AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 077
  • 418
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в тази тема

Излишни и несполучливи покупки разменяме тук!

Старата тема

Каталог 05
Мини каталог 05

Каталог 06

Каталог 07

Каталог 08/ украински/

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata
Инка 13
ekita

Варна
katyadjin
_re_ge
rumi_m2001
ФЕЯТА
beljata

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Етрополе
leady_23

Кюстендил
vaniu6eva

Монтана
TheB3stt

Плевен
Тони.

Пловдив
`ТуиГ"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
*Дорис*

Попово
Мама Яни

Раднево
Petq Petkova    

Русе
маякуб
*Elina*
eli4ka666
venelia

Сливен
slavena80

София
ASTILLA       - Банишора и Надежда
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
petjia            -  център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
takinka
елказелка  Люлин
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи     - центъра, НДК, ЦУМ и Младежкия театър

Стара Загора
ailan

Хасково
vippuhi

Шумен
neli mar4

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

mamita81 - София

venelia - Русе

За връзки с AVON:

тел.:  02/9765 800
contact_avon.bulgaria@avon.com

Бланка за пълномощно

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 20:29 от bubanka

# 1
  • София
Айде много позитивна и положителна кампания.... благодарим за чудесната темичка   bouquet  bouquet  bouquet

аз пак чела недочела... Мултифункционалния балсам на последната страница от "Грабни офертата" - поръчах 6 броя... Е да но имам само 3 двойни поръчки и съответно 3 бр на цена 0,99 лв и 3 бр на 6 лева Simple Smile))))))))))))) жива да се оплачааа

# 2
Тук съм, в очакване на новостите.
 SadФактура нямам, явно утре ще ми я предоставят...

Благодаря за темата.

# 3
  • Варна
Докато пишех, Катето е направила новата тема... Кате, знаеш си...  bouquet

Ето какво пишех, по повод сумите и коментираното с Ивона...

Влязла си в най-ниското, което е бронз (или поне беше, сега може другояче да го нарекат) и е трябвало да опиташ да догониш следващото...

И все пак и ти, и ние сме достигнали нещо, което е различно, предвид различните подаръци, та вероятно те е стимулирала да достигнеш третото ниво, до което си била доста близо.

Преди време някой качи тук таблица с нивата, които бяха обявили май на координаторите... съжалявам, но не помня кой... Запазих си я тогава, та, праговете са 1 300/3 000/4 500 съответно бронз, сребро и злато. Ако не са ги вдигнали, предвид високите обороти покрай парфюмите, горе-долу се връзва.

# 4
Кате, благодаря!  bouquet Успешна кампания и от мен! Отивам да гледам балсамите с мед на каква цена са фактурирани. Аз разбрах при 2 продукта идва за 1.00лв, а не при 2 к-та. ooooh!

# 5
И аз най-накрая пусках поръчката си, дано всичко да съм пуснала, че с това бебенце сладко, малко се разсейвам  Heart Eyes, ще си видя утре фактурата (евентуално) дали ще имам портмоне, че може пак да няма. Като се прецаках предния път заради 2-то лева не го взех, здраве да е Simple Smile))) Лекинка от мен

# 6
  • Варна
При 2 продукта е, Ася. Пуснах 2 мини аромата и един балсам, фактуриран е на 0.99 лв.

# 7
Дами, ще ви помоля в новата тема за по-контролиран тон. Съвсем излишно е от мухата да се прави слон и да се бълва ненужно раздразнение.

# 8
И аз незнам какво става с тези нива,но скоро ще разберем .....надявам се.....Успех на всички в новата кампания!И благодаря на тези от Вас,които ми помагат да се развивам.......

# 9
  • София
Моята координаторка ми изпрати таблица с класиране за Принцесата  Grinning

Q/Y Level   Q1 Condition
Bronze   1 300
Silver   3 000
Gold    4 500

това пише за нива.... аз до момента имах около 2600 ... за това имам само спрея и лосиона за тяло... Simple Smile)))

# 10
Някой ме е изтрил покрай другите  ooooh!  а аз бях толкова позитивна и дружелюбна!
Кате мерси за новата тема   bouquet
На всички упех в новата кампания.

Hug

п.с. само да спомена че мострите отново са с отстъпка, при постигане на куотърно ниво.

# 11
Ето ме и мен Simple Smile Този път реших да съм сред отличниците и да пусна на първа дата, защото много ми трябва часовника с камъчетата. Дааааа, ама не...свети в червено. Пак ще дебна, а за подаръците дано останат и за мен.

# 12
Добър вечер от мен! Simple Smile
Кате, мерси за темичката!  bouquet

Аз пуснах поръчката и фактурка си имам. Според нея ми пристигат чантата и колието-usb. Чантата е за другарчето, аз ще се кича с колието.Simple Smile
Нямам 1300 оборот, за това и в клуб не съм класирана и съответно нямам подаръци.Simple Smile
А тези, които имам със здраве да си ги ползват! И да знаете - каквото и да са ви подарили малко е за труда, който сте вложили! Hug

# 13
  • София
Кате,   bouquet

rimar, благодаря, ще имам предвид, ако случайно не получа хайвера    bouquet

# 14
Здравейте и честита темичка.
За няколко часа сте изписали толкова много в старата тема и , че и нова сте започнали, браво. Аз тъкмо пуснах една поръчка на майка ми че тя е бърза за разлика от мен. Включила се е и за 4бр антицелулитни.Добре, че ви прочетох, и си поръчах и балсама с мед. Сега съм в очакване на фактурата за да видя дали сте ми остави ли чанта  Joy

Общи условия

Активация на акаунт