Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 465
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Олееее, много сте зле някои. ooooh!

loveofmine, ще опитам мнението ти по-горе  да го приема като
Първоаприлска шега. Mr. Green

Мнението на loveofmine се мени ката ден. Преди дни беше въодушевена, днес е покрусена. Утре ще забрави какво е писала и отново с любов ще си противоречи колкото си иска. Типично по женски.   Wink

# 706
Желая ви прекрасен следобед момичета в компанията на Йомер и Елиф.         Heart Eyes Hug 

# 707
Олееее, много сте зле някои. ooooh!

loveofmine, ще опитам мнението ти по-горе  да го приема като
Първоаприлска шега. Mr. Green

Мнението на loveofmine се мени ката ден. Преди дни беше въодушевена, днес е покрусена. Утре ще забрави какво е писала и отново с любов ще си противоречи колкото си иска. Типично по женски.   Wink
Да, и аз го забелязах това.  Grinning Не само нейното, между впрочем.
Даже благодарих на пишещите тук момичета в другата тема
за позитивността. Определено съм прибързала с  изводите
и благодарностите. Голямо разочарование.Naughty

# 708
  • Пловдив

Fan, ние знаем, че Енгин и с моноспектакъл ще се справи. Да му мисли ако на Туба и се наложи да изиграе нещо подобно. Може и да се справи. Мъчим се да я опознаем... Просто нека сами се убедим в качествата и на актриса. В "Мръсни пари и любов" ми харесва. Сериалите и преди този проект не са предмет на нашата тема. Което не значи, че не чета темите и. Опознавам я и чрез тях. Радвам се, че и Енгин се опознава чрез темата за него.
................
Fan, приеми и различни мнения за Туба. Не всички са длъжни да я харесват - както и обратното за Енгин.
Приемам различни мнения, стига наистина да има какво да се критикува
и да не избиват в откровени глупости. Peace

Е, това говори обратното. Има какво да се критикува винаги и да се иска още и още. Нека не се обиждаме, а убеждаваме. Имам резерви още - дано Туба с играта си ги опровергае. А четем и пресата при комшиите. И там я критикуват, и там я възхваляват. Различни мнения.
..........................
Не коментирайте съфорумки.... Всеки има право на мнение за актьор или актриса. Тук се стараем да спазваме това правило, което е и правило на форума.

# 709

newsm51
Ками, благодаря за кръвна група ЕА - гениално!
Направо лайтмотивът на деня!

# 710
Аз пък си харесвах и Берен в КВФ. Тя много добре изигра героинята си, просто сценариските я направиха такава, че да харесваме повече Керим, а не Фатмагюл. Аз живях с болката и на ФГ и на Керим. Но въпреки всичко аз много си я  харесвах и много си ги харесвам и двамата като екранна двойка.
Но определено в КРА Енгин и Туба стоят много добре заедно, но и самите им герои са такива.
Засега от 3 епизода мога да кажа, че много ме впечатлява всичко в сериала.
А относно облеклото на Йомер, съвсем естествено, че при положение, че вече е "гадже" на такава дама да се облича и много по-добре, затова ни го представиха и първите епизоди с едни и същи гащи и с тези пуловери.

# 711
Здравейте,момичета.Цяла нощ не сте мигнали ,а  сутринта рано-рано пак сте в темата.Толкова хубави неща сте написали. Когато обсъждаме дадена актриса или актьор всека една от нас има различно мнение,защото тук сме се събрали различни хора с различни вкусове. Скоро тук някой беше писал такива хубави неща за Серенай Саръкая,които аз изобщо не споделям и когато  героинята и се самоуби изпитах удовлетворение. Но  това е моят поглед и това,което на мен ми се вижда грозно друг го вижда хубаво. Единственото,което ни обединява в нашата тема е отношението ни към Енгин.Да си призная мен не ме интересува кой как е облечен,колко идеална била красотата му,защото съм се сблъсквала с толкова бездушни красавици,с които не можеш да намериш тема за разговор. В един човек винаги се впечатлявам от душата,очите,излъчването ,добротата. При актьорите ме вълнува играта - начина по който градят образа и ме водят в действието,без да мога да откъсна погледа и вниманието си. Ако и след края на филма продължа да мисля,значи това е моят филм. Филмите на Енгин отвориха нова страница в моя живот и аз вече не мога да харесам друг сериал. Някаква неизлечима пристрастеност. Не мога да съдя и давам оценки за личния живот на хора,които не познавам. Може  би и сред нас не всички сме излезли от пансион за благородни девици. Какво остава за хора с такава професия,която налага физическа и емоционална близост.Човешко е да се греши,важното е да не повтаряш грешките си. Времето,когато докосването на ръката,първата целувка означаваха нещо и  пораждаха трепети у нас отмина. Надявам се да не е безвъзвратно. Турските сериали отделят голямо място на тези символи.Явно и те се страхуват,че  ще загубят своето значение за по-младото поколение. Именно заради тези дребни,но много важни знаци на любовта и ние се пристрастихме към турските сериали. Напомнят ни за отминали години,пълни с много спомени за  любов без думи, за изпълнени с нежност погледи за красиви незабравими жестове. Затова заобичахме и Енгин,защото умее да го прави по най-неповторимия и непринуден начин и ни накара да му повярваме.Знам,че няма да намеря снимка,която не сте виждали,затова да се посмеем с Йомер.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 12:33 от milkaradeva

