AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 192
  • 418
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Някой питаше скоро за новия ТТА Together, ето отзив в руския сайт
http://irecommend.ru/content/aromat-zvonkii-kak-sama-vesna

Имам спомен, че четох тук за нетрайност на ТВ Love... поръчах мостра, понеже моя приятелка ме пита дали се усеща розата (фенка й е) и я чакам, но тя е нетърпелива. Mr. Green И докато дойде, отправям въпроса тук - как го намирате. Сега чета и в горния сайт, пишат повечето едно и също -лек, неангажиращ, свеж и нетраен. Laughing  bouquet

# 241
Някой питаше скоро за новия ТТА Together, ето отзив в руския сайт
http://irecommend.ru/content/aromat-zvonkii-kak-sama-vesna

Имам спомен, че четох тук за нетрайност на ТВ Love... поръчах мостра, понеже моя приятелка ме пита дали се усеща розата (фенка й е) и я чакам, но тя е нетърпелива. Mr. Green И докато дойде, отправям въпроса тук - как го намирате. Сега чета и в горния сайт, пишат повечето едно и също -лек, неангажиращ, свеж и нетраен. Laughing  bouquet
Аз питах за отзиви за ТТА Тogether,благодаря  bouquet,отзивите ми харесаха.

# 242
# 243
  • на североизток от Рая

Привет!

Аз пуснах поръчка и всичко светна в зелено. Имам доста поръчани продукти от комбинацията на три за 7.80. Ще има тежки кашони този път.

# 244
  • София
Позагубих се малко аз... събирах пари и задължения,разнасях продукти на ляво и дясно та с това приключвам кампанията... една поръчка само... надявам се следващите 2 кампании засиля нещата , от видяното в каталозите ни очакват прекрасни неща и страхотни цени! Успех на всички

# 245
  • София
Дами, посъветвайте ме. Искат ми парфюм с аромат на роза. Да не е от най-младежките. Бях се насочила към Passion Dance и Christian Lacroix Rouge, но пирамидите и на двата не съдържат роза.
Кой да препоръчам на човека?

# 246
  • Стара Загора
Дами, посъветвайте ме. Искат ми парфюм с аромат на роза. Да не е от най-младежките. Бях се насочила към Passion Dance и Christian Lacroix Rouge, но пирамидите и на двата не съдържат роза.

Погледни онези тричките, които са розов, син и жълт. Забравих им имената сега *be joyful и т.н., но розовия е хубав и розата се усеща много добре. В Ружа и Пешъна според мен не може да се различи. Заради моя приятелка съм проучила почти всичко и това е единственото, което мога да предложа.  bouquet

# 247
  • София
Сещам се за кои говориш, даже имам мостра да предложа. Благодарско  Peace

# 248
Здравейте ! И аз малко се позагубих, поръчките и те оредяха. Търся отзиви за новия гланс на Ейвън в тубичките. Някоя от вас да си е взела вече или да има поръчан? И пак искам да питам нещо относно портмонетата. Те включваат ли се в %, който образува отстъпката, че да не стане някой гаф newsm78

# 249
Здравейте ! И аз малко се позагубих, поръчките и те оредяха. Търся отзиви за новия гланс на Ейвън в тубичките. Някоя от вас да си е взела вече или да има поръчан? И пак искам да питам нещо относно портмонетата. Те включваат ли се в %, който образува отстъпката, че да не стане някой гаф newsm78

кой цвят?
Аз имах от предния випуск. На мен ми идваше прекалено лепкав , постоянно гo чувствах на устните сякаш са намазани с масло. Цветът беше красив но повече не повторих. За сегашния рускините казват че лепакавостта сякаш е корегирана.
Цветовете на снимки тук

http://irecommend.ru/content/blesk-dlya-gub-avon-blesk-dlya-gub-shik-blesk

портмонетата се включват  в процентообразуването.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 13:04 от _re_ge

# 250
За прасковените цветове се чудех, ама ще видим... И коментарите на рускините не са много хубави. newsm78

# 251
Здравейте!Искам да Ви попитам в сумата от 120 лв. за поръчки в трите кампании,влизат ли продукти от панорамата?

# 252
Здравейте!Искам да Ви попитам в сумата от 120 лв. за поръчки в трите кампании,влизат ли продукти от панорамата?

Да! влиза всичко както и демо ( тези които са от фокуса-панорамта ) , мостри, СИП, нетна за представители. Само за двете последни трябва да е внимава че не влизат впроцентообразуването както другите.

За прасковените цветове се чудех, ама ще видим... И коментарите на рускините не са много хубави. newsm78

гланцът си е лепкав продукт по принцип, просто трябва или да носиш гланц и да харесваш това усещане или ако не носиш такъв няма как да ти е комфортно. Ето тук прасковата

http://irecommend.ru/content/glyantsevye-gubki-s-ottenkom-juicy-peach

Четох че новата ТВ дето дамата е гушнала букет рози- простете но нямам каталог под ръка- било за любителите на аромат с дъх на роза. обаче нямам мостра за д амога д апотвърдя или отхвърля. за пашън данс и руж конкретно съм съгласна с Ивчето ... може да има заявена роза в пирамидите но никак не се усеща. При пашън данс определено лъха на божур за моят нос, а при руж сякаш дървесината преобладава над всичко друго.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 15:34 от _re_ge

# 253
  • Пловдив
...кашон взет в сряда на 02.04. - клиентката е отворила и фъснала Хърв Легър парфюма. Не й е харесал  Sick
Дали ще ми приемат връщане на продукта!?
 Thinking

# 254
от известно време търся течна вакса  -  някой знае ли  нещо  за нея, да не са и сменили опаковката

Общи условия

Активация на акаунт