това е един от най-добрите сериали, които съм гледала от много, много време. В момента съм в средата на втори сезон и мисълта се затвърди окончателно. Много повече ми харесва от ВВ например, и гони True Detective от криминалните- поне като интрига и атмосфера.

Абсолютно вярно! newsm10

# 669

Испанските сериали са супер, но преводите им вървят бавно.

# 670
Само ако гледаш най-новите, за старите проблеми със субтитри няма.
Аз изгледах два с огромно закъснение и беше перфектно, защото си вървяха накуп.

# 671
  • Разпиляна във въображението
Сега гледах трейлърите към Живите мъртви и Стрелата. Хм, ще е интересно при тях. Определено.

# 672
Може ли да ми препоръчате сериал тип ""Mistresses""?  bouquet

# 673
The Last Ship за жалост не може да ме грабне. А очакванията ми бяха съвсем други. Дотук съм гледала първите два епизода, но не знам дали да си губя времето със следващите.
Моля нека някой, ако се е прежалил да гледа повече от два епизода, да даде мнение дали по-нататък има промяна към по-добро?

# 674
  • София
Може ли да ми препоръчате сериал тип ""Mistresses""?  bouquet

Хубав ли е "Mistresses" ? До колкото виждам ми изглежда нещо като "Отчаяни съпруги'' .. мисля да го започна.

Общи условия

Активация на акаунт