AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 226
  • 418
  •   1
Отговори
# 135
  • русе
Извинете за нахлуването в темичката ви ,но искам да питам нещо свързано с продуктите на Ейвън ,а то е на опаковката на продукта датата какво показваше- дата на производство или до кога е годен примерно крем за лице.

# 136
  • на североизток от Рая
 Тази чанта си я поръча координаторката ми. Аз тогава ви писах за нея, още като я видях наживо. Слагах си чантата на рамо, дръжката е удобна и без отпускане. Поне на мен. Пробвах я с яке, а ако е върху блуза, ще е още по-удобно. Не са чак толкова къси дръжките. Добре изглежда чантата, но не  е мой тип. За по-едра жена е, аз съм друг стандарт.  Simple Smile
 Цветовете са приятни, кожата е приятно мека на пипане.

# 137
Извинете за нахлуването в темичката ви ,но искам да питам нещо свързано с продуктите на Ейвън ,а то е на опаковката на продукта датата какво показваше- дата на производство или до кога е годен примерно крем за лице.
Мисля , че на всички е дата на производство. Ако е дата на годност преди датата трябва да са буквите ΕΧ

# 138
# 139
Изписана е датата на производство. Също така с картинка е обозначено колко месеца е годността след отварянето на продукт. Затворените продукти са с годност 3 години.

# 140
  • Варна

То си пишеше май някъде в сайта. Изписана е дата на производство. Има знак с отворена кутия и число, което показва броя на месеците, в които продуктът е годен за употреба след отварянето му. А иначе, повечето продукти са с 3 години срок на годност. Някакви изисквания на ЕС наложиха този начин на изписване...

# 141
  • русе
Благодаря ви ,момичета  bouquet

# 142
  • София
Пуснах 5 снимки ,а само 2 виждам  newsm78

# 143
Искам да споделя мнение за пръстените,за които бях попитала в началото на кампанията!Тези,които се преплитат с розово и бяло злато.Ужасно груби,големи,тежки и изобщо не са са хубави.Съжалявам,че не снимах,но наистина изобщо не е хубав!Ако беше по-тънък и съответно по-лек,може би щеше да се получи красивия ефект,но сега е просто загуба на пари.Имах поръчани два-ще видим втория дали ще и хареса утре на жената(което ме съмнява)  и може би ще ги върна.
Става въпрос за тези:
http://avonsklep.com.pl/zestaw-3-pierscionkow-averie-avon-fashion.html

# 144
Аз пак да попитам за мнение за очилата....

# 145
Пуснах 5 снимки ,а само 2 виждам  newsm78

портмонето от първите страници

ДОПУСНАЛА СИ ДОСТА ГРЕШКИ, ИМАШЕ ЛИПСВАЩИ СКОБИ  ОТВАРЯЩИ ЗАТВАРЯЩИ, ТОВА СА ВАЖНИ НЕЩА, АКО САМО ЕДНО НЕЩО ЛИПСВА АДРЕСА НА СНИМКАТА НЕ СЕ ИНТЕРПРЕТИРА ПРАВИЛНО И НЕ СЕ ВИЖДА.

P.S. простете за КАпса - стана по случйност , не е викане !  Hug

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:55 от _re_ge

# 146
  • София

_re_ge - благодаря много, ще се постарая следващият път  да се справя.... Благодаря отново!

# 147
Тази чанта си я поръча координаторката ми. Аз тогава ви писах за нея, още като я видях наживо. Слагах си чантата на рамо, дръжката е удобна и без отпускане. Поне на мен. Пробвах я с яке, а ако е върху блуза, ще е още по-удобно. Не са чак толкова къси дръжките. Добре изглежда чантата, но не  е мой тип. За по-едра жена е, аз съм друг стандарт.  Simple Smile
 Цветовете са приятни, кожата е приятно мека на пипане.

Нелко и аз я харесах чантата, като модел и като изработка, на мен дръжките не са ми къси/тесни , но цветовете въобще не са моите. ако беше нещо в синьо и бяло , или дори коралото щях да я взема, защото като модел и изработка, като трицветен дизайн  много ми допадна , обаче в тези цветове цветовете  Sad

# 148
Ниво 1 - При преминато обучение Грижа за кожата - можете да поръчате продукти от к-кт Грижа за кожата с 40% отстъпка.  Как да премина обучението ? Нова съм и .....  ooooh! newsm78

# 149
  • София
Ниво 1 - При преминато обучение Грижа за кожата - можете да поръчате продукти от к-кт Грижа за кожата с 40% отстъпка.  Как да премина обучението ? Нова съм и .....  ooooh! newsm78

Обърни се към координатора ти или зоналния офис.

Да ви кажа, на мен чантата Лорийн ми хареса, дори и цветовете. Пък и аз много не съм придричива в това отношение - човек трябва да има всякакви чанти във всякакви цветове. Колкото повече, толкова по-добре Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 08:48 от Узи

Общи условия

Активация на акаунт