AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 217
  • 418
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета!
Аз докато се усетя няколко дни от кампанията минали и вие сте изписали сто страници Simple Smile но важното е, че имах време да ви прочета Simple Smile
Та да се включа в темата за координаторите: Първо мисля, че няма начин да няма начин да си смените координатора. Не е нормално да си при някого, който не ти помага с нищо, дори понякога пречи, както наблюдавам. Ролята ни на координатори е да помагаме на своя екип да работят спокойно, да са винаги информирани, винаги да могат да се обърнат с какъвто и да е било въпрос към нас, да се развиват, те да са доволни и ние да сме доволни. Всичко останало, което ви  говорят, че трябва да си разменят някакви бройки напред-назад, за да се прехвърлите и т.н., според мен са измислици. Не знам дали осъзнавате, че като вписваме в този форум и си помагаме една на друга с каквото можем, всъщност спестяваме много работа и време на координатоите си Simple Smile Не се притеснявайте да изисквате от тях внимание. Затова вземаме допълнителна печалба, за да ви помагаме. Извинявайте, че дълго стана....но съм много против хората, които просто търсят лични карти с желаещи за регистрации, за да направят бройка, а след това не се грижат за хората си. Но пък и имайте предвид, че такива координатори не се развиват. Системата рано или късно ги изплюва просто. Така че съветът ми е да си намерите ЧОВЕК, с когото ще можете да работите спокойно, ще знаете че е зад гърба ви и ще ви помогне с каквото ви е нужно.
Относно таблетите....никакво инфо....чакаме Sad
До флашка не успях да стигна...но не ме и привлече много
Сега си обработвам задните части с антицелулитния крем  Laughing А дано докато дойде време да опъна бедър на плажа да съм в по-добра форма хахаха
Също да споделя, че съм много доволна от комплекта за копринено мека коса. Взех си го от демото, където цената му е объркана Simple Smile
Аз също поръчах 20бр.мостри Аню и не ми пристигнаха тестовите карти. От кол центъра ме насочиха да попълня рекламация за недоставени продукти. Да видим дали ще дойдат със следващата поръчка. Дано, че изглеждат интересни  Grinning
Успешна кампания на всички!  Hug
Кой казва, че е нормално  да не можеш да си смениш координатора? Но аз твърдя, че е невъзможно, опитах и то чрез зоналната. За огромно съжаление.

# 181
Аз пък си смених координатора преди няколко месеца... Не стана много лесно, но  се получи. Но при мен ставаше въпрос за прехвърляне от една зона в друга, явно това е оказало влияние.

# 182
  bouquetМомичета,бързо към сайта!Публикували са условията за Клуб Принцеса!!!!

# 183
  • София, Западен парк
Ivonna, къде точно в сайта?

# 184
Влизаш в сайта и още в началната страница,която ти отваря,след мотивационните програми,ще видиш една жена с корона,в лилаво

# 185
  • София
Като гледам, нищо ново. Дали ще се казва мис Алби или Принцес не е от значение. Нещата на пръв поглед са старите.

# 186
  • София, Западен парк
При мен я няма тази жена в лилаво. Или аз не гледам, където трябва.

# 187
  • София
При мен я няма тази жена в лилаво. Или аз не гледам, където трябва.

Последното кръгче от офертите.

# 188
  • Варна
Нямам такова нещо, и аз, но ще почакаме.

# 189
За мен условията за клуба са видими, когато вляза през Explorer. Може би има значение и през кой браузър влизате.

# 190
Нямам такова нещо, и аз, но ще почакаме.

Сайта е правен за всички ни и не е възможно едни да имат а други да нямат.

Приверих на Уиндоус експлорер, както и на Гугъл хром и моззила.
Просто прелистете всички прозорци ( кръгчета по програните на начална страница и ще попаденете на това:

http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C05/princess.pdf

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 18:43 от _re_ge

# 191
  • София, Западен парк
Сега я видях, но влязох през интернет експлоурър, иначе влизам с гугъл хром. Мерси за указанията.

# 192
Сега я видях, но влязох през интернет експлоурър, иначе влизам с гугъл хром. Мерси за указанията.

и с гугъл хром се вижда без проблем ето скриин шот

# 193
Причината не е в браузъра при мен. Преди 10 мин не беше видимо, сега виждам вече клуб Принцес- лилавото кръгче с уж"принцесата". Да чакаме или не подаръци във всяка кампания ? Thinking

# 194
  • Варна
_re_ge, като казвам, че нямам, значи нямам, не се виждаше!

Ползвам Хром и Мозила и там не излиза. Стана с Експлорър, за което благодаря на valllensiq. Това се случва не за пръв път, явно си зависи от браузъра, а Екслорър не ползвам иначе.

Общи условия

Активация на акаунт