Лакове за нокти-89

• 57 646
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
привет набързо
 от преди малко съм с това

и така на копитцата

# 76
  • София
От новите колекции нищо не ме е привлякло все още и да искам да го купя. Улавям се, че напоследък се замислям за един цвят от пясъците на ГР, сьомгата, ако си спомняте. Иска ми се нещо не толкова ангажиращо като цвят. Трайни ли са техните пясъци, все още нямам от тях.
И един Пош трябва да си поръчам, че Сеш-а ми свършва.

# 77
Ако някой се интересува от лакове на Флормар, в Гранд Мол Варна на щанда на Флормар от вчера гел лаковете са намалени на 50%, от 4 лв на 2 лв. Магнитен лак за 1.50 лв имаха 4-5 цвята; графити лакове за 1.50 лв, бяха останали само ярки цветове.
Останалите лакове са на редовна цена 2.45 лв.

# 78
  • Sofia
   kakaka, благодаря ти, мила!   bouquet В първия момент, в който погледнах към снимката, която си качила, ми се стори, че това е Zoya Payton - наистина с топ-лак това OPI прилича поразително на нея. Разгледах и снимките в блога ти, чудесно ти стои.  Hug И аз го имам от отдавна това лакче, ама кога ли ще му дойде редът...  ooooh!

Pump, мерси много!  Heart Eyes А тази China също ми я донесе Лаковата Фея при една от последните ми поръчки, но още не съм имала възможността да ѝ се насладя.  Whistling Спомням си, че ти също беше нейна горда притежателка и, всъщност, виждайки твоите прекрасни снимки на този нюанс, реших и аз да се сдобия с него.  Twisted Evil А за YSL-на, за който споменаваш, направо ще се сащисам, ако имаме такова единомислие...  Shocked Аз наскоро се сдобих именно с един много нестандартен нюанс от новата им колекция, който мислих да споделя скоро в темата.  Mr. Green

# 79
И аз имам/имах Камелената Чайна, ама я сложих един път и не ми хареса. Години ми вися и се чудех на кого да го подаря и така и не знам дали е още в кутията или го подарих. ooooh!

# 80
  • На остров
Аз се лакирах с два от новите лакове
на едната ръка съм с 115 а на другата с 118  Simple Smile . Жалко че нямам трета ръка да пробвам и последната ми придобивка 119  Sunglasses .

# 81
  • София
Мацо, кой номер е пясъка на ГР, който обмисляш? Имам няколко цвята, и мога да дам за проба ако искаш да го тестваш преди да го вземеш  Peace, стига да го имам  Peace. Аз съм много доволна от техните пясъци, но то си е до нокът.....знаеш  Peace.

# 82
Момичета, кой беше сайта за Опи, в който трябва да си регистриран за да видиш цените?

# 83
  • Sofia
Момичета, кой беше сайта за Опи, в който трябва да си регистриран за да видиш цените?

www.nailsupplies.us?  newsm78

# 84
  • София
Мерси, Миш, ще го взема направо най-вероятно, не е скъп или труден за откриване, че да те тормозя. Мисля, че 66 беше номера, но пък сега се замислих дали няма да ми се дублира като цвят с Itty, Bitty, Gritty на Чайна. Дали са сходни?

# 85
Black Cat, мерси, но не е този, български е сайта.

# 86
  • Belgium
Lemy, мисля че търсиш този сайт: http://www.beauty1bg.com/

Където беше промоцията на Zoya и списание OK.

# 87
  • Sofia
   От българските само за Beauty1 се сещам, че е на този принцип, но те не продават OPI. Съжалявам, че не успях да помогна.  Rolling Eyes

Оп, с Лу сме писали заедно.  Wink

# 88
Мерси и на двете   bouquet Оф, вярно че беше за Зоята, защо съм се заблудила  ooooh!

# 89
  • София
Мац, много сходни ми изглеждат Чайната и ГР, ако решиш ти го давам за проба за да сравниш, имам го 66  Hug.
Аз от снощи съм така, много Мини Маусовски  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт