AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 078
  • 418
  •   1
Отговори
# 45
Момичета благодаря ви за отговорите, да ви кажа, че аз също като вас разтълкувах условията, но разбира се при Ей вън не всичко което четете е това което те са написали. За да получите чантата и в трите кампании трябва да сте активни и да имате сума от 120 лв. в кампания за поръчка. Ако сте постигнали ниво три т.е. сума от 780 лв. и сте били активни и в трите кампании, но със суми по-малки от 120 лв. на поне една от поръчките то тогава поличавате само колието  Shocked. Обаждах се на телефоните и това ми разясниха.

# 46
Леле, колко много сте изписали за по-малко от един ден Simple Smile Катенце,   bouquet

Аз в сряда си получих кашона от предишната кампания, този път нещо ми стана и си напоръчах сума ти гримове  Crazy

Дали някоя от вас случайно има в излишък шал Earthly Paradise oт стр. 14 на предишния каталог? Една клиентка си го поръча, но светна в сиво и така и не дойде и като й казах, й стана много криво.

И накрая - успешна кампания на всички  Hug

# 47
Момичета благодаря ви за отговорите, да ви кажа, че аз също като вас разтълкувах условията, но разбира се при Ей вън не всичко което четете е това което те са написали. За да получите чантата и в трите кампании трябва да сте активни и да имате сума от 120 лв. в кампания за поръчка. Ако сте постигнали ниво три т.е. сума от 780 лв. и сте били активни и в трите кампании, но със суми по-малки от 120 лв. на поне една от поръчките то тогава поличавате само колието  Shocked. Обаждах се на телефоните и това ми разясниха.

Това го пише във брошурката за мотивацията  и няма по-страничен смисъл от това което е написано.
и аз в началото на въпросните кампании алармирам във сяка  наша нова тема , че за чантите и портмонето са 120 на една поръчка а за флашката еди си колко кумулативно без значение кога и на какви нива на поръчки. То е ясно че 3 по 120 не прави нивото за флашка - това първо. И второ че ейвън така са го нагласили че ако не става едното да става другото- поред преценка на представителя.

Да спомена само, че при боите онези 1,99лв също са достигнат процент а не на 10% както си мислех аз.

# 48
  • на североизток от Рая
 Добър ден!

Понеже снощи са ме затрили, кой знае защо /модераторите понякога не виждат нещата за триене, ама пък понякога трият напосоки/, правя запис днес.

Клиентка си поръча интимен гел с аромат на череша. Не съм го пробвала, хубав ли е?
 Аз и препоръчах прозрачния, за него имам мнение поне, но тя не, та не. Иска с аромат на череши.  Grinning

От този каталог май ще поръчам душ гелове 3 броя за 7.80. За друго не знам.
 И ще чакам поръчки от клиентки. Парфюми си купих, получих, сякаш няма да взема ТТА Heart, а му бях хвърлила око.

Хубав ден!

# 49
Да, за протмонето и чантата трябваше сумата от 120лв най-малко да е във една фактура, а не обща сума за кампанията.

# 50
Така и никой не ми разясни, на тези кремове Anew, на които не пише определена възраст, как се разбира за коя са. А за следващата мотивация с тях, подаръка само за една поръчка ли е , или за всяка на която се изпълнява условието. Надявам се, че ме разбрахте, че от бързане не мога да си подредя изречението.  #Crazy

# 51
Така и никой не ми разясни, на тези кремове Anew, на които не пише определена възраст, как се разбира за коя са. А за следващата мотивация с тях, подаръка само за една поръчка ли е , или за всяка на която се изпълнява условието. Надявам се, че ме разбрахте, че от бързане не мога да си подредя изречението.  #Crazy

Гостенката
внимателно си чети фОкуса там е написано всичко, ейвън го е направил така, че всеки представител да бъде информиран точно за условията. Махнала съм специално процентите разбира се. Оградила съм в лилаво точно това което питаш. то винаги се уточнява  именно по този начин- с малки букви под мотивацията. За по добро виждане кликни на линка.

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

Кремовете от сериите Anew Clinical за безвъзрастни, те са според нуждите на кожата , която може да  е различна и да не зависи от възрастта - за отпуснатост, за петна, за бръчки и прочие.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 16:40 от _re_ge

# 52
Благодаря ти за бързия и точен отговор   bouquet

# 53
 Чакам си кашона утре и ще пиша има ли карти за определяне,  кой крем е подходящ за кожата. И аз ще си направя такъв тест, само да не се уплаша от резултата. Rolling Eyes Относно  следващата кампания, ако имам за 2 поръчки кремове / отговарящи на условието/ , ще ги пусна през 2 профила. Процента е твърд и нищо няма да загубя, дали пък не ставам нагла? Thinking Парфюма  мисля, че ще ми хареса.

# 54
A добре, чакам с нетърпение да пишеш има ли тестче, а хич не си нагла като имаш този вариант използвай го Simple Smile

# 55
дали пък не ставам нагла? Thinking

Не въобще  Wink стара практика на старите краставичари е това  Joy

# 56
Така и никой не ми разясни, на тези кремове Anew, на които не пише определена възраст, как се разбира за коя са. А за следващата мотивация с тях, подаръка само за една поръчка ли е , или за всяка на която се изпълнява условието. Надявам се, че ме разбрахте, че от бързане не мога да си подредя изречението.  #Crazy

Гостенката
внимателно си чети фОкуса там е написано всичко, ейвън го е направил така, че всеки представител да бъде информиран точно за условията. Махнала съм специално процентите разбира се. Оградила съм в лилаво точно това което питаш. то винаги се уточнява  именно по този начин- с малки букви под мотивацията. За по добро виждане кликни на линка.

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

Кремовете от сериите Anew Clinical за безвъзрастни, те са според нуждите на кожата , която може да  е различна и да не зависи от възрастта - за отпуснатост, за петна, за бръчки и прочие.

Здравейте,
И аз за кремовете Anew имам въпрос. Дали могат да се комбинират например Anew Reversalist + Anew Platinum+Anew Vitale, + Anew 45+ или само тези от снимката?
Благодаря ви много и успешна К5 на всички!

# 57
Могат да се комбинират от цялата серия на Anew  Peace
И аз утре си чакам кашона,така че и аз ще споделя Hug

# 58

Здравейте,
И аз за кремовете Anew имам въпрос. Дали могат да се комбинират например Anew Reversalist + Anew Platinum+Anew Vitale, + Anew 45+ или само тези от снимката?
Благодаря ви много и успешна К5 на всички!

момичета четете!
вижте какво пише в мотивацията пред очите ви е !

ПРОДУКТИ ОТ ЦЯЛАТА СЕРИЯ АНЮ

то верно че тук си помагаме но защо да дъвчем всичко постоянно.

# 59
Ами то вече така сме се напатили, че по-добре да питаме. И аз понякога сто пъти чета и се чудя да няма друго тълкование. Имам си клиентки за анютата, но дали ще поръчат, ще видим.  Има мноого време, то някои хора още по тaзи кампания не са пуснали. Успех и много поръчки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт