"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 732
  • 742
  •   1
Отговори
# 420

Разцъках си целувката от фрагмана,колкото и кратичка да е.Толкова е бедствено дереджето откъм целувки вече,чеее...повече няма накъде! ooooh! Wink

Мими Hug  Hug  Hug  Абсолютно е така! Peace
С времето стават все по-постни тр сериали на любовни сцени,затова и има вероятност накрая само за вътрешна консумация да им останат и най-много на арабския пазар да ги предлагат.Макар че арабите също станаха претенциозни през годините... Laughing
Ани Hug,след сериала ще извадят албум с песните ако ги съберат достатъчно,даже аранжимента им може да преработят тук-таме. PeaceТака мисля,доколкото съм събрала впечатления от Керем Ч.във времето.

# 421
  • в очите на дъщеря си
Разпределението за 24 епизод:

1. Рени - 0-11

2.Пепи- 11-22

3.Тарлио - 22-33

4.Тани - 33-44

5.Надежда - 44 -55

6.Илина - 55- 1:06:00

7.Аржи - 1:06:00- -1:17:00

8.Венета - 1:17:00 - 1:28:00

9.Лили -1:28:00 - 1:39:00

10.Меги - 1:39:00 до края.

# 422

Разцъках си целувката от фрагмана,колкото и кратичка да е.Толкова е бедствено дереджето откъм целувки вече,чеее...повече няма накъде! ooooh! Wink

Мими Hug  Hug  Hug  Абсолютно е така! Peace
С времето стават все по-постни тр сериали на любовни сцени,затова и има вероятност накрая само за вътрешна консумация да им останат и най-много на арабския пазар да ги предлагат.Макар че арабите също станаха претенциозни през годините... Laughing

Hug Hug Hug Сушаааа ooooh! ooooh! и така ще е и занапред  ooooh! Нищо хубаво не чакайте  Naughty Naughty Naughty

Все пак са успели да снимат Чачко в магазина вчера  hahaha hahaha

# 423
 Crazy Crazy Crazy

Бузьо
  Mr. Green Mr. Green

# 424
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте банда?

Знам, че Ива е сложила субтитрите към 24 епизод, но тъй като имаше мн пропуски и грешки съм го редактирала и е готов.След малко ще ви постна разпределението за 25 епизод.

24 с превод във Вики

http://www.viki.com/videos/1033267v

Hug Hug Hug Hug

Тинче, така като си го написала, излиза, че съм ги сложила барабар с грешките  ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 425
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте банда?

Знам, че Ива е сложила субтитрите към 24 епизод, но тъй като имаше мн пропуски и грешки съм го редактирала и е готов.След малко ще ви постна разпределението за 25 епизод.

24 с превод във Вики

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добре сме  Hug Hug Hug особено днес  Party Party Party Party

# 426
  • близо до брега на морето
ама красив бузьо  Joy Joy Joyтука ми е странен-сънен някакси ми изглежда-може да е станал и да е хукнал да си избира цайси hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug Hug

# 427

Че красив, красив е, ама да се взима в ръце  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 428
  • Яко в Матрицата...
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте банда?

24 с превод във Вики

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добре сме  Hug Hug Hug особено днес  Party Party Party Party

Sasy  Hug Hug Hug Липсваха ми преводите...  Много се радвам, че това дело ще продължи Grinning

# 429

Че красив, красив е, ама да се взима в ръце  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
newsm10 newsm10 newsm10
И на мен първата ми мисъл беше за бузите като видях снимката Naughty

# 430

Мими Hug  Hug  Hug  Абсолютно е така! Peace
Ани Hug,след сериала ще извадят албум с песните ако ги съберат достатъчно,даже аранжимента им може да преработят тук-таме. PeaceТака мисля,доколкото съм събрала впечатления от Керем Ч.във времето.
Може пък в серията да има продължение тази целувка.  Praynig Praynig
Аз още не се предавам и продължавам да съм оптимистка и си чакам любовните сцени.   Crossing Arms Crossing Arms

# 431

Мими Hug  Hug  Hug  Абсолютно е така! Peace
Може пък в серията да има продължение тази целувка.  Praynig Praynig
Аз още не се предавам и продължавам да съм оптимистка и си чакам любовните сцени.   Crossing Arms Crossing Arms

Вени,и аз мисля че ще има още целувки по-нататък. Heart Eyes За повече не смея да се надявам много. Laughing
Но пък за целувките-  Naughtyможе и да са малко ,обаче са качествени...  Heart Eyes

Да се похилим малко с писмото до сценаристката на ПО от феновете. Laughing

Техните желания:
1- Елате в нашето училище!
2- Нека Яман и Мира да се оженят!
3- Нека Ада да си ходи !
4- Нека Тан да не излезе от болницата!
5- Нека сезона да не свършва!
6- Нека Чаатай и Серенай да се оженят!
7- Веднага пускайте фрагманите,5 броя поне!
8- Нека Кенан да умре,но така че Яман да не страда!
9- Нека Мерт и Ейлюл да се оженят!
10- Нека Седеф и Фарук да се оженят!
11- Нека Суде да не създава повече неприятности!
12- Нека да има повече сцени с Яман и Мира!
13- Ние искаме да дойдем на снимачната площадка.

продължението:

1- Ще се радвам ако сцените с Яман и Мира бъдат повече.Даже нека да има една цяла серия само с Яман и Мира.Обичам Ви!
2- Много ви обичам,но нямаме възможност да дойдем на снимачната площадка.  NaughtyДори и не си помисляйте да поставяте финал на сезона. 35И нека Яман и Мира повече да не се карат!Целувки.
3- Предайте поздрави на Мерт!
4- Ейлюл е много сладка.
5- Ние ви обичаме и мн.харесваме сериала.
6- Поздравете момчетата от Приливи.Дорук е мн сладък.
7- Много обичам Яман и Мира,особено Яман.Поздравете и Ейлюл.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Колко ли се е забавлявала Едже Йоренч ако го е прочела. newsm62

# 432

Да се похилим малко с писмото до сценаристката на ПО от феновете. Laughing

Техните желания:
1- Елате в нашето училище!
2- Нека Яман и Мира да се оженят!
3- Нека Ада да си ходи !
4- Нека Тан да не излезе от болницата!
5- Нека сезона да не свършва!
6- Нека Чаатай и Серенай да се оженят!
7- Веднага пускайте фрагманите,5 броя поне!
8- Нека Кенан да умре,но така че Яман да не страда!
9- Нека Мерт и Ейлюл да се оженят!
10- Нека Седеф и Фарук да се оженят!
11- Нека Суде да не създава повече неприятности!
12- Нека да има повече сцени с Яман и Мира!
13- Ние искаме да дойдем на снимачната площадка.

продължението:

1- Ще се радвам ако сцените с Яман и Мира бъдат повече.Даже нека да има една цяла серия само с Яман и Мира.Обичам Ви!
2- Много ви обичам,но нямаме възможност да дойдем на снимачната площадка.  NaughtyДори и не си помисляйте да поставяте финал на сезона. 35И нека Яман и Мира повече да не се карат!Целувки.
3- Предайте поздрави на Мерт!
4- Ейлюл е много сладка.
5- Ние ви обичаме и мн.харесваме сериала.
6- Поздравете момчетата от Приливи.Дорук е мн сладък.
7- Много обичам Яман и Мира,особено Яман.Поздравете и Ейлюл.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Колко ли се е забавлявала Едже Йоренч ако го е прочела. newsm62

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Никаква почивка, никакъв край на сезона.   Naughty Naughty Фрагмани -поне 5  Joy Joy Joy Joy

Но защо гътнаха батко Кенан?  Shocked Shocked
Суде лоша,  Naughty  Ада да си ходи,   Mr. Green  а Крачито никой не го мрази...  Crazy Crazy Crazy  Сладур!  Crazy

Вики,   Hug Hug Hug

# 433
Kirmizi hali - Çağatay Ulusoy'un evi!  newsm78 newsm78

https://t.co/DgvHpgg2BE

Аниииии, чий е този дом или офис?  newsm78 newsm78 Hug

# 434
Крачито май невидим го раздава..... Joy Joy Joy Joy Никой не го споменава..... hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт