Лакове за нокти-89

• 57 646
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
   Подобни нюанси на Estée Lauder Purple Passion за мен са: Zoya Demi, Zoya Ciara, Zoya Kieko и OPI Pamplona Purple, но не знам дали някой от тях е абсолютен двойник на Purple Passion.  Peace

# 61
Мерси за темата   bouquet.
Харесах няколко неона от новите на ЧГ, но ще поумувам дали да ги взема, хич не искам да се затрупвам вече с лакове  ooooh!.
Миш, кои по-точно? Нещо съм ги изпуснала.  Laughing

По въпроса: аз взех 2 cupcake-а.

# 62
  • Стара Загора
Юле, да няма предвид City Flourish? newsm78

Аз пък искам всички от Sea Goddess. Crazy Mr. Green
Кофтито е че след 2 месеца ще трябва да събера цялата колекция накуп и се притеснявам къде ще я съхранявам. Не че това ще ме откаже да си ги взема, но за момента все още съм от страната на въздържателите. Embarassed Mr. Green

# 63
Ивче, идея нямам за какво иде реч. Отдавна не следя, за съжаление, и заради това постоянно разпитвам.  Mr. Green  bouquet

# 64
  • Sofia
   Днес ми е особено прекрасен ден и смятам, че върволицата от приятни събития стартира с лакирането ми рано сутринта с един дълго обожаван от разстояние нюанс, с който най-накрая успях да се сдобия наскоро, след безброй премеждия, което само направи притежанието му още по-сладко за мен - Dior Camel.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Ако се налагаше да направя класация на Топ 3 Най-разкошните лакове в моята колекция, този със сигурност би намерил заслужена позиция в нея. Интересното при него е, че е хамелеон, има склонността леко да променя нюанса си на различна светлина - това, разбира се, нямаше как да бъде уловено на снимките, но в реалността цветът прелива от светло бежово, през охра, към сивкаво, до някакво странно пясъчно жълто с червеникави подтонове.  Shocked С една дума, си е интересен нюанс, а като се има в предвид, че е от limited edition колекцията Dior Mitzah, това го прави още по-скъп за мен в емоционално отношение.  Heart Eyes Консистенцията беше малко гъста, а и явно не съм свикнала с дебелината на Диорската четка (това е първият ми лак на марката), та малко се напрегнах с нанасянето, но лакът се изравни от само себе си, макар в началото да предвиждах, че ще стане на черти и покри идеално на два плътни слоя.

Скрит текст:

# 65
  • София
Юле, точно както е казала Ивчето от City Flourish колекцията, двата неона....единия бил на границата на неон, така чета  Mr. Green. Харесах Petal to the metal и Thistle do nicely  Peace.
Фрикси, Дракона на ЧГ е доста очеизбождащ и за мен няма много общо с показаната снимка, защото реално е мноооого ярък. Абсолютен мат е, частичките синеят, но с топ грейва. Според мен тази е доста реална снимка, въпреки че неоните се крият от фотото обикновено, аз го имах но го размених:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnTeD_GQa5 … tvMfkG4AeG70rkQkQ
а така седи при мен
http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/nails/IMG_5192.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/nails/IMG_5190-1.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/nails/IMG_5189.jpg

# 66
Между другото преди време бях решила да го взема този  Total Eclipse,но коментарите че бързо се бели тотално ме отказаха.Сега реших да го взема и никъде не го откривам,дайже видях днес ,че в ДМ са намалени,но точно него го няма.Търсих го в Елитиса и Лили на Графа,но и там го няма,моля някой ако го е мяркал скоро нека пише

Аз преди 3 дни си го купих от ДМ на Пиротска, още съм с него, дори връхчетата не са се обелили. Красив лак е за мен Simple Smile Имаше го и в ДМ в МОЛ Сердика. Дано съм била полезна  Peace
Мерси много  bouquet Аз пък днес да му се невиди бях в Елитиса в Халите  и понеже бях с доста покупки от там реших да подмина ДМ Sad

# 67
  • Belgium
Dior пускат нова гел формула на лаковете в 21 нюанса, нямам търпение  Crazy

Има един много добър taupe цвят - Palais Royal  Laughing

За любителите на нюда с розов подтон, пускам много обширно сравнение на такива нюанси лакове. Според мен между тях също има няколко taupe нюанса:

# 68
  • На остров
Благодаря за темата и аз   bouquet !
На въпроса- взех си един от бразилската серия на Опи, и 3 от серията Оазис на Мавала , това май са ми последните покупки от нови серии.

# 69
Добро утро момичета  Hug Най-много обичам сутрин с кафето да разглеждам красоти в темата, някакси денят ми започва по-готино.

Коте, честито за желания Диор. Изглежда интересно, но още по-интересно звучи от описанието ти, тъй като фотоапарата явно крие някои особености на характера Simple Smile Радвам се, че ти е донесъл и късмет.
Мишчица, ама как се разделяш с такива красоти като лилавата Чайна? Много красиво ти седи на теб, интересни са тези частици вътре. Ако не беше казала, че е мат и почти неон аз не бих го разбрала от снимките, виждам го по съвсем друг начин...
Лу, много ценен пост със сравненията на нюдовете, ще го разгледам по-подробно задължително. На пръв поглед и аз виждам няколко лауп нюанса де.

Аз съм с OPI stay the night и вече втори ден му се възхищавам. Кефи ме колко е двуличен и впечатляващ, колко нахално се видоизменя, когато се добави топ и каква изненада носи тази трансформация. Вдъхнови ме, правих снимки за сравнения, топове, без топове, на който му е интересно подрбно http://nailcentric.net/opi-stay-night-review-swatches/ Иначе ето една снимка комбинация с и без топ

Дойдоха ми и Бонд момичетата, почвам ги подред, първо ще подхвана Honey Ryder и ще покажа при мен как се получават.

# 70
# 71
  • София
Този лак е божествено красив! както и другите от същана серия  Crazy

# 72
Dior пускат нова гел формула на лаковете в 21 нюанса, нямам търпение  Crazy
И на мен ще ми е много интересно да пробвам!  Heart Eyes
Delice, за когото ви споменах преди време, че сложих, е перфектен - един от лаковете, който не мръдна 5 дни при мен!  Heart Eyes

# 73

само червения съм виждала на живо от другите, но понеже имам още от стария легендарен холограм на КА, реших да не го взимам Simple Smile

пп може би сега бих размислила и бих взела всички цветове Simple Smile

# 74
Благодаря и аз за темата   bouquet.
Имам поръчани десетина лака  Embarassed и си ги чакам, като междувременно скромно не купувам. Е, ако утре ми провърви, ще се снабдя с един много шантав цвят от пролетните YSL  Rolling Eyes, ама е малко вероятно.

Black Cat 13, Диорската камила е много невероятен цвят, да не говорим за безупречното ти изпълнение  Hug. Аз имам и много ценя един подобен: Classic Camel на China Glaze. Такива сложни и богати цветове доставят особено удоволствие на преситеното маниашко око  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт