AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 193
  • 418
  •   1
Отговори
# 90
  • на североизток от Рая
 Правилно си разбрана. Виждам, че държиш на доизясняването  и не се притеснявай, оценявам това.  Peace
 Аз в скрития текст направих коментар на координаторките, имайки предвид точно нейната координаторка. Манипулират си представителките, особено по-новичките и неопитни и ги ползват както им е най-удобно. А по-свитите момичета са съгласни на всякакви компромиси. Яд ме хваща като чета за такива изпълнения, но то човек се учи от грешките си. И те ще надскочат тази наивност.

# 91
Манипулират си представителките, особено по-новичките и неопитни и ги ползват както им е най-удобно. А по-свитите момичета са съгласни на всякакви компромиси. Яд ме хваща като чета за такива изпълнения, но то човек се учи от грешките си. И те ще надскочат тази наивност.

Всеки става стар краставичар след определено време. Неприятно ми е обаче, че ей така се използва неопитността на представителите. а координаторите са точно за да ги напътстват и помагат. тук обаче нека не забравяме и българския манталитет от който ме срам - да прецакаме някого пък да става каквото ще.

# 92
  • Варна
     По този повод от онази вечер съм ядосана, защото моята координаторка за пореден път я няма, в редките случаи, в които ми трябва.
     От есента ме е търсила веднъж, за да и дам паролата на втория си профил и това е. Аз и звънях един път по повод ситуацията с таблетите... знаеше по-малко от мен. Обеща, че през март ще ни търсят за наградите от ниво бронз за 2013... нищо подобно... през 2012 ме бе подвела за нивата за топ-клубовете, а аз тогава изобщо не им обръщах внимание... абе, в общи линии аз се оправям напълно сама, а тя си взима парите от немалките ми поръчки. Та, в четвъртък и звънях... до момента не е върнала обаждането...
     Така или иначе тяхната работа е точно да координират нашата, а всъщност се занимават с всичко друго, но не и с нас. Поне спрямо мен е така. Колкото и опитна да съм и да вижда, че и без помощта й се справям добре, поне от куртоазия би трябвало от време на време да ме търси, профилактично. Но за сметка на това никога не пропуска, като се чуем, да подчертае, че има и по-добри от мен, което аз знам, но не ме интересува... и не го прави така, че да ме стимулира, а напротив...
     Цялата ситуация с координаторите, струва ми се, нямаше да е такава, ако бяха сменяеми. Тя си знае, че не мога да я сменя, освен ако не загубя трупаното с моя собствен труд и затова и е широко около врата.

# 93
Споделям абсолютно... с моята не поддържам контакт от поне 2 години, само зоналната ми помага за каквото и да било..но координатора си взема процента и е несменяем - факт.

# 94
  • на североизток от Рая
 Момичета, аз пак ще се намеся като черна станция, но вие сигурни ли сте, че координаторът е несменяем? Мен това ме озадачава и дори не вярвам, че е така. Не би ли трябвало чрез някаква молба и изтъкване на мотиви до зоналната, да може представител да смени координатора си. Все едно да не можеш да изместиш детето си в друга паралелка в същото училище. Мисля, че сравненията са съпоставими.

# 95
  • Варна
Скрит текст:
... Все едно да не можеш да изместиш детето си в друга паралелка в същото училище...

А това при вас разрешено ли е, защото при нас се позволява само в мноооооого краен случай.
Няколко момичета бяха споделили, че са се сблъскали с казуса и се е оказало, че трябва да се положат неимоверни усилия с негарантиран положителен резултат. А предвид факта, че се оправяме сами и имаме достатъчно главоболия, в един момент може би няма смисъл да си го причиняваме, защото вероятно ще е "възторжен скок от трън на глог".

# 96
Взех си кашончетата.От чантата не съм очарована,както не бях и от портмонето....не за друго не са мой стил и цвят! PeaceНо колието е страхотно и то най-вече като красива флашка бих си ползвала  Hug
И аз нямам тестери на Anew,но и ми липсват 3 мостри.Фактурирани са ми,но ги няма.Добре,че става въпрос за някакви стотинки и че не е било нещо важно,за да се занимавам!

