AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 082
  • 418
  •   1
Отговори
# 30
Кой продукт, точно? Сподели, моля!
Пръстените,за които бях питала-тези,които се преплитат с бялото и розовото злато! Peace

# 31
  • София
Кой продукт, точно? Сподели, моля!
Пръстените,за които бях питала-тези,които се преплитат с бялото и розовото злато! Peace

Ааа, бижутата ползват достигнатия процент (без да участват във формирането му)

# 32
  • Варна
    ekita, пръстените са бижута. Както всички останали такива (за бижута се смятат и часовниците) не влизат при формиране на процента на съответната поръчка, не влизат и в минимума от 50 лв, който ти е нужен, за да ползваш макс. % при заслужен такъв от предния куотър.
     При трупане на сумата за куотър, обаче, се смятат, а след изпълнение на съответните условия, те подлежат на максимален процент.

Некозметични са чанти, портмонета, шалове, бельо и тем подобни продукти.

# 33
ekita, пръстените са бижута. Както всички останали такива (за бижута се смятат и часовниците) не влизат при формиране на процента на съответната поръчка, не влизат и в минимума от 50 лв, който ти е нужен, за да ползваш макс. % при заслужен такъв от предния куотър. При трупане на сумата за куотър, обаче, се смятат, а след изпълнение на съответните условия, те подлежат на максимален процент.

Некозметични са чанти, портмонета, шалове, бельо и тем подобни продукти.
Ясно,аз мислех,че и те не влизат,защото все пак не е козметика,но вече ще знам.Т.е. влизат всички бижута и часовници. Rolling Eyes

# 34
Здравейте, ето от къде да ми безплатния лосион и спрей, аз вчера се чудех от къде са се взели  Laughing Фактурирани са ми чантата и флашката Simple Smile Успешна кампания на всички, и се надявам най - накрая да кажат нещо за таблета Simple Smile

# 35
Някой получил ли си е поръчката да сподели дали са му изпратили тези тестове ли беше при поръчка на 2 мостри Anew за кой вид крем са, че във фактурата не са писани, а поръчах 20 тестера?

# 36
Току що гледах в сайта на представителите, интересно видео с картите за определяне на подходящ крем против бръчки. Пише, че при 2 бр. поръчани мостри ще получим 1 такава карта. Във фактурата никъде не пише обаче 10 бр. нещо си, към безплатните материали. Някой има ли  отбелязани картите във фактурата? Ще е интересно за клиентите, стига да не покаже на всички, че имат нужда от един и същи крем, независимо от годините. Mr. Green ПП Писали сме заедно явно.

# 37
  • Варна
ekita, така е, да, но ако без тях, СИП и нетна достигаш минималната сума, т.е. за теб 50 лв.

Иначе, тези, които нямат достигнато ниво от 1 100 лв. в Q1, за да ползват максималния за тях %, трябва да имат 210 лв. без споменатите групи продукти, а всяко бижу, което е над, и извън, тази сума, ще бъде пак на въпросния %.
Дано е станало ясно, че не е лесно... системата е Халифакс, както се казва.

gostenkata75, първите пуснати поръчки ще се получат в събота, поне във Варна... за София не знам дали имат шанс за днес, ама с това късно фактуриране надали.

# 38
Хах май да, засекли сме се , на мен не ми пише и ми интересно, ама пише до изчерпване на количествата, вече може и да няма.

# 39
Успешна на всички! Аз миналата кампания имах 2 поръчки, но портомонето така и не дойде - все в недостиг беше, дано сега всичко да  е накуп...  Simple Smile  bouquet

# 40
Здравейте момичета, за малко пояснение ще помоля. Аз ли нещо не съм в час или за пореден път Ей-вън се опитват да ми говорят врели не кипели.
Става въпрос за мотивационната за ниво 3. Ако през трите поредни кампании имам поръчки и достигна ... лв. кои подаръци трябва да са ми в кашона? Няколко пъти четох в страницата и аз лично разбирам, че ще получа и трите неща - портмоне, чанта и колие, Така ли го разбирате и вие? Сигурно е писано някъде в предната тема, но да си призная с Ейвън почти сме пред раздяла, трайна и окончателна и не съм чела всичко от темите.

# 41
Здравейте момичета, за малко пояснение ще помоля. Аз ли нещо не съм в час или за пореден път Ей-вън се опитват да ми говорят врели не кипели.
Става въпрос за мотивационната за ниво 3. Ако през трите поредни кампании имам поръчки и достигна ... лв. кои подаръци трябва да са ми в кашона? Няколко пъти четох в страницата и аз лично разбирам, че ще получа и трите неща - портмоне, чанта и колие, Така ли го разбирате и вие? Сигурно е писано някъде в предната тема, но да си призная с Ейвън почти сме пред раздяла, трайна и окончателна и не съм чела всичко от темите.

Ако и през трите успееш да направиш сумата,която искат,ще получиш и трите неща! Peace

# 42
Здравейте, аз съм представител на Avon за Пловдив и Асеновград . Ако на някои може да съм полезна и да дам информация относно продуктите може да ми пише на лично съобщение.

# 43
  • Варна

За да получиш третия подарък, трябва да имаш общо 780 лв. в трите кампании, като си била активна във всяка от тях. Няма значение каква част от сумата си направила на кампания, гледа се активност и обща сума. За чантата и портмонето, обаче, ти трябват по 120 в поне една поръчка за всяка кампания.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 18:06 от beljata

# 44
  • София
Силно се надявам,да събера 120лв тази кампания,без да се набутвам излишно.

Общи условия

Активация на акаунт