AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 078
  • 418
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
... Имам питане, някой внасял ли е пари, по кредитна карта на друг човек в Райфайзенбанк и каква такса имат? ...

Аз внасям, понякога на координаторката ми по сметката, когато ми плаща ф-рите. Няма такаса, дори да не си титуляза, защото е кредитна сметката.

# 406
Момичета,имате ли предства кога ще си получим кашончетата,предвид почивните дни????????

# 407
Да погледнах...чак във вторник,а толкова много ми се искаше да е в събота...Весели празници на всички!  bouquet

# 408
Е, няма как да е в събота при условие, че почивните дни са 4 и започват още от петък. По Гергьовден пак ще е трудничко с доставката. Пуснах поръчка, сега остава да  чакам фактурата утре.  Туиг, благодаря ти за услугата!Много ми помогна! HugЕлина, нали искат лична карта при внасянето, когато виждат, че е друг човек, а не е титуляра няма ли такса? Слушах в банката една жена искаше да внася за НАП, казаха и, че като не е клиент на банката таксата е 7.00лв. Та имат солидни такси и за това се притесних, че ще ми се налага да внасям скоро.

# 409
  • София
Слушах в банката една жена искаше да внася за НАП, казаха и, че като не е клиент на банката таксата е 7.00лв.

Това е междубанков превод, затова е толкова скъпо. За да направиш вноска по кредитна карта, трябва да идеш в съоветната банка, която е издала картата. Според мен има разлика в таксите за превод и внасяне по сметка.
Макар че цял живот ще помня едни 6 лева, които ми взеха в Булбанк за превод по сметка.  Rolling Eyes - скъса ми се сърцето.

# 410
Някой би ли ми казал защо няма мъжки парфюми(или поне до сега не съм видяла) а само тоалетна вода няколко пъти вече ме питат а не знам какво да отговоря.Бих приела съвет също коя от тоалетните води и им е трайна пак от мъжките благодаря

# 411
Повечето мъжки аромати се EDT/тоалетна вода/,работя в парфюмериеен магазин и досега не съм срещала мъжки парфюм сред другите марки.

# 412
Узи, благодаря за пояснението! Hug Питам предварително, че да съм подготвена да не ме шокират.Mr. Green    Talasamka, Ейвън не предлагат мъжки парфюми, само тоалетни води. Да колкото знам и повечето  фирми не предлагат мъжки парфюми. Трайни са: Black Suede Touch, Individual blue, Signature, Infinite Moment, Full Speed, Christian Laxroix. Това са лично пробвани от половинката и са много трайни. Любимите му са  Лакроа и Индивидуал Блу.

# 413
благодаря

# 414
   Simple Smile Привет. Нова к-я започна....пуснахте ли....
Не се стърпях и пуснах кремове Аню - това, което обичайно се търси. От снимки в интернет си харесах дълготрайното ч-ло Сън кисед джинджър, а от мостра си харесах новия Самър уайт- лилавия, Old story ми напомня за какао, шоколад и...още нещо сладко, но не силно и натрапливо.

Не съм раздала брошури, още чакам да си ги получа, затова пускам  каквото ми хареса от брошурата.

Има някои добри предложения в 'Поръчай с един клик'. Интимният освежаващ спрей свети в жълто.

П.П. Когато се внася сума по кредитна карата, се води "погашение"/погасяване/, та затова и е различно от превода,не се таксува. Примерно, пращаш свой роднина да внесе от твое име погашение, той дава своята лична карта, а не тази на титуляра и проблем и такси няма. Пращала съм майка ми.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 19:31 от *Камея

# 415
  • Русе
Е, няма как да е в събота при условие, че почивните дни са 4 и започват още от петък. По Гергьовден пак ще е трудничко с доставката. Пуснах поръчка, сега остава да  чакам фактурата утре.  Туиг, благодаря ти за услугата!Много ми помогна! HugЕлина, нали искат лична карта при внасянето, когато виждат, че е друг човек, а не е титуляра няма ли такса? Слушах в банката една жена искаше да внася за НАП, казаха и, че като не е клиент на банката таксата е 7.00лв. Та имат солидни такси и за това се притесних, че ще ми се налага да внасям скоро.

Аз отидох само с номера на сметката и трите й имена. В банката, която е издала картата и казах, че внасям по тази сметка на това име. Попитах каква е комисионната и ми казаха, че няма защото е кредитна карта на тази банка.

# 416
Elina, Kaмея благодаря!  bouquet Значи няма от какво да се притеснявам.

# 417
При мен все още не е обновен сайта...нито към Focus-а,нито Важните съобщения...дано после да няма изненади Rolling Eyes

# 418
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро! Заповядайте в новата тема.  Спорна кампания!

Общи условия

Активация на акаунт