Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 507
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Мариана ,благодаря от сърце на теб и момичетата !    bouquet
Да ви се връща стократно в живота Hug

# 481
# 482
  • Pleven, Bulgaria
Опппа,аз докато изцхета седянката по късни доби,се появил превода!!!Голяма и силна прегръдка на всички ви-Бебо,Любов,Барисеа,Мариана,Марта,Марица.Затуй сте били толкова тихи тия дни,а?И сега на раздумка и релакс в моето време-нощното.Радвам се на всичко,което намирам тук,почерпих се със закъснение с шоколадче,а сега ще отида да се загледам в един комисар,който много,ама много ми е любим,така че ще ме извините...  bouquet Hug newsm51 Two Hearts

# 483
  • Пловдив

Спокойна вечер с красивото ни момче.

# 484
Какво чудесно утро  Hug Hug

"Мръсни пари и любов" - 3 епизод

"Мръсни пари и любов" - 3 епизод на български. Превод от английски: Loveofmine, bebo_sn, barisea;   субтитри: mariana51, marytza, Марта_49. Натискаш "гледай" и плейлиста тръгва автоматично. Приятно гледане.
....................................

И тук:

http://vbox7.com/play:dad456dcdb?p=collection&id=2027055&order=name

Ще подам и други линкове, след техническата обработка.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА

Желая на всички Ви един прекрасен ден Hug Hug

Скрит текст:

# 485

Добро утро момичета Енгинки !

Паула  Two Hearts

Желая ви една прекрасна седмица !

Нека да е слънчева и усмихната, спорна и пълна само с хубави неща !

Както ви започне денят - такъв ще е ! При нас, макар и виртуално започваме с "пълна кошница" както се казва !

Дано и днес да продължим със снимки, новини, подсказки за  новата серия !

Един усмихнат комисар Йомер ще ви прави компания за сутрешното кафе !

До следобяд !

# 486
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Новата седмица нека да започне с тази прекрасна усмивка.

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-dizideki-dovmesi-i … klandirdi_6_83612

"Дългата/като антена/ татуировка на Туба Бюйюкюстюн предизвика интерес.
Татуировката на Елиф предизвика интерес."

# 487
Барисея,  Two Hearts хапче за лека нощ. Разбира се и за всички останали момичета, които са будни. newsm76

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=7q2SlKu6WDM

Ех, Фентъзи, ти хубаво си ми пратила хапче, джанъм, ама аз съм заспала преди да пристигне. Sleeping Нищо, сега си го взех за добро утро. Връзва се екстра с кафето. Жива да си! Hug
   Ама да ти кажа с ръка на сърцето... нашето момче си е мнооооого по-хубаво от т'ва в клипа. Честно!  People Angel

# 488
Добро утро, ранобудници.

Прекрасна седмица ви желая!

Р.Р. Оказва се, че снимките от скорострелното покриване на нашия партизан са две. Simple Smile)

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 09:33 от marytza

# 489
Добро утро сладурки.Писали,писали-нямате настигане.В първия ден от седмицата ви желая много усмивки,страхотно настроение и много положителни емоции.Благодаря на Маричка за новите снимки.Благодаря и на целия екип по превода на трета серия на "KPA". newsm51 newsm51 newsm51Да поздравя с добре дошла Мона в нашата компания.Днес ви подарявам тази хубава усмивка за прекрасно настроение от сутринта.     Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug 

# 490

От мен - готовност за действие. Simple Smile

# 491
Добро утро, мили мои  Hug
Голямо разгадаване сте му дръпнали на татуировката на Елиф  Heart Eyes

Снощи седях и си мислех, този началника на Хюсеин, ама никъде не го видях в този епизод, заедно с Метин. Май са объркали снимката и вместо за 4-ти епизод са я сложили в 3-ти. Мисля, че Метин ще го разпитва за Йомер и началника нали му има зъб, ще вземе да си изпее всичко.
Ще има и доста вода да изтече, докато разберем каква същност е била връзката на Сибел с Таййар и Метин. Предполагам, че тя е била куриер на парите, а Ахмет е извършвал сделките. Но пък, ако е била куриера тя къде е спала  Thinking. Защо никъде не се споменава за нея? Все пак сега докато разнищим връзката на Ахмет, отвличането на Нилюфер и покрай търсенето на диамантите, ще се забави разгадаването на връзката на Сибел.
И още нещо, нали имаше подсказка пак за епизод 3, че Зеррин пита Елиф къде е Нилюфер, а Йомер измисля нещо много бързо. Това също ще е за този епизод, което предполагам е че Елиф все пак му е казала всичко. Е, може и да не му е казала за прането на парите, но и това ще си каже, пък и нашия комисар, нали си е умен и затова ще се досети.

Пожелавам на всички ви успешна нова седмица.  txtloves newsm51

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 11:14 от bebo_sn

# 492

Комисарят и картинката... май взаимно не се харесаха. Wink))

Бебо, сигурно си права, че са разбъркали подсказките.
Аз и друго си мисля - Бахар твърде подозрително се опитва да държи настрана семейството на Елиф от това на Сибел. Дали пък няма да се окаже, че тя е връзката между Сибил и Ахмет?  newsm78

# 493
# 494
  • Пловдив

Прекрасни.

Още....
"По време на снимките на "Мръсни пари и любов" с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, трафика в "Бебек" се обърна с главата надолу."
Скрит текст:
Tuğba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in başrolünde olduğu ‘Kara Para Aşk’ dizisinin çekimleri sırasında Bebek trafiği altüst oluyor.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 11:49 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт