Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 538
  • 724
  •   1
Отговори
# 435

Всичко хубаво, ама от спойлера разбрах само "Всички пътуват за Мерсин, а Енгин - обратно"... На път за Сирия съм минавала шест пъти през турция и сме отсядали в Мерсин - много хубав град на Средиземно море, с корабчета- ресторанти... Влизаш, вечеряш и те те разхождат из залива... приказка...Но той защо не иска да отиде, един Бог знае...

Любов Hug, аз мисля, че имат предвид посоката на паркиране на колата. Всички са паркирали в една посока, а Енгин в обратната. Вероятно това с Мерсин им е някаква поговорка. Нещо, като нашата: "Всички наопаки, а той на терсене."  Laughing

Леле, сега като се загледах се чудя дали е паркирана колата или е в движение. ooooh!

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 23:34 от fantasya

# 436
Момичета, понеже нямах интернет почти два дена, та си правих
стоп кадри от трета серия. Може някои да са слагани. Simple Smile

Скрит текст:

# 437
# 438
  • София
чичко Гугъл превежда...
Скрит текст:
Мистерията на татуировки
'Black Money Любовта Tuba Büyüküstün'ü в епизод от миналата седмица е било предмет на любопитство татуировка на гърба. Büyüküstün'ü с индийската къна временна татуировка е направено.
Енгин Акюрек роля в изковаването на един приятел в Рим Стрелбата подновен. Tattoo мистерия ще бъде решен в раздел 4.

DÖVMENiN GiZEMi
‘Kara Para Aşk’ın geçen haftaki bölümünde Tuba Büyüküstün’ün sırtındaki dövme merak konusu oldu. Büyüküstün’e Hint kınasıyla geçici bir dövme yapıldı.
Roma’daki çekimlerde Engin Akyürek rol arkadaşının dövmesini yeniledi. Dövmenin gizemi 4’üncü bölümde çözülecek.

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/03/30/HaberDetay/1859536/dovmenin-gizemi

# 439

Всичко хубаво, ама от спойлера разбрах само "Всички пътуват за Мерсин, а Енгин - обратно"... На път за Сирия съм минавала шест пъти през турция и сме отсядали в Мерсин - много хубав град на Средиземно море, с корабчета- ресторанти... Влизаш, вечеряш и те те разхождат из залива... приказка...Но той защо не иска да отиде, един Бог знае...

Любов Hug, аз мисля, че имат предвид посоката на паркиране на колата. Всички са паркирали в една посока, а Енгин в обратната. Вероятно това с Мерсин им е някаква поговорка. Нещо, като нашата: "Всички наопаки, а той на терсене."  Laughing

Леле, сега като се загледах се чудя дали е паркирана колата или е в движение. ooooh!
В движение е, Фантазийке! Разбира се по другите коли, в които има хора...А за поговорката съм съгласна...Така ще да е...Още повече, че Мерсин е много далеч от Истанбул...Но заради хубавите спомени, мисълта ми щукна натам...То къде ли нямам спомени...

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 23:45 от loveofmine

# 440
чичко Гугъл превежда...
Скрит текст:
Мистерията на татуировки
'Black Money Любовта Tuba Büyüküstün'ü в епизод от миналата седмица е било предмет на любопитство татуировка на гърба. Büyüküstün'ü с индийската къна временна татуировка е направено.
Енгин Акюрек роля в изковаването на един приятел в Рим Стрелбата подновен. Tattoo мистерия ще бъде решен в раздел 4.

DÖVMENiN GiZEMi
‘Kara Para Aşk’ın geçen haftaki bölümünde Tuba Büyüküstün’ün sırtındaki dövme merak konusu oldu. Büyüküstün’e Hint kınasıyla geçici bir dövme yapıldı.
Roma’daki çekimlerde Engin Akyürek rol arkadaşının dövmesini yeniledi. Dövmenin gizemi 4’üncü bölümde çözülecek.

