Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 536
  • 724
  •   1
Отговори
# 450

"Мистериозната татуировка.
В последният епизод на "Мръсни пари и любов" временната татуировка, направена с индийска къна на гърба на Туба Бюйюкюстюн, бе предмет на коментари. Татуировката бе направена за снимките в Рим с Енгин Акюрек. Мистерията ще бъде разгадана в епизод 4."

newsm51
Е, друго си е преведено...Много мразя да не разбирам какво пише, ама пусто, късно ми е да го уча този език ... мерси, Мариянче...

# 451
 Joy Joy Joy

"Запаниковал" биха казали братушките. Simple Smile)) Леле, горкия!... Хич няма да му е лесно занапред... дано не стане пишман момчето и съвсем да се покрие. Simple Smile)) Уж декларира в списанието, че известността не му пречи, ама - на!...

# 452
  Още едно допълнение към разплитането на мистериите и от мен - коментарът към снимката с колата гласи приблизително следното: "След като не пожела да отговаря на въпроси на журналисти, актьорът ЕА се изнесе скоростно срещу посоката на движение и предизвика хаос в трафика". Казах "приблизително"! Колата не е паркирана, ама хич! Joy Joy Joy Joy
   А заглавието, съдържащо "Мерсин", наистина е поговорка - отговаря на нашата "Всички на терсене, той наопаки". #Crazy
   Както много правилно отбелязахте, момичета, хулиган си имаме вече! Няма го сладкият възпитан Керим! Нерде се изгуби, не знам. newsm78 Ама хулиган-бАМбон!  love001

Тъй, тъй, Барисея, озапти ме малко - ученото си е учено... А аз с моите фантазии, подхранени от чичко Гугъл...Къде съм тръгнала към Мерсин да ме питаш...

# 453
  Още едно допълнение към разплитането на мистериите и от мен - коментарът към снимката с колата гласи приблизително следното: "След като не пожела да отговаря на въпроси на журналисти, актьорът ЕА се изнесе скоростно срещу посоката на движение и предизвика хаос в трафика". Казах "приблизително"! Колата не е паркирана, ама хич! Joy Joy Joy Joy
   А заглавието, съдържащо "Мерсин", наистина е поговорка - отговаря на нашата "Всички на терсене, той наопаки". #Crazy
   Както много правилно отбелязахте, момичета, хулиган си имаме вече! Няма го сладкият възпитан Керим! Нерде се изгуби, не знам. newsm78 Ама хулиган-бАМбон!  love001

Тъй, тъй, Барисея - ученото си е учено... А аз с моите фантазии...Къде съм тръгнала към Мерсин да ме питаш...
Лоша работа, Любов... То ако знаеш моите фантазии къде са ме отвели... страх ме е да си призная. #Crazy Мерсин си е направо комшулук в сравнение с там, където съм се отнесла. И познай кой е виновен за всичко. Wink И как ще се оздравява, не знам. Sad

# 454
  • Пловдив

Не знам слагано ли е това сравнение.

# 455

"Мистериозната татуировка.
В последният епизод на "Мръсни пари и любов" временната татуировка, направена с индийска къна на гърба на Туба Бюйюкюстюн, бе предмет на коментари. Татуировката бе направена за снимките в Рим с Енгин Акюрек. Мистерията ще бъде разгадана в епизод 4."

Оф, Я ! Цял ден в ума ми тая татуировка - пък той Енгин я правил за да я разгадава Йомер !!! Joy Joy Joy

Чудех се каква ще е тая "SEVGI" дето и няма началото - чиста, бяла, магична и прочие каквото се сетите. Явно ще е някакво "изчанчено" тяхно словосъчетание дето пишеш една дума пък обяснението и цяло изречение... Дори ми мина и следното  -  (Ak )yürekSEVGI - демек сърце пълно с любов ... ама не е ! Щеше да е много нагласено.

Момичета - ами, викам  да се почерпим ... тъй и тъй се събрахме в среднощна доба ...  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 456

Не знам слагано ли е това сравнение.

Joy Joy Joy
Не, Марианка... Но ако го попитат какво му е останало от образа на Текин, спокойно може да отговори - меракът да рисувам по кожата на партньорката си. Wink

# 457
   Както много правилно отбелязахте, момичета, хулиган си имаме вече! Няма го сладкият възпитан Керим! Нерде се изгуби, не знам. newsm78 Ама хулиган-бАМбон!  love001

Тъй, тъй, Барисея - ученото си е учено... А аз с моите фантазии...Къде съм тръгнала към Мерсин да ме питаш...
Лоша работа, Любов... То ако знаеш моите фантазии къде са ме отвели... страх ме е да си призная. #Crazy Мерсин си е направо комшулук в сравнение с там, където съм се отнесла. И познай кой е виновен за всичко. Wink И как ще се оздравява, не знам. Sad
Да те успокоя: няма оздравяване, симптомите на болестта се засилват. Мор, мор, Барисея.
"Tomb to tomb", както се казва на един популярен език... Който оцелее, душко...

# 458
Барисея, аз мога да ти поръчам едно лечение - ако не можеш да се пребориш с порока - отдай му се.  Mr. Green

# 459
Барисея, аз мога да ти поръчам едно лечение - ако не можеш да се пребориш с порока - отдай му се.  Mr. Green

Всички май ви удари сачмата. Simple Smile))

# 460

Всички май ви удари сачмата. Simple Smile))
newsm51
А, това ли било, Маричке? Аз пък се чудех какво ми е...
И онагледяването ти ми дойде тамам...Е, хади бакалъм, разгеле, лека нощ!

# 461
Ами, да... Джейн по нощите красив Керим започна да пуска, вие церове от типа "клин-клин избива" разработвате... съвсем се ощурихме вече. Simple Smile))

Даже не забелязахте снимката извън сета, в самолета, дето ви я пуснах. Simple Smile) Пък аз се постарах... Simple Smile)) Ама то... насрещното движение трудно се пробива. Simple Smile Пък и тия татуси с брайл и на турски...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 462

newsm51
Малее, наистина сърцеразбивач...
А оная снимка я забелязах, как не...Нищо не пропускам аз, но нямах нет...а после се обърках с тоя насрещен трафик....

# 463
Ох, Фантазия, жива да си за лечението! Hug Искам веднага, ама ВЕДНАГА да го опитам!!!!!! smile3514 Хич не ща да го преборвам аз тоя порок, отдавам му се на секундата, ама... нерде го? newsm78 А ти, Маричка, удари под кръста раздаваш по никое време! Бива ли да ни нокаутираш така с това дългокосо изкушение? newsm03 Що за отношение?! smile3516 За малко да разлюбя комисаря. А че сме се ощурили съвсем... това дори не го подлагам на коментар. Както казва Любов - "който оцелее, оцелее".

# 464
Оставете ме на мира! Hug

">#t=25[/video]

Общи условия

Активация на акаунт