"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Р:Ккаво става? Защо отиде на онова прати? Оркун ли те заведе насила там?
А:Защо ще ог прави? Аз сама отидох и много се забавлявах и  се запознах с нови хора.
Р:Ти нямаш нужда от нови приятели. Вече няма да ес срещаш с хората, с които се запозна тази вечер.
А:Но защо, каква рабато имаш ти с тях? Ккавъ ти е проблема.
Р:Утре ще заминеш за Лондон и докато не ит кажа няма да идваш тук.
А:Добре, ще си замина и повече никога няма да дойда тук..

# 616
Ада пък реши, че Мира ревнува Крачола  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и тя смешна като него  hahaha hahaha КРАЧАДА  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 617
Лили..безценна си  Heart Eyes

# 618

Я:Сега какво да отида да й ударя една глава ли?
М7Аз това ли искам от теб..Но това момиче ще бъде в живота ти, защото в края на краищата тя  есестра на Ендер и ще идва във вашата къща..А и щом така спокойно може да целува непознат човек, занич има едно свободно държание.
Я:/Ти ме ревнуваш.
М:Да ,ревнувам те и какво от това..Ти беше направил къде къде по-лошо при мен.
Я:Да, аз трбяваше да бъда нащрек дали някоя ще ме целуне.Затова въпреки ,че съм невинен, ти ес извинявам.

Една глава ли да й ударил  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Браво, пич!  Hug Hug Hug

# 619

Не е вярно  Naughty Naughty напомни му как реагира той в аналогична ситуация  Mr. Green Mr. Green Mr. Green обаче на Яманчи му стана мноого приятно, че го ревнува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИра я целуна Крачо все пак... Тази е непозната ... леля Joy Joy Joy Joy Joy

Същата ситуация беше  Hug Hug Hug ненапразно Яманчи си призна, че е същото  hahaha hahaha

# 620
Хаштага: Когато ревнувам

АШК:Суде все още на партито ли си?
С:Не, въкщи съм Добре ли си?
АШК:Много съм объркан, имам нужда да говоря с някого..Щ еможеш ли да дойдеш при мен?
с:Да, веднага идвам.

# 621

М7Аз това ли искам от теб..Но това момиче ще бъде в живота ти, защото в края на краищата тя  есестра на Ендер и ще идва във вашата къща..А и щом така спокойно може да целува непознат човек, занич има едно свободно държание.
Я:Да, аз трбяваше да бъда нащрек дали някоя ще ме целуне.Затова въпреки ,че съм невинен, ти ес извинявам.

Една глава ли да й ударил  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Браво, пича!  Hug Hug Hug

има чувство за хумор Яманчи  Mr. Green Mr. Green но и Мира добре му напомни каво направи той  hahaha hahaha hahaha и все пак няма да изтрива неговите устни  Mr. Green Mr. Green а на Ада  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 622
На Яманчи му хареса да го ревнуват  Laughing Laughing Laughing

# 623
  • Яко в Матрицата...

Абе добре й го каза Naughty

# 624
Ада пък реши, че Мира ревнува Крачола  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и тя смешна като него  hahaha hahaha КРАЧАДА  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Joy Joy Joy Joy Joy

КРАЧАДА newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

ЯмАДА newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  Mr. Green Mr. Green

# 625
  • Яко в Матрицата...

Да Joy но ревността е опасна, ако не се овладее...

# 626
 Shocked Не мога да повярвам!Още не е почнал и почнаха рекламите. ooooh!

И още как! Mr. Green Ама и Мира не си поплюва никак. Mr. Green

# 627
абе,че Мира преигра да,ама някоя да целуна така Жоро насред пътя,дори и 100 игри да ми каже че играе ще я обезкостя  Mr. Green,може и най добрия човек на света да е,но...за мен не  Naughty,а и всеки обича да го ревнуват по малко,в нормите  Flutter

# 628
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy

КРАЧАДА newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

ЯмАДА newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  Mr. Green Mr. Green

Ох, тия помпони много ме кефят hahaha hahaha hahaha

# 629

има чувство за хумор Яманчи  Mr. Green Mr. Green но и Мира добре му напомни каво направи той  hahaha hahaha hahaha и все пак няма да изтрива неговите устни  Mr. Green Mr. Green а на Ада  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И неговите щяла да трие, ами после  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт