AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 089
  • 418
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, хубава новина!
Цитат от презентация за К06/2014: Условието за поръчки за 60 лв се отнася за всички серии Anew, без значение дали е поръчван Anew Reversalist.
Супер!  Grinning

страхотно! Златна си  Hug
много много благодаря за тази информация!

# 346
  • София
Откакто пуснаха сериите боя, през няколко месеца купувах /първо на мен, а после и за свекърва ми/ точно 7.0. И така вече повече близо 3 години.
Видях, че изкарали от каталога въпросния цвят, но ако си мислят, че спирайки нещо, което сме взимали, защото ни е харесвало, ще ме накарат да купя "заместител" от останалите предлагани - НЕ СА познали. Не желая да ме поставят пред такъв избор и щом се налага да сменя купувания цвят, то на пазара има достатъчно качествени бои за по 6-8 лева и ще се насоча към друг производител.
Не им цепя басма за нищо вече. Махат продукт - търся му алтернативата, но НЕ при тях.
Нали се сещате накъде върви каруцата щом най-верните им клиенти в лицето на представителите си харчат парите за козметика от друг.

Ей, да пишеш на лично, ако намериш заместител, било то и от друга марка.  Hug

Аз си взех поръчката и пак разочарование. Forever от мотивационната ми е заменен с Amour. А аз Amour имам даже в запас. Исках да пробвам Forever и затова се набутах. Влизам в съобщенията и го гледам написано. А аз съм сигурна, че ги четох в началото на кампанията и го нямаше това инфо. Явно точно преди пускане на поръчка трябва да се чете сайта от-до.  Rolling Eyes

# 347
Здравейте,искам да попитам за интимните гелове-този с код 38034 успокояващ с каква консистенция е,прозрачен ли е и има ли мирис!Благодаря!

# 348
Момичета може ли да ми кажете с коя точно програма отваряте Важни съобщения в AVON защото нещо на мен не го отваря. Hug

# 349
  • Варна
Здравейте,искам да попитам за интимните гелове-този с код 38034 успокояващ с каква консистенция е,прозрачен ли е и има ли мирис!Благодаря!

Този е кремообразния, т.е. белия. Гъст е като преди и няма аромат.

# 350

Този е кремообразния, т.е. белия. Гъст е като преди и няма аромат.
Благодаря ти!

# 351
Момичета може ли да ми кажете с коя точно програма отваряте Важни съобщения в AVON защото нещо на мен не го отваря. Hug

Word, документа се с doc разширение.

# 352

Със Windows 8 съм и нещо не се получава....  newsm78 Rolling Eyes

# 353
  • Пловдив

Със Windows 8 съм и нещо не се получава....  newsm78 Rolling Eyes

Ето тук го направих като pdf файл, дано така нямате проблем
https://docs.google.com/file/d/0B3kPNyp5nBhYdlQ0TVFxbHF4WlU/edit?usp=drive_web

# 354

Момичета, хубава новина!
Цитат от презентация за К06/2014: Условието за поръчки за 60 лв се отнася за всички серии Anew, без значение дали е поръчван Anew Reversalist.
Супер!  Grinning
И аз така си мислех,че е.Не съм го разбирала,че трябва да се купува и Reversalist,никъде не е споменато! PeaceАко след това имаше разминаване,щеше да е във Важни съобщения като пуснат кампанията,че са объркали.Но иначе достатъчно ясно си ги пишат. Peace

# 355
Бижутата не влизаха в образуването на процента, нали  Peace

# 356
  • София
Бижутата не влизаха в образуването на процента, нали  Peace

Да, но ползват достигнатия

# 357

Със Windows 8 съм и нещо не се получава....  newsm78 Rolling Eyes

Ето тук го направих като pdf файл, дано така нямате проблем
https://docs.google.com/file/d/0B3kPNyp5nBhYdlQ0TVFxbHF4WlU/edit?usp=drive_web

Свърши ми работа Simple Smile Благодаря  Hug

# 358

Аз си взех поръчката и пак разочарование. Forever от мотивационната ми е заменен с Amour. А аз Amour имам даже в запас. Исках да пробвам Forever и затова се набутах. Влизам в съобщенията и го гледам написано. А аз съм сигурна, че ги четох в началото на кампанията и го нямаше това инфо. Явно точно преди пускане на поръчка трябва да се чете сайта от-до.  Rolling Eyes

Simple Smile Да, чете се.
Аз прочетох за тази промяна седмица преди да пусна 4-ката антицелулитни  кремове. Точно заради Амура поръчах. Заради Форевър не бих.

# 359
Simple Smile Да, чете се.
Аз прочетох за тази промяна седмица преди да пусна 4-ката антицелулитни  кремове. Точно заради Амура поръчах. Заради Форевър не бих.

Миналата година антицелулитните бяха с мотивация с Амур, тази година също ....

Общи условия

Активация на акаунт