AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 220
  • 418
  •   1
Отговори
# 165
Утре съм канена на среща в Авкваленд. Ще казват новости, ако запомня нещо /че  май съм за гинко билоба/ ще пиша. Относно картите към мостри аню, вчера питах казаха, че са само за тези, които са получили брошурката с посланието. В моя случай координаторката трябва да се обади, за да ги получа следващия път. Благодаря на Туиг и на Танитка, че ме зарадваха! Hug
С нетърпение очакваме от теб,да ни запознаеш с новостите.Надявам се да са в наша полза

# 166
Забравих....В сайта са пуснали общата стойност за следващия куотър....

# 167
къде точно че нещо не го намирам

# 168

Да видях я , трябва да отбележа че като за 5 кампании е много постижимо.
Не знам струва ли ми се по-нисък този праг от миналогодишния  newsm78.

когато започнате да пускате порчъка в един от прозорците цъфва тази информация.

ПП - идея си нямах, че е един вид подарък към крема. То къде с него, там и без него.

ами примерно в златния крем е сложен отгоре т.н. елексир и той същото такова оскъдно количество. Свършва 5 пъти по-бързо от крема. Тази логика и аз не мога да я разбера.

За озарителя на очния крем аню ревърсалист  - поне да бяха пуснали редовен подобен продукт- който го хареса д го купи и да ги со ползва. Пък то хем притурка хем мижава.

Утре съм канена на среща в Авкваленд. Ще казват новости, ако запомня нещо /че  май съм за гинко билоба/ ще пиша.

Много моля
от теб сякаш получаваме най-читавата информация.

Червилата Ейвън Бюти не ,ме очароваха изобщо - нито като цвят, нито като плътност....но за тези пари стават.
[

Кое е това червило?

# 169

когато започнате да пускате порчъка в един от прозорците цъфва тази информация.

благодаря   bouquet

# 170
  • София
Още събирам нужните 120лв. Сега съм наполовината  Sad

# 171
Ще пиша момичета. Казаха до К9, че ще има новини. Утре ще ми пристигнат гости, но ще ги пооставя май за час сами. Thinking

# 172
  • на североизток от Рая
Рени, червилата Ултра Бюти са на един двоен лист. Два броя за 6.90. Сети ли се? И мултифункционалният балсам за 0.99 е там.

# 173
Рени, червилата Ултра Бюти са на един двоен лист. Два броя за 6.90. Сети ли се? И мултифункционалният балсам за 0.99 е там.

ОФФФФ , разбрах ! аз го наричам това червило Ултра ....  Бюти съм го изяла  Joy. добре че ми обърна внимание.

споделям че упаковкат аму е тъъъничка и изглежда еФтина, но цвета който избрах - Скин - не може да се купи в никоя друга Ейвънска серия. Червилото е кремообразно, сатен, много покривно с добра плътност . Освен това не ми суши уснтните което ми се случва с другата серия Ултра колор рич.  Така че приемам вида на упаковката като необходимо зло.

Сега се сетих че имам и голдън нектар, то също е хубаво, меко на устните  и покривно с лека перла ...  но там се разминах с цвета, при мен няма и намек на оранжево, по скоро приятно божурено, за съжаление  не и цвят който нося.

# 174
Ако някой  иска червената чанта нека да ми пише, не е мой тип и бих я продала.

# 175
Привет включвам се да ви кажа всичко което предстои от 05-09 е страхотно.по-късно ако мога ще кача снимки:)

# 176
Здравейте, момичета!
Аз докато се усетя няколко дни от кампанията минали и вие сте изписали сто страници Simple Smile но важното е, че имах време да ви прочета Simple Smile
Та да се включа в темата за координаторите: Първо мисля, че няма начин да няма начин да си смените координатора. Не е нормално да си при някого, който не ти помага с нищо, дори понякога пречи, както наблюдавам. Ролята ни на координатори е да помагаме на своя екип да работят спокойно, да са винаги информирани, винаги да могат да се обърнат с какъвто и да е било въпрос към нас, да се развиват, те да са доволни и ние да сме доволни. Всичко останало, което ви  говорят, че трябва да си разменят някакви бройки напред-назад, за да се прехвърлите и т.н., според мен са измислици. Не знам дали осъзнавате, че като вписваме в този форум и си помагаме една на друга с каквото можем, всъщност спестяваме много работа и време на координатоите си Simple Smile Не се притеснявайте да изисквате от тях внимание. Затова вземаме допълнителна печалба, за да ви помагаме. Извинявайте, че дълго стана....но съм много против хората, които просто търсят лични карти с желаещи за регистрации, за да направят бройка, а след това не се грижат за хората си. Но пък и имайте предвид, че такива координатори не се развиват. Системата рано или късно ги изплюва просто. Така че съветът ми е да си намерите ЧОВЕК, с когото ще можете да работите спокойно, ще знаете че е зад гърба ви и ще ви помогне с каквото ви е нужно.
Относно таблетите....никакво инфо....чакаме Sad
До флашка не успях да стигна...но не ме и привлече много
Сега си обработвам задните части с антицелулитния крем  Laughing А дано докато дойде време да опъна бедър на плажа да съм в по-добра форма хахаха
Също да споделя, че съм много доволна от комплекта за копринено мека коса. Взех си го от демото, където цената му е объркана Simple Smile
Аз също поръчах 20бр.мостри Аню и не ми пристигнаха тестовите карти. От кол центъра ме насочиха да попълня рекламация за недоставени продукти. Да видим дали ще дойдат със следващата поръчка. Дано, че изглеждат интересни  Grinning
Успешна кампания на всички!  Hug

# 177
  • Стара Загора
Венелия, каква е цената на комплекта от шампоан, балсам и серум? И на мен ми се стори прекалено висока. Ако не е правилно тук, може на ЛС да ми драснеш, че съм го пропуснала това.  bouquet

# 178
Венелия, каква е цената на комплекта от шампоан, балсам и серум? И на мен ми се стори прекалено висока. Ако не е правилно тук, може на ЛС да ми драснеш, че съм го пропуснала това.  bouquet
Пише я във Важните съобщения, но ще ти пиша на лични Wink

# 179
  • София
Привет включвам се да ви кажа всичко което предстои от 05-09 е страхотно.по-късно ако мога ще кача снимки:)

Ако може подробности ,ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт