AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 115
  • 418
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте, аз получих смс със сайт на който да напиша  данните, пише че таблета ще бъде доставен до края на 6та кампания
Честито на спечелилите така дългоочакваните таблети.Надявам се и аз да съм от тях,но все още нямам получен e-mail.Въпроса ми е към момичетата,които вече са получили такъв,ще ми поясните ли как се случиха нещата при Вас....Още при стартиране на кампанията ли пуснахте парфюма и колко бр.от него.Защото аз направих 32бр.но през цялата кампания....Явно няма смисъл да очаквам

Аз нямам мейл, но имам СМС newsm78 Честито и прочие глупости... пишете на този адрес (има го и в поста на venelia на предната страница)... тъй де, ама адресът не е активеееен... поне при мен не се отваря - на на лаптопа, ни на телефона...

Ivonna_, за таблета се класираха само представители, пуснали поръчка с 25 комплекта преди прекратяването на програмата, а то беше още в четвъртъка, на втория ден (даже първи официален) от кампанията, вечерта около 21:00. Една огромна издънка на Ейвън.

# 331
И аз получих смс  Hug
За Anew и аз се зачудих,защото така както е написано за 30 лв искат от Reversalist,а за 60 лв всички Anew....не посочват,че е задължително да има Reversalist,друг път казват,затова не съм много сигурна.Но ще изчакам важните съобщения,защото сега го разбирам,че не е задължително Rolling Eyes

# 332
  • Варна
А успя ли да последваш линка, който е даден?

# 333
А успя ли да последваш линка, който е даден?
Да и без проблем си влязох! PeaceНо този който ми е на телефона.
Пробвай отново:
 http://adobe.ly/1g6SXek

# 334
  • София
Момичета, някой знае ли дали ще има наличност на часовника ALORA ?

# 335
  • Варна
Когато пробвах при получаването на СМС-а, даваше, че линкът още не е активен, но преди малко стана без проблем.
Благодаря!  bouquet

# 336
Благодаря Ви,момичета!Да,аз пуснах бройките след като приключи кампанията.Нищо другият път може да се класирам  newsm78

# 337
Благодаря Ви,момичета!Да,аз пуснах бройките след като приключи кампанията.Нищо другият път може да се класирам  newsm78

Няма да стане Wink Ейвън никога повече няма да ни дадат скъпа награда като мотивационен бонус. Попрочети малко във фейсбук страничката на Avon.bg и ще си дадеш сметка, че им се запалиха ушите  от заплахи , искания , недоволства от прецакани представители.

Ти твоите парфюми в коя кампания и по кое време ги пусна....
Това: "след като приключи кампанията" - не го разбирам.

# 338
Така... и аз изпратих адрес и т.н. и ще чакам таблета. Heart Eyes При мен също първоначално не стана, но преди малко успях. Относно новите кремове аню, се чудя дали влизат и кремовете за очи от същата серия, че и от тях имам доста. Thinking Когато засека координаторката ще я попитам. И аз мисля, че повече подобна програма като тази с таблетите няма да има. Не и в близките години.

# 339
Когато пробвах при получаването на СМС-а, даваше, че линкът още не е активен, но преди малко стана без проблем.
Благодаря!  bouquet
На адрес обаче ми изписа улица....блок....етаж....апартамент...но нямаше вход  Rolling Eyes Но предполагам,че по телефона ще се обадят за допълнителни доуточнения като се обадят за ден и час примерно.

# 340
Благодаря!  bouquet
На адрес обаче ми изписа улица....блок....етаж....апартамент...но нямаше вход  Rolling Eyes Но предполагам,че по телефона ще се обадят за допълнителни доуточнения като се обадят за ден и час примерно.
Аз след при полето блок написах и входа, понеже видях че на следващата стъпка няма. То след всичкото размотаване това да му е проблема.....

# 341
Бях поръчала 16бр,а останалите бройки ги пуснах,след като в сайта вече бяха отразили ,че приключва мотивационната програма с таблетите.И до края имах направени 32бр.Това,че ще се класирам следващият път беше шега.Силно вярвам,че Ейвън повече няма да си сложи главата в торбата,след тази излагация....По прочетените коментари тък,съдя че с всяка година нещата се променят към ................

# 342
  • София
и аз бях сред смс днес... доволна съм Simple Smile сайта се отвори ,попълних всичко ---- направи ми впечатление че пише таблет Леново! Това е малка надежда ,че няма да има заменки ..... дано!

# 343
Момичета, хубава новина!
Цитат от презентация за К06/2014: Условието за поръчки за 60 лв се отнася за всички серии Anew, без значение дали е поръчван Anew Reversalist.
Супер!  Grinning

# 344
  • Варна
venelia, блaгодaря!
Aко нaистинa е тaкa, е чудесно... a и знaчи че не сa ни подвели с инфото. Презентирaт цялaтa серия, което е супер.

Общи условия

Активация на акаунт