Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 528
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Ами, да... Джейн по нощите красив Керим започна да пуска, вие церове от типа "клин-клин избива" разработвате... съвсем се ощурихме вече. Simple Smile))

Даже не забелязахте снимката извън сета, в самолета, дето ви я пуснах. Simple Smile) Пък аз се постарах... Simple Smile)) Ама то... насрещното движение трудно се пробива. Simple Smile Пък и тия татуси с брайл и на турски...  ooooh! ooooh! ooooh!

Пусни я пак ... аз честно казано не съм я видяла. Ще почерпя...

Скрит текст:

# 466

Продължавам със сравненията.Май новото часово време ви действа ободрително.

# 467

Те я, те!

# 468
Скрит текст:
Оставете ме на мира! Hug

Страхотен Керим ! Искам и комисарят да ги пердаши лошите по този начин - като почне с амджа Таййар / трябва да му напиша името 100 пъти, че да го запомня  ooooh! /мине през Метин  и свърши с ония в бараката.

Че аз тази я видях, ама реших, че си е от серията. Помислих, че има  друга снимка newsm47

# 469
Е, аз кому разправям, че сте слънчасали от новолунието? Simple Smile)) Ми не е от филма. От сета е. Някой го е фотнал между камерите. Simple Smile))

Другата ми луда любов... Simple Smile))
Да му се не види, винаги съм се смятала за моногамна... тоз Енгин с неговите герои ме подлуди. Simple Smile)) Не остана образ, дето да не съм го заобичала до лудост. Simple Smile

Единственото ми утешение е, че не съм само аз луда. Simple Smile))

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 01:09 от marytza

# 470

Това е от мен за лека нощ.Маришка, и аз мислех,че е в самолета -от серията,ти защо не ни подсещаш.

# 471

Като нищо ще се окажеш права ... Grinning

# 472

Марица   bouquet   мерси за снимката, видях я по-рано. Simple Smile

Приятни сънища, момичета! Heart Eyes Heart Eyes

# 473

Лека на лягащите !  Grinning С Керим !!!

То на Йомер една подходяща фотка не може да му направи човек за лека нощ ! Това неговото спане ли е ? Седнал !  Grinning Grinning Grinning

# 474

Няма милост! Simple Smile) Как да откъсне очи човек от така мило казано "тамам"? Simple Smile))

Мартичка, виж конкуренцията как бързо се е справила с татуса. Simple Smile Разкошен колаж на Надя от РФ.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 01:28 от marytza

# 475
Лека нощ!  :bouq

# 476

Направо хипнотизиращо ми действат тези ръце...
 ooooh!

# 477
Лека на будните и лудите! Joy Joy Joy

# 478
Барисея,  Two Hearts хапче за лека нощ. Разбира се и за всички останали момичета, които са будни. newsm76

https://www.youtube.com/watch?v=7q2SlKu6WDM

# 479
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" - 3 епизод

"Мръсни пари и любов" - 3 епизод на български. Превод от английски: Loveofmine, bebo_sn, barisea;   субтитри: mariana51, marytza, Марта_49. Натискаш "гледай" и плейлиста тръгва автоматично. Приятно гледане.
....................................

И тук:

http://vbox7.com/play:dad456dcdb?p=collection&id=2027055&order=name

Ще подам и други линкове, след техническата обработка.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 02:45 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт