спешно-ПРОБЛЕМ С ДИУРЕТИК

• 7 169
  • 10
  •   1
Отговори
Сестра ми вземаше диуретици няколко дни.(диуретидин)Днес обаче повръща от 1 час някъде и въобще не и е добре.Според мен се е обезводнила, но не иска да отидем в болницата , защото като и направят изследвания и ако на тях излезе,че е взимала такива хапчета родителите ни ще я убият, а мен още повече че не съм им каза Sadла или попречила.Моля ви просто ми кажете ще излезе ли на изследванията, че е употребявала въпросните хапчета?

# 1
  • Пловдив
Разбира се,че няма как да се разбере,че е взимала диуретик.Това не са наркотици все пак

# 2
  • Sofia
а с каква цел ги е взимала

# 3
  • Пловдив
За отслабване предполагам

# 4
да вземаше ги, за да влезе в норма....прекалено е упорита,за да послуша когото и да било. А щом няма как да излезе на такива изследвания каква причина можем да кажем на родителите си че рязко е намалила течностите от 2 литра например на 500 млл или каква друга причина може да бъде?

# 5
  • Пловдив
Да канализира упоритостта си по други направления-спорт,здравословно хранене и т.н.Защо мислиш,че ще ви питат дали и с колко е намалила течностите?

# 6
На родителите си кажете истината. В болницата е важно докторите да знаят точно какво се е случило, за да знаят какви стъпки да предприемат. Надявам се, че и двете разбирате сериозността на ситуацията!

# 7
не знам дали ще ни питат, но предполагам , че това може да е причина, а на родителите си сигурно няма да кажем истината , защото сме в по-различно семейство от останалите нормални деца.Всичко трябва да ства по тяхните правила излизане, планове дори хранене, традиции и така нататък, затова ще е по-добре да не разбират

# 8
  • Пловдив
Според мен няма да ви питат в болницата такива неща.Хубаво е да кажете точно какво се е случило,но знам,че няма да го направите.И ние бяхме деца

# 9
 http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/2FC91622-2013-4FFA-9028-0CE623F46751/0/...    newsm78

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 22:58 от sachosan

# 10
Здравей радкапиратка 21 .Като чета листовката за препарата ,който е пила сестра ти мисля че най-доброто което може да направи е да отиде веднага на лекар.Не знам дали е чела листовката и до какви последствия може да се стигне при тази употреба. Не вини родителите си за това че са "старомодни" и ви ограничават, а се опитай да накараш сестра си да намери други начини  за поддържане на добро тегло и добра физическа форма.Движение и движение са в основата на всичко.Вече много години поддържам теглото си в норма само с много движение и начин на хранене съобразен с това.Моят съвет е да се каже всичко на лекарите за да имат правилната реакция.     #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт