Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява областният кръг в географията?
Какви са ползите от посещението на психолог?
Каква е ролята на педагогическия съветник или училищния психолог в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява областният кръг в географията?
-
Какви са ползите от посещението на психолог?
Посещението при психолог може да помогне на детето да разбере и управлява емоциите си, да се справя със стреса, да подобри самочувствието си и да развие по-положителни отношения с другите. Психологът може да предложи подкрепа и стратегии за решаване на проблеми, които детето може да изпитва в училище или в личния си живот.
-
Каква е ролята на педагогическия съветник или училищния психолог в училище?
-
Какви са ползите от посещението на училищен психолог?
-
Кои филми са подходящи за гледане в кината в момента, както за нас, така и за шестнадесетгодишните ни деца? Какви филми сте гледали наскоро?
) – (и Дамян 09.05.2005); Добрич/Ямбол
!
...понякога дори в първия момент не мога да го позная по телефона. Иначе съвсем ме надмина на ръст и е над 170 см - истински мъж...

, спомням си добре - беше точно 1-ви март като стана с този променен глас и на мен първият въпрос ми беше - "Да не те боли гърлото"
. По история има подобрение откъм дисциплина, но тя не е достатъчна. По математика имало леко раздвижване, но не е последователна. Всички останали са вдигнали ръце.
На моят гласа му започна да мутира в края на миналата учебна година. Честно казано той много го изстрада това и продължава да страда, защото спря да може да пее. Преди не спираше да пее в къщи, а сега... няма песни. Комшиите сигурно са доволни, де