# 712

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug

bouquet   Честит празник на шегата и смеха!   bouquet
  Grinning Grinning Пожелавам на ВСИЧКИ, всеки Божи ден, да ви е ПЪЛЕН с усмивки...  Grinning Grinning

newsm62 newsm62 newsm62
Скрит текст:

"Най-празният от нашите дни е този, в който не сме се засмели нито веднъж."

Чудомир

МАРТИЧКА,  Hug да е честит празника на Хумора и сатирата на теб и твоят град!  Two Hearts

# 713
  • Пловдив

Време е вече....

# 714

newsm51
"Господи, благослови виртуалните ми приятели..." Амин!

Но на първо място, разбира се, благослови Енгин...

# 715
  • Пловдив

http://www.sacitaslan.com/izleyiciler-kara-para-aski-cok-sevdi-haberi-196444

Ето резултата от анкетата: "Кой от новите сериали ти е любим/стана фаворит?"

# 716
Дори само да разчупи модела на „селско девойче”, пак е добре за кариерата й. Но „легендата” на образа предполага съвсем друго: нова самоличност, която тя придобива в „новия свят”, в който живее, а при нея избива на фалш, като при изкуствените цветя. Исках да е ексцентрична – не се получава. Да е „свободна” духом – не се получава. Цялостният й вид излъчва ограниченост, провинциализъм с претенцията да изглежда по-светски. А това е възможно най-лошото. За мен тя просто не си е повярвала достатъчно.

[/b]

Това го забеляза майка ми още във 2еп. Тя има завиден стаж в турските сериали  hahaha Аз не съм гледала Туба в друг и признавам си, извън Енгин, гледам само ВВ. Та, мисълта ми беше, че на майка ми играта на Туба й се стори изкуствена и пресилена. Каза, че не й е приятен сериала заради това. А аз съм пристрастна към Енгин и ще си гледам филмчето.
Не ме интересува чии врат докосва и чии ръце държи, дали на Туба или на Берен. Важното е той да ги държи  Hug

# 717
Привет. Simple Smile

Мнение от РФ:

Halima писал(а):
- А я поняла,что мне нравится вот это состояние ожидания...тем более когда это подпитывается такими интригующими трейлерами...Ухх,балдею просто...
Fotina писал(а):
- А когда в день серии считаешь часы? Как перед НГ в детстве

---
- А аз разбрах, че ми харесва състоянието на очакване... още повече, когато е подхарнано от толкова интригуващи трейлъри... Направо се побърквам...
- А когато започнеш да броиш часовете до началото на серията? Като в детството  преди Нова година

Simple Smile

И понеже съм от онези, за които чашата винаги е полупълна, ми се ще да кажа:
Нека се насладим на сериала. Винаги ще има различни мнения за всичко - нали затова сме тук, да ги споделяме. Simple Smile Вместо да броим негативните такива, защо не се радваме на позитивните?
За мен сериалът до тук е много хубав. Ако продължава така да ни кара да тръпнем в очакване на всеки следващ епизод, значи всички, работили за създаването му, са си свършили работата както трябва. А що се отнася до любимците... ами те затова са любимци - защото всеки е намерил нещо за себе си у тях. Да продължим да споделяме всичко хубаво, което ни е впечатлило, да продължим да изказваме лично мнение и отношение към случващото се на екрана - това е, което ни събира тук... Нека не си търсим кусури. Simple Smile Безгрешни няма.
Аз се присъединявам към мнението на тези момичета от РФ - очакването ми харесва. Simple Smile Още повече, че с всеки изминал епизод оставам все по-доволна от вече видяното.
 Hug

# 718

Я как хубаво е подновил Енгин татуировката... Е, това е то, грижа за колежката...

# 719
  • Пловдив

От Beata Ozieblowska, написано при Engin Akyurek Universal Fans Club:

"Тъжна новина, момичета!
Чух, че 4 епизод е последен, защото продуцентите свършили парите/поради разточителните снимки в Рим/."
Скрит текст:
Sad news girls!
I've heard that part 4 is the last one, as the rates are not that good, and the producers have run out of money (after lavish Rome filming)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт