AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 084
  • 418
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,членове на топ клуб,имате ли представа,ако се поръчат 10 брошури дали ще подлежат на отстъпка или само,ако се поръчат 30 броя?Малко ми е неясно.
Както винаги в недостиг подаръците от мотивациите.Сигурно нито чанта,ни флашка ще получа-получих мейл,че въпреки старанията им количествата били изчерпани.Sad(((Да гледат поне таблета да изпратят.

имаш право да поръчаш сумарно до 30 каталога и то ползваш отстъпка ако пръчваш каталозите кампания напред ( примерно през к06 за К07 и подобни ). Ползваш отстъпката на комплект и затова цената на каталог излиза различна в зависимост от това какъв комплект от каталози ще поръчаш
,  т.е. ако поръчаш комплект  от 5 каталога с отстъпка цената на каталог ще е една, а ако поръчаш комплект от 20 каталога цената ще е друга. Отстъпката се изчислява от цената на на комплекта.

# 391
  • София

Както винаги в недостиг подаръците от мотивациите.Сигурно нито чанта,ни флашка ще получа-получих мейл,че въпреки старанията им количествата били изчерпани.Sad(((Да гледат поне таблета да изпратят.

Аз нямам мейл. Чантата е съхранена, но флашката я получих току що.

# 392
Момичета,членове на топ клуб,имате ли представа,ако се поръчат 10 брошури дали ще подлежат на отстъпка или само,ако се поръчат 30 броя?Малко ми е неясно.

имаш право да поръчаш сумарно до 30 каталога и то ползваш отстъпка ако пръчваш каталозите кампания напред ( примерно през к06 за К07 и подобни ). Ползваш отстъпката на комплект и затова цената на каталог излиза различна в зависимост от това какъв комплект от каталози ще поръчаш
,  т.е. ако поръчаш комплект  от 5 каталога с отстъпка цената на каталог ще е една, а ако поръчаш комплект от 20 каталога цената ще е друга. Отстъпката се изчислява от цената на на комплекта.
Aз пуснах сега за 6К,да видим какво и кога ще дойде като цяло.
Благодаря.

# 393
Рискувах с бежовата чанта и не съжалявам. Много умувах за посочените размери, но тя се оказа по-голяма и съм доволна. Е, как да им вярва човек  Laughing

Здравейте бихте ли ми казали в кои банки бих могла да си преведа парите кам Ейвън и какво ще ми струва,търсих в сайта но не намерих благодаря

Булбанк, ДСК, И пей, Изи пей, пощите.

За Булбанк не зная...но за Първа инвестиционна, Уникредит и ДСК съм сигурна напълно, защото там плащам понякога, естествено и Изи пей, БГ пощи,...

Та значи казвате бежовата чанта....ох, то коя чанта по-напред да взема, не че нямам един кош чанти у дома, ама и тези от брошурата харесвам, а не ми се вярва да са кой знае колко здрави. Имам скъсани ейвънски чанти, но имам и здрави, та са на кантар нещата.

# 394
  • София
Булбанк е Уникредит

# 395
Момичета някой ползвал ли е кремът Anew Ultimate и какви са ви впечатленията от него Simple Smile  Hug newsm78

# 396
Момичета някой ползвал ли е кремът Anew Ultimate и какви са ви впечатленията от него Simple Smile  Hug newsm78

Ами какво да кажа освен пак и отново да посъветвам за мостра.
Кремът нощния е много плътен даже мазноват, затова не е подходящ за всяка кожа. дори платинума лилавия нощен на мен лично много повече ми хареса като плътност и лекота макар и да не съм във възрастовата му категория. От дневния ултимейт пък нямам доволни и който го взел не го е повторил.

# 397
Simple Smile Аз съм доволна и повтарям, потретям и т.н  Ултимейт серията, повечето ми клиентки са в тази възрастова категория - над 40г., така че и те са с тази серия. Със суха кожа сме. Лилавата серия още не съм се престрашила да я пробвам.

# 398
Имам клиентка, която поръчва за 3-ти път дневния крем от ултимейт серията. Доволна е, явно е до кожа. Имам питане, някой внасял ли е пари, по кредитна карта на друг човек в Райфайзенбанк и каква такса имат? Има ли някой от Пловдив, който няма да се възползва от офертата с кремовете аню ?

# 399
Някой вещ в " разясненията" на Ейвън може ли да ми помогне? В к-6 на стр.79 има комплект "Перфектни вежди". Какво обаче включва newsm78  само тази кутийка ли? Не мога да разбера, клиентката ме пита.
Точно така,включва тази кутийка само! PeaceТя е  за "попълване"на вежди,нанася се като сенки. Peace

# 400
Да, много клиентки го ползват и аз включително, много съм доволна, определено е за суха кожа, по-мазен е от предния крем от златната серия.   bouquet

# 401
Получих си портфейла от Червената колекция, Доволна съм!!! newsm68 newsm44  Nature Sunny

# 402
От колко часа ще можем да пускаме поръчка за к06? Thinking

# 403
  • Варна
Би трябвало след 14:00 да имаме тази възможност...

# 404
Би трябвало след 14:00 да имаме тази възможност...
Мерси за инфото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт