AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 119
  • 418
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Записвам се да следя. Пуснах една малка поръчка, защото ми бързаха продукти. Утре ще я взема и ще споделя мнение за червената колекция.

# 61
 Кате   bouquet!

Моля, за снимки на чантата.Искам да видя как стои на тяло.Ре ге, на теб се надявам най-много  Heart Eyes.

Чудя се дали да се набутвам да я взема, след като съм почти сигурна, че няма да я нося.Цвета някак мога да понеса, но дръжките ме ужасяват.Като я видя, ще ми е по-лесно да преценя.

# 62
Нямам нито една карта за определяне на кремовете аню. Пуснала съм в 14.38ч., така че надали изчерпване е причината. Може би се получават при редовни цени на мострите . В понеделник ще питам кол центъра. Отивам да успокоявам страстите с едно ароматно кафе. Приятен ден!  food010 ПП Колието с камъните е много красиво и добре направено, вече дали ще се носи зависи от индивидуалния вкус.

# 63
Добро утро от мен, а на 27,03 ли пусна поръчка, защото това с теста пише, че е от 27ми до незнам кой април.

# 64

Моля, за снимки на чантата.Искам да видя как стои на тяло...

Чудя се дали да се набутвам да я взема, след като съм почти сигурна, че няма да я нося.Цвета някак мога да понеса, но дръжките ме ужасяват.Като я видя, ще ми е по-лесно да преценя.

Добро утро!

ами днес получавам кашона - разбира се ще направя снимки на чантат,а заедно с флашката и каталога.
и ще коментирам най-безпрострастно.
дръжките и мен ме притесняват. Аз както казах съм с дете,  което предполага чанатата да е винаги на рамо, но все ми се струва, че тази червена чанта може да ме удиви приятно.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 10:22 от _re_ge

# 65
Днес си взех кашоните,чантата е уникална,поне на на мен ми хареса,изглежда ми много стабилна.А за USB-то нямам думи-суперрррр....Нямам никакви тестови карта,а пуснах мостри на кремовете Anew!Не трябваше ли да имаме нова мотивационна програма???

# 66
Днес си взех кашоните,чантата е уникална,поне на на мен ми хареса,изглежда ми много стабилна.А за USB-то нямам думи-суперрррр....Нямам никакви тестови карта,а пуснах мостри на кремовете Anew!Не трябваше ли да имаме нова мотивационна програма???
A ще може ли К 07,или е малко рано newsm78,искам да погледна напред в бъдеще.  bouquet

# 67
  • София
И аз си получих поръчката.
Всичко е наред, имам си хайвера и мострата, а не рол-он и очила, както пишеше във фактурата  Grinning

Аз пък да питам някой поръча ли чанта QUINN от Фокуса, пише цвят бордо, а ми изглежда тъмно лилава  Thinking

# 68
Здравейте, ето Каталог 7

https://plus.google.com/u/0/photos/112726217453176755423/albums/ … 96159669778159473

И нетна оферта

https://plus.google.com/u/0/photos/112726217453176755423/albums/ … 96164462426960545

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 13:02 от betyyyyy

# 69
  • Варна

Напълно съгласна с мнението за подаръците. Peace

Много харесах и чантата и портмонето от стр. 24-25. материалът е мек и приятен, не изглежда и не се усеща като мушама, размерът е среден, т.е. подходящ за по-дребни и по-едри фигури. Определено съм доволна и понеже тази е за клиентка, в следващата поръчка ще пусна и за мен... сега нямах достатъчно х 20лв.

betyyyyy, тъкмо щях да започвам да щракам... Благодаря, че ме изпревари!

П.П. Харесах като аромат и черешовия цвят, и захаросаната слива на Naturals. Макар, че съм доволна от варианта "с помпа" на душ-геловете, заради удобството, което предоставят, тези шишета от 750 мл са твърде груби и тежки... може би в случая 500 мл са по-добър вариант.

П.П.2 Въпреки илюстрацията в каталога, всъщност душ-геловете са по 720 мл. На единия етикетът е такъв, а на другия е лепнато отгоре, върху надписа 750 мл, нов - 720 мл. Може и да го пише във важните съобщения, но аз не съм гледала, а може би и повечето от вас. Не е нещо от колосална важност, но все пак.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 15:46 от beljata

# 70
Добро утро от мен, а на 27,03 ли пусна поръчка, защото това с теста пише, че е от 27ми до незнам кой април.
Поръчката е пусната на 26.03, но добавката с мострите е пусната на 27.03 и поръчката ми е фактурирана на 27.03. В понеделник ще питам. Наистина са хубави чантата и портмонето, и колието. Сега трябва хубаво да си помисля ще се престраша ли да ги нося или само ще си ги държа в шкафа.

# 71
Благодарности за каталога  bouquet.Харесах си доста неща,виждам,че връщат ТТА ТOHGEDER.Припомнете ми какъв беше този аромат,май беше като за лятото,а? newsm78

# 72
  • Стара Загора
Together не е ли нов? newsm78

# 73
  • на североизток от Рая

Нов е, Ивче.  Peace

# 74
Честно казано, не си спомням да е имало такъв аромат от ТТА  newsm78
Този не е ли нов парфюм?
Опс, писали сме заедно...

Общи условия

Активация на акаунт