Шести клас - тема поредна

• 47 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Състезанието на Регалия ще пропуснем, ще бъдем в ПЧМГ , за съжаление съвпадат . Wink
Успех !

# 661
  • нейде там, където ....
И ние сме в Регалия утре.

# 662
  • София
И ние сме там,ако успея да не заспя,че съм нощна в момента  и се очертава не ососбено лека  Tired  Може да се разберем нещо да се видим по форумски Laughing

И по БЕЛ и по Математика на класните има 6.
Днес са правили тест по ЧП, в понеделник изходно по ЧП и БЕЛ.

# 663
И ние сме там,ако успея да не заспя,че съм нощна в момента  и се очертава не ососбено лека  Tired  Може да се разберем нещо да се видим по форумски Laughing

И по БЕЛ и по Математика на класните има 6.
Днес са правили тест по ЧП, в понеделник изходно по ЧП и БЕЛ.
Съжалявам, но чак сега влизам в темата и съм пропуснала предложението за среща smile3511   Би било чудесно да се срещне повече мами " на живо"
Другата неделя сме в СМГ. Ще ходи ли някой?
Отново с питане за резултатите- тъй като имам неотложен ангажимент по време на обявяването на резултатите и не мога да присъствам, дали ще ги качат в сайта?

# 664
Моята щерка е на състезанието на ПЧМГ.  Peace

# 665
  • София

Отново с питане за резултатите- тъй като имам неотложен ангажимент по време на обявяването на резултатите и не мога да присъствам, дали ще ги качат в сайта?

Казаха,че ще ги качат още днес. Ние също не останахме защото Росен реши,че няма смисъл и аз не се съпротивлявах много Simple Smile
В СМГ отказа категорично да го записвам Rolling Eyes

# 666
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Яни се пробва на он-лайн състезанието, след като се реши теста веднага излизат резултатите-т.е отговорите. По БЕЛ очакваемо пет грешки като повечето са за пунктуация, по математика от бързане- първата задача е сгрешена, както и тази за пирамидите, не беше от най-лесните теста, просто много сметки, но да се тренират, защото на матурите догодина особено по БЕЛ ще има такива задачи.

# 667
  • София
На Росен не му е стигнало времето.Пада се по минута на задача и както каза,не са от най-лесните,искат си и смятане.

# 668
И при нас времето ни се е сторило кратко, но... ще видим.
Позната ми каза, че след 14.30 ще качат резултатите.

Успех на децата на Стейси Грей и Жасмин!

# 669
Вече са качени отговорите и резултатите от ПИ в Регалия- чудесно представяне, много съм доволна newsm44 newsm44 newsm44

# 670
Вече са качени отговорите и резултатите от ПИ в Регалия- чудесно представяне, много съм доволна newsm44 newsm44 newsm44
Може ли линк, нещо не ги намирам, искам да сравня синът ми спрямо другите

# 671

Заповядай: http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/6kl_sustezanie-R … 6kl_14.html?id=18

# 672
А дали ще има  он-лайн класиране? Нашият резултат никак не е лош-81т БЕЛ и 84т. Мат.

# 673

Заповядай: http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/6kl_sustezanie-R … 6kl_14.html?id=18
Не знам кое е Вашето дете ,но щом се радвате значи е постигнало нещо добро!!! Най-хубавия подарък за първи юни!!! Честито!!!!!

# 674
Благодаря! Наистина най- добрият подарък за 1 юни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт