AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 098
  • 418
  •   1
Отговори
# 375
  • о`майна лунна нощ е
Допълвам списъка на сивите неналични неща на изгодна цена, които почервеняват и позеленяват, но вече по-скъпи. Помните ли очилата с пеперудените мотиви по рамките? Е, не знам колко кампании ги чаках от съхранени, сиви, червени, изчерпани .... не дойдоха. В един момент на повишена цена се появиха и си бяха налични, но момичето естествено не ги искаше вече.

# 376
  • София
На мен пък са ми пратили червената  чантата без да съм изпълнила условието в третата кампания нямах 120лв може би по usb-то са се заблудили понеже за него съм изпълнила условието

Поне веднъж да сме на кяр  Laughing

# 377
  • Варна
Мисля, че не е грешка... те трудно се "минават"...

Написаното в мотивационната е малко двояко. Макар за ниво 3 да е даден само медальона като подарък, в написаното отдолу се казва, че получаваме и трите елемента от колекцията, в поръчката от К5, с която изпълняваме условието - 780, некумулативно. Пише, че не е необходимо изпълнението на нива 1 и 2.

Не е грешка - всеки, който е достигнал сумата, с активност и в трите кампании, получава трите подаръка, ако не е получил някое от нещата по-рано, или оставащите, ако вече е взел нещо.

# 378
Някой вещ в " разясненията" на Ейвън може ли да ми помогне? В к-6 на стр.79 има комплект "Перфектни вежди". Какво обаче включва newsm78  само тази кутийка ли? Не мога да разбера, клиентката ме пита.

# 379
Здравейте имам въпрос относно наградите за представители за червената колекция,аз съм представител от каталог 5 тази година и днес видях във брошурата която ми е изпратена със поръчките че трябва за портфейла да имам 120 лева от К03-К05 та въпроса ми е тъй като имам над 120 лева но само от каталог 5 мога ли да получа този портфейл, след като днес си получих поръчката и имах само порарък парфюм за нови представители

# 380
  • София
Здравейте имам въпрос относно наградите за представители за червената колекция,аз съм представител от каталог 5 тази година и днес видях във брошурата която ми е изпратена със поръчките че трябва за портфейла да имам 120 лева от К03-К05 та въпроса ми е тъй като имам над 120 лева но само от каталог 5 мога ли да получа този портфейл, след като днес си получих поръчката и имах само порарък парфюм за нови представители

За  портфейла трябва да имаш 120 лева в 2 от 3 кампании за периода К03-К05

# 381
благодаря и ако може да питам още нещо  Embarassed в К6 на стр.7 има парфюм за 5,99 ако си поръчал продукти за 15,лв от К5, това означавали че мога да поръчам няколко или офертата е само за един  newsm78

# 382
благодаря и ако може да питам още нещо  Embarassed в К6 на стр.7 има парфюм за 5,99 ако си поръчал продукти за 15,лв от К5, това означавали че мога да поръчам няколко или офертата е само за един  newsm78

колкото пъти по 15 ,00 лева имате толкова парфюма можете да поръчате!

# 383
Благодаря  Laughing

# 384
  • София, Западен парк
Мисля, че не е грешка... те трудно се "минават"...

Написаното в мотивационната е малко двояко. Макар за ниво 3 да е даден само медальона като подарък, в написаното отдолу се казва, че получаваме и трите елемента от колекцията, в поръчката от К5, с която изпълняваме условието - 780, некумулативно. Пише, че не е необходимо изпълнението на нива 1 и 2.

Не е грешка - всеки, който е достигнал сумата, с активност и в трите кампании, получава трите подаръка, ако не е получил някое от нещата по-рано, или оставащите, ако вече е взел нещо.

beljata, и аз мисля, че е точно както казваш. /То понякога не е много ясно написано, та затова човек може да се обърка/. Simple Smile

# 385
 Добро утро от мен!!! Heart Eyes Редовно Ви четя, но  сега реших и аз да се запиша. По повод "Червената Колекция"  - изпълнила съм всички условия, но Подаръците ги няма , "  Щe бъдe cъxpaнeни зa cлeдвaщaтa пopъчкa!" Тъкмо човек се зарадва, че нещо е постигнал и ........ няма нищо!!! Зная, че не може да  ми помогнете, просто исках да споделя! Много обичам да Ви чета! Приятен ден!!!    Hug Flowers Sunflower baloni easter

# 386
Здравейте бихте ли ми казали в кои банки бих могла да си преведа парите кам Ейвън и какво ще ми струва,търсих в сайта но не намерих благодаря

# 387
  • София
Рискувах с бежовата чанта и не съжалявам. Много умувах за посочените размери, но тя се оказа по-голяма и съм доволна. Е, как да им вярва човек  Laughing

Здравейте бихте ли ми казали в кои банки бих могла да си преведа парите кам Ейвън и какво ще ми струва,търсих в сайта но не намерих благодаря

Булбанк, ДСК, И пей, Изи пей, пощите.

# 388
благодаря  Grinning

# 389
Момичета,членове на топ клуб,имате ли представа,ако се поръчат 10 брошури дали ще подлежат на отстъпка или само,ако се поръчат 30 броя?Малко ми е неясно.
Както винаги в недостиг подаръците от мотивациите.Сигурно нито чанта,ни флашка ще получа-получих мейл,че въпреки старанията им количествата били изчерпани.Sad(((Да гледат поне таблета да изпратят.

Общи условия

Активация на акаунт