# 97
Малко снимки от днес:

Флашката. доста голяма и камъчетата не са фини както си ги представях. Не бих я носила като колие - грубовата е за мен. Иначе като флашка нищо по различно като конструкция от другите стандартни ейвънски флашки.

Чанта Лориин с позволение на собственичката.
доста добра и като размер и като цвят. Хареса ми жалко че не в моите цветове. ако беше вмоето цветово съчетания щах да си я взема.

Червената чанта от мотивацията.
Категорично не става за през рамо, както и да е снета девойката от флаера - дръжките по размер стават но стила категорично не позволява такова носене. Чантата трябва да се носи  на ръка или в краен случай през лакът. Изглежда излязла отпреди 25 години -такива чанти бяха модерни  около завършването ми на училище, и също лачени , съчетани с лачени обувки . Лакът като материал няма да търпи грубо и ежедневно носене и ще се напука- ейвън не успяват да го обиграят качествено. Чантата изглежда странно стилна лично на мен. Тя би била е нещо като основен елемент в една подходяща визия но ако нещо с дрехите не се уцели може и да изглежда смешна. Продължавам да си я представям като елемент към моряшка визия -  синьо-бяло раирано и тази чанта като червен аксесоар . Според мен не всеки би й намерил приложение. ако трябваше да поръчам над 20 лева за да я получа не бих го направила освен ако не смятам че е стила ми.

нито на една от снимките не можах да уцеля реалния цвят- тъмночервено сл ек кафяв оттенък, нищо алено или доматено!

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 22:38 от _re_ge

# 98
  • София
Лита не е махнала процентите си все още ......
Моите кашончета са в пощата, но Уви... мен ме няма да си ги взема!ОЩе в понеделник ще си ги взема и ще ви пиша ,дано всичко е ок!  Hug

# 99
Като гледам не е влизала повече,нормално е да не ги е махнала! Peace

# 100
  • София
Като гледам не е влизала повече,нормално е да не ги е махнала! Peace

кофти ....  

А слънчевите очила с кутийка - би трябвало да е мострата с околоочен от розовата серия Simple Smile))) Божеее,боже Simple Smile))))) аз антицелулитните едва с "клизма" ги направих 2,та и за мен да има подарък...
Дано до края на кампанията ,поръчам още 2 за парфюма....

_re_ge - на мен първата чанта ми допада много повече,от колкото червената! Още като дойде портмонето се разочаровах от цвета... очаквах да е много по наситен и по тъмен... Благодарим за снимките ,а флашката и на мен ми изглежда доста голяма...

# 101
Здравейте!
Не съм представител, но няма тема за клиенти на AVON, затова ще задам въпроса си тук. Разгледах Брошура 05/2014 г., за периода 27.03-16.04.2014 г.  На стр. 64 са показани три вида червила Ultra Color - кремообразни, блестящи и перлени. Знам какво представляват кремообразните и перлените червила, но може ли някой да ми каже какви са блестящите? По какво се отличават от перлените?

# 102
  • София

Ре, би ли погледнала моля те, дали и на двете дръжки има възможност за отпускане. На снимките се вижда нещо като катарама...

# 103
StIvanova, блестящите са по- блестящи от перлените Simple Smileимат видими блестящи частици, а перлените са по-дискретни. Така мисля , базирайки се на  мострите и опита, които имам.

През годините често съм мислила за смяна на координатор, но зная,че е трудно- 3-4 кампании трябва да съм неактивна,което ми е проблем/нямам втори акаунт/, а после....не ми е съвсем ясно как ще протече процедурата. Всъщност, в анкетите на Ейвън писах, че няма полза от координаторите. Е, за Ейвън може да са от полза, но за нас не са. Обаждания не получавам,понякога имейл, но веднъж в годината! Или пък покана за конференция....това е всичко.

# 104
И на мен не ми допадат портмонето и чантата.Струват ми се и неудобни.

Общи условия

Активация на акаунт