"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
И за почитателките,един Крачолан  Mr. Green

# 406
"Той ще предизвика най големите бури в спокойните морета!"

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
За някои е щастие и късмет, че се появи, за други предизвика неудобство. Но едно е сигурно, промени живота на всички в аквариума на богатите.  Peace Нашето ежедневие също.  Grinning Страхотният Яман Копер.  Crazy Crazy Crazy

# 407
ставам да свърша малко домакинска работа,иииииии после пак  Mr. Green

# 408
"Той ще предизвика най големите бури в спокойните морета!"

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
За някои е щастие и късмет, че се появи, за други предизвика неудобство. Но едно е сигурно, промени живота на всички в аквариума на богатите.  Peace Нашето ежедневие също.  Grinning Страхотният Яман Копер.  Crazy Crazy Crazy
+1  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 409
Малко добри новини за превода  Hug Hug Hug

Тинчето ще редактира и ще сложи 24-та серия, а след това и разпределението на 25-та!  Hug Hug Hug Hug

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Да го приключване по-бързо превода, докато пак не са ни отрязали.  Peace

# 410
  • близо до брега на морето

Тинчето ще редактира и ще сложи 24-та серия, а след това и разпределението на 25-та!  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug HugАни,аз си изтеглих 24 еп-нали Ивчето го качи на торент-предполагам,че е готов  newsm78 Чесно още не съм го гледала-и се канех днес,ако ми остане време-е даже ще намеря време Peace Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 411

Крачолчо и той изглежда уморен. Какви са тия сенки под очите му  Thinking Ама и той много фотосесии, много нещо.  Peace

# 412

Hug Hug HugАни,аз си изтеглих 24 еп-нали Ивчето го качи на торент-предполагам,че е готов  newsm78 Чесно още не съм го гледала-и се канех днес,ако ми остане време-е даже ще намеря време Peace Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Да, но във вики не е редактиран и затова Peace

# 413

Крачолчо и той изглежда уморен. Какви са тия сенки под очите му  Thinking Ама и той много фотосесии, много нещо.  Peace

Сега и него да го жалим?  hahaha hahaha hahaha Нищо му няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 414

newsm44  love001

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Един от любимите ми моменти.
Тук Яманко хич не беше притеснен или смутен. Чакам този сън да стане реалност.  Peace

# 415
# 416
Петък е-любимият ни ден newsm44
че кардото държи ни всички в плен smile3534
Покрай разни снимки и догатки
седмицата свърши-ша ли има още загадки newsm78
То при мене сложно стана
вече съм шашарма с фрагмана Joy
Гърмят и сърдят се на Яман,
но за Ивчето и абла си остава кахраман Peace
Довечера ще търсим извинение Hug
но на хартия-да не стане недоразумение hahaha
Влюбено ш щастливо е момчето  Heart Eyes
щото Мира му е на сърцето
Но тейзето ново ще се появи #Crazy
и ще има разпри и кавги #2gunfire
Да се вземат със Крачола
стига скуба таз главица-ще остане гола hahaha
Само Кен остана сам
Седеф за него е-това го знам Joy
И след тези размисли и страсти #Crazy
искам саде ашк и ласки
Но Едже ханъм не мисли като мен
иска драма-да държи комшиите във плен
Стига с тези сълзи и сополи
любовта накрая май ще ги пребори
Ние сме от друга раса знам Peace
и затуй Яман изгаря ни във плам Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug Hug

newsm10  Laughing Екстра е,Мими! Hug

Добрутро на всички в петък! Grinning Хубав ден и добро настроение!
За вечерта леко ми е неспокойно,но да видим първо какво ще ни предложи Едже и компания.
 LaughingХмм,аз не обещавам,че Яман ще мине между капките ако е виновен...  Mr. Green
Засега обаче си е ок!И изглежда много красив,и много влюбен... newsm68

Скрит текст:
Скрит текст:
Вики, Дани  Hug Hug Hug

Ще видя какви моменти ще има новия епизод и ще реша коя да сложа в последния момент    bouquet  bouquet  bouquet

Мерси за предложенията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде,за нищо,миличка! Hug ти сама ще си избереш според твоето собствено усещане песен.Аз харесвам по-ритмична музика,затова си падам по тази.
А новия партньор на Сери е бил в топ 10 на мъжките модели за 2012г. Whistling
Не е чак толкова лош.  Laughing
Скрит текст:

Вики и ти ли го хареса?  ooooh! ooooh! ooooh! не ти ли е лепкав?  hahaha hahaha

Анита Laughing,ама ти кого искаш да сложат пък за партньор на Сери в рекламата?! ShockedКъванч ли?!  newsm09  Е ,тогава вече Чаги наистина ще подскочи от ревност. Mr. Green
П.П. Joy Тези двамата нарочно се гъбаркат с нас с това уговорено мълчание,да знаете! Crossing Arms
Вениии Hug Hug Hug,чакай малко с адреса деее!   animal037
 WhistlingИвето като пише на Еджето да вземе да и поръча  да напише още 2-3сцени с песни на Сери и Чаги, за да съберат материал и да издадат албум накрая.   newsm53

С един друг бразилец, по-хубав  Joy Joy Joy но пък тогава Чачко ще ревнува  newsm78 затова по-добре с този  Peace

Иначе и аз мноогo, ама много искам да запишат двамата тези песни  Hug Hug Hug нали след Ah bu ben имали предложение, но отказали.  ooooh! ooooh! ooooh! Дано в края на сезона се случи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Според мен ще запишат песните  Peace Керем Чатай няма да пропусне тази възможност. Надявам се.  Peace
Вени, Peaceпочти съм сигурна ,че продуцента ще уреди нещата с песните от Меджезира,ако продължат да спяват така добре и Серенай,и Чаги.

Party Party Party Викииии  Hug Hug Hug Hug дано си права  newsm44 newsm68 newsm68 много ми се иска да ги запишат и ние да си ги свалим  Party Party Party

# 417

newsm44  love001

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Един от любимите ми моменти.
Тук Яманко хич не беше притеснен или смутен. Чакам този сън да стане реалност.  Peace

Той нали заради този сън Яманчи се научи да свири на китара   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чооок романтииик този човек бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 418
  • близо до брега на морето
Вени,с този СЕМ-едвали ша видим нещо горещо-сутринта докато превъртах каналите попаднах на т.сериал но сниман май през 2003- и имаше ехееее-мечти Joy Joy Joyза нас де-демек между нашти Joy Joy Joy Hug

# 419
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте банда?

Знам, че Ива е сложила субтитрите към 24 епизод, но тъй като имаше мн пропуски и грешки съм го редактирала и е готов.След малко ще ви постна разпределението за 25 епизод.

24 с превод във Вики

http://www.viki.com/videos/1033267v

Общи условия

Активация на акаунт