AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 087
  • 418
  •   1
Отговори
# 360
Amour имам - беше бонус....
За миналата година... да, имаше пак мотивационна за антицелулитни кремове, пак се включих, получих ги с голяма отстъпка, това помня, но не свързвам парфюма с тях-  в спомените си.

Mеждувременно, има ли някой получил чанта Quinn....? Ще пускам още една поръчка по тази К, та се замислям отново за тази чанта, макар да е почти сигурно, че не си заслужава парите.

# 361
  • София
На мен ми трябват още 40лв за да направя 120,а не виждам как ще ги събера.Много зле тази кампания.

# 362
Аз пък нямам 120 в тази кампания а имам чанта във фактурата понеделник ще видим дали ще дойде

# 363
  • Бургас
Ейвънци ме изненадаха с последния получен дезодорант Individual Blue For Him! В друг цвят (лилавеещо синьо, вместо яркото почти тюркоазено синьо) и с друг дизайн:

# 364
И аз като всички се радвам, че можем да поръчваме от всички кремове на Аnew за програматааа  Hug Hug newsm44

# 365
Отговорът на координаторката ми  за програмата аню е: първо ниво /к-т ЛБД и несесер на специална цена/ трябва да са от ревърсалист, второ ниво всички аню. Радвам се и аз, че програмата е в полза на представителите. Hug

# 366
Отговорът на координаторката ми  за програмата аню е: първо ниво /к-т ЛБД и несесер на специална цена/ трябва да са от ревърсалист, второ ниво всички аню. Радвам се и аз, че програмата е в полза на представителите. Hug

ЗДРАВЕЙТЕ,
Знам, че много се предъвка темата за кремовете ANEW, но имам въпрос - ако поръчаните кремове са на стойност 73 лв или повече, пак ли се фактурират с отстъпката от второ ниво?
Благодаря на всички отговорили и да ви поръчат много кремове от тази серия!

# 367

ЗДРАВЕЙТЕ,
Знам, че много се предъвка темата за кремовете ANEW, но имам въпрос - ако поръчаните кремове са на стойност 73 лв или повече, пак ли се фактурират с отстъпката от второ ниво?
Благодаря на всички отговорили и да ви поръчат много кремове от тази серия!
Да Peace

# 368
  • София
Чантата ми е съхранена  #Cussing out

# 369
  • Варна
Поне не е заменена... Дано дойде, ако искаш нея, естествено.

# 370
Да ви кажа колко са подли тия ейвънци... не че не си знаете. Миналата кампания една приятелка ми беше поръчала шал Earthly Paradise на цена 11,90, но светна в сиво. Момичето обаче много го искаше и понеже видяла, че и този път го има, ме помоли да й го пусна пак. Набирам си аз днес поръчката, пускам шала и светва в червено. Във фактурата излиза, че е съхранен за следваща поръчка. Да, ама този път е на 14,90... Защо не ми го съхраниха миналия път, като беше с 3 лв по-евтин? Опитах се да разубедя момичето, но тя си го иска... харесвал й... Много тъп номер от тяхна страна, издразних се  Crossing Arms

# 371
Да ви кажа колко са подли тия ейвънци... не че не си знаете. Миналата кампания една приятелка ми беше поръчала шал Earthly Paradise на цена 11,90, но светна в сиво. Момичето обаче много го искаше и понеже видяла, че и този път го има, ме помоли да й го пусна пак. Набирам си аз днес поръчката, пускам шала и светва в червено. Във фактурата излиза, че е съхранен за следваща поръчка. Да, ама този път е на 14,90... Защо не ми го съхраниха миналия път, като беше с 3 лв по-евтин? Опитах се да разубедя момичето, но тя си го иска... харесвал й... Много тъп номер от тяхна страна, издразних се  Crossing Arms
Аз мисля,че когато е в сиво не се съхранява за следваща пръчка.Затова сега ти се  е съхранил,а цената би трябвало да си я видяла,че сега е по-скъпа Rolling Eyes

# 372
Да, аз знам, че като е сиво, не се съхранява. Но сивото означава, че няма да се зареждат повече количества. А явно не е така... Цената я видях, че е по-скъпа и предупредих момичето, но тя си го иска шала. Просто се издразних, защото ни лъжат на дребно...

# 373
Да, аз знам, че като е сиво, не се съхранява. Но сивото означава, че няма да се зареждат повече количества. А явно не е така... Цената я видях, че е по-скъпа и предупредих момичето, но тя си го иска шала. Просто се издразних, защото ни лъжат на дребно...

стари номерца
имам случай така с една хладилна чанта с бяло и синьо много свежарски мотив. Набутах се  с два продукта на слънцезащитната серия защото чантата се предлагаше с такова условие и сериозна отстъпка. Светна в червено и ми бее запазена в рамките на общо две кампании, след което фактурата дойде със съобщението че чантата не е налична и няма да бъде. точно две кампании след това чантата пак беше в каталога на страниците на последен шанс и то няколко пъти а после и в нетната  даже! по скъпа- но налична.

а Да и още един случй !
имам дама която ми беше поръчала ролката с вибрации за очи на серията солюшън  когато беше на камбанка и на хубава цена. Светна в сиво и не дойде. а няколко кампании по-късно пак беше на страниците на последен шанс но по скъпа. Дамата ме гледа въпросително но какво да й кажа

# 374
На мен пък са ми пратили червената  чантата без да съм изпълнила условието в третата кампания нямах 120лв може би по usb-то са се заблудили понеже за него съм изпълнила условието

Общи условия

Активация на акаунт