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/03/30/HaberDetay/1859536/dovmenin-gizemi
Е, разгеле, хади бакалъм, както казва чичко Тайяяр, та поне тая загадка да не я мисля...

# 441
# 442
Брех! Автограф ли и дава Енгин на Туба? Wink))  Joy Joy Joy

И кара в насрещното, бягайки от папараците? Simple Smile))

Joy Joy Joy

# 443
Любовче, ма той бил и хулиган. Разбирам аз да карам така, ама нашето примерно момче. Joy Joy Joy Знаех си аз, че е скрита лимонка, ама кой да ми повЕрва. А колко му отива да е сваляч,  Mr. Green  просто не е истина. И самодоволната му физионамия много ме кефи. На Керим му трябваха 9 епизода да ме тръшне. Йомер ме порази незабавно.  Като биологично оръжие от ново поколение. И тату прави. Какво повече му трябва на човек. Laughing

# 444
Любовче, ма той бил и хулиган. Разбирам аз да карам така, ама нашето примерно момче. Joy Joy Joy Знаех си аз, че е скрита лимонка, ама кой да ми повЕрва. А колко му отива да е сваляч,  Mr. Green  просто не е истина. И самодоволната му физионамия много ме кефи. На Керим му трябваха 9 епизода да ме тръшне. Йомер ме порази незабавно.  Като биологично оръжие от ново поколение. И тату прави. Какво повече му трябва на човек. Laughing

Нищо, освен Енгин, Фантазия. Simple Smile)) Той е алфата и омегата. Wink)))

# 445
Любовче, ма той бил и хулиган. Разбирам аз да карам така, ама нашето примерно момче. Joy Joy Joy Знаех си аз, че е скрита лимонка, ама кой да ми повЕрва. А колко му отива да е сваляч,  Mr. Green  просто не е истина. И самодоволната му физионамия много ме кефи. На Керим му трябваха 9 епизода да ме тръшне. Йомер ме порази незабавно.  Като биологично оръжие от ново поколение. И тату прави. Какво повече му трябва на човек. Laughing

Адски ми харесва като "Le garcon terrible"! Е, малко раничко започна със свалките момчето - има няма 2-3 седмици след смъртта на любимата, ама ще му простим в името на рейтинга и нашата наслада... Аз както е почнало, вече им прощавам и стайлинга, и събуването, и "черните" пари, дето има да ги перат, докато избелеят, ама едва ли ще станат по-чисти... Ха-ха-ха...

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 00:01 от loveofmine

# 446

Фантазия Hug Енгин май е прихванал от хулиганските прояви на Йомер Grinning Grinning
гледа да му подражава, особено като е разбрал как действа това на фенките hahaha Joy Joy Joy Joy

# 447
  • Пловдив

"Мистериозната татуировка.
В последният епизод на "Мръсни пари и любов" временната татуировка, направена с индийска къна на гърба на Туба Бюйюкюстюн, бе предмет на коментари. Татуировката бе направена за снимките в Рим с Енгин Акюрек. Мистерията ще бъде разгадана в епизод 4."

# 448
Че тия не са назъртали из форумите. Татусът е разкрит. Закъсняват пак с новините. Simple Smile))

Р.Р. Някъде прочетох, че цялото послание било "безкрайна любов"... ама не поВня вече де го четох...  newsm78

# 449
  Още едно допълнение към разплитането на мистериите и от мен - коментарът към снимката с колата гласи приблизително следното: "След като не пожела да отговаря на въпроси на журналисти, актьорът ЕА се изнесе скоростно срещу посоката на движение и предизвика хаос в трафика". Казах "приблизително"! Колата не е паркирана, ама хич! Joy Joy Joy Joy
   А заглавието, съдържащо "Мерсин", наистина е поговорка - отговаря на нашата "Всички на терсене, той наопаки". #Crazy
   Както много правилно отбелязахте, момичета, хулиган си имаме вече! Няма го сладкият възпитан Керим! Нерде се изгуби, не знам. newsm78 Ама хулиган-бАМбон!  love001

Общи условия

Активация на акаунт