AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 181
  • 418
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
     lili_nikol, причината е, че двата аромата са на тази, доста ниска, цена, при условие, че за всеки от тях имаш поръчки на стойност 20 лв.. Всички продукти, закупени при подобно условие, са на твърд, минимален %.

# 271
Мерси beljata   Hug , замислям се, в такъв случай, дали да не изчакам друга по-добра възможност за точно тези парфюми, мисля , че това не е най-добрата им цена (след отстъпката). Thinking

# 272
Да попитам пак, нещо разбра ли се по въпроса за Anew програмата  Thinking newsm78

# 273
  • Пловдив
Понеже ви ангажирах с "моя" Хърв Легър (дамския, с ароматно петно в брошурата) - върнат е от клиентката (приятелка!) с протокол в офиса. Срещу "обринах се! сега ще ви покажа!", не са възразили. А защо не са дали на нея някакъв протокол за връщането? Сигурни ли сме, че този парфюм ще бъде сторниран? Не е справедливо (редно, коректно) у представителя, връщащ продукт да не остава никаква "сламка" (знак, документ) от този акт (на връщане)....

# 274
  • Бургас
Обриви около мишниците от пръскане с парфюм там? С парфюм?!Аз лично бих се изхилила с глас (извинете за което) - парфюм или тоалетна вода под мишниците ми звучи като нещо направено от тийн, макар че и те са доста добре запознати с това кое, как, къде и защо, защото там е най-малкото деликатна зона от тялото и такива силни спиртни продукти биха предизвикали проблеми при доста голяма част от хората ooooh! Макар че това няма да е първия случай на ползване на парфюм на място или по начин нетипичен за продукта. Познавам човек, който смърка парфюми! Обича да му мирише силно и час по час смръква от шишето, като по този начин на месец му отиват по 2-3 флакона Laughing

И да се оплача от ейвънци - хубаво са ми сложили листовка за Аню, че ме избрали ала-бала и ми сложили еди си каква мостра да я споделя с приятели и клиенти, ама да бяха сложили наистина и нЕк'ва мостра де Crossing Arms

П.С. И стига, моля ви, с това Хърв Легър - ЕрвЕ ЛежЕ с ударение на последната сричка, тъй като човекът е французин, а там името се произнася така Peace

П.П.С. А документ е трябвало да дадат (поне според мен)! Следи си в профила дали ще ти се появи сторниране по някое време  Peace

# 275
  • София
Според мен това с пръскането на парфюм под мишниците е масово явление.  Rolling Eyes

# 276
Продуктът, без значение дали е отворен, може да се върне до 7 дни от получаване на кашона.

Цитат: Съгласно Българското законодателство всеки продукт може да бъде върнат с причина „отказ на клиента” в срок  до 7 работни дни от датата на доставка.

Така че имаш още малко време да върнеш парфюма без проблеми Wink

Венелиа
това е единствено и само ако продукта е неотворен и неползван. Така че само този цитат, който си постнала не е достатъчен.  
Това го знам защото редовно го изполвам при връщане на ейвнски стоки . В случай ако парфюма е без целофан ( както в случая ) няма как да се докаже че не е бил ползван. Виж ако е някой от тези без найлон отгоре тогава е труднодокзуемо че е бил опитван. Пък и се оказва че си имало начини  това да бъде маскирано.

Както се види връщането с отказ на клиента без други обективни причини важи за всяко нещо което изглежда така все едно това му е цялостната опаковка. Що се касае до въщане на продукти аз сякаш съм лидер тук в темата за което многократно съм упреквана, защото това го правил "човек без работа". Истината е че мострите на червилата и мострите на парфюмите са именно за да намалят връщания с мотив- несъответствие със снимките в каталога, или нехаресване от страна на клиента.

Затова подкрепям Белята във всичко което е написала.
Не казвам че Не Е възможно продукта да бъде върнат - възмжно е НО  не и по този праграф.

Не споря. Но съм връщала лично няколко червила (отворени и пробвани), чанта без найлонова опаковка, сенки без опаковка, лак за нокти без опаковка...и сигурно и други с основание "отказ на клиент" до 7 дни от получаване на кашона. За това споделих такова мнение   Peace

# 277
Понеже ви ангажирах с "моя" Хърв Легър (дамския, с ароматно петно в брошурата) - върнат е от клиентката (приятелка!) с протокол в офиса. Срещу "обринах се! сега ще ви покажа!", не са възразили. А защо не са дали на нея някакъв протокол за връщането? Сигурни ли сме, че този парфюм ще бъде сторниран? Не е справедливо (редно, коректно) у представителя, връщащ продукт да не остава никаква "сламка" (знак, документ) от този акт (на връщане)....

никога нищо не получавам като документ , това е самата истина. ако нещата не бъдат стормирани до седмица трябва да се прави нова въртка- отново се звъни вофиса напомня се з  проблема, пита се защо няма движение и подобни.

Да попитам пак, нещо разбра ли се по въпроса за Anew програмата  Thinking newsm78

кое точно?

Не споря. Но съм връщала лично няколко червила (отворени и пробвани), чанта без найлонова опаковка, сенки без опаковка, лак за нокти без опаковка...и сигурно и други с основание "отказ на клиент" до 7 дни от получаване на кашона. За това споделих такова мнение   Peace

тук мога да кажа само едно - кой от нас е координатор и кой редови представител  Hug
За мен като редови такъв всяко нещо е борба и отвоюване срещу системата ( без помощ от страна на координаторката ми на моменти, която иска да види докъде мога да стигна без нейното участие за да не се кахъри допълнително ) .

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 18:46 от _re_ge

# 278
някой може ли да ми прати нетната за 6 кампания на лични.благодаря предварително

# 279
Здравейте момичета.Едно странично въпросче-опитвам се да се свържа с ASTILLA от почти две седмици,и тук и на телефона и,но уви,не става.Понеже знам,че тук има и други девойки,с които тя контактува лично,искам да ги попитам знаят ли какво се случва с нея?Започнах да си мисля лоши неща,дано всичко в здравословен план да е наред...
Може да ми пишете на лични,да не спамим в темата...
Благодаря.

# 280
По горе бяхте писали за кампания 6 Simple Smile че за програмата на anew би трябвало да има и два задължителни крема, нещо по въпроса.. ?  newsm78

# 281
  • Русе
От ф-рата, която излезе преди малко ето какво е в недостиг.  Mr. Green  ИHФOPMИPAME BИ ЗA БЪДEЩA HAЛИЧHOCT HA ПPOДУKTИ ПO HEДOCTИГ:
 HAИMEHOBAHИE                                OЧAKBA CE HAЛИЧHOCT HA ДATA:
ЧETKA ЗA ГЪCTA KOCA                                      11/04/2014
ЧEPBИЛO ULTRA BEAUTY POSY PINK                    31/03/2014

Само вижте датата за червилото, кога да го очаквам Wink

# 282
  • Пловдив
Съжалявам за грешното изписване на името на парфюма. За да не сгреша - няма да го пиша отново  Peace
Както ви бях написала в 1-вия си пост по темата за връщането му - на клиентката (приятелка!) не й е харесал!
Обривът е от рол он против изпотяване, който започва да ползва наскоро. Не е ЕйВън-ски. От аптека е и УВИ! имам проблем с имената (явно!) - и неговото име го забравих. Звучеше нещо като тобрекс  #Crazy (примерно!). Обривът й препоръчах да ползва като мотив, за да приемат връщането на парфюма. Четох много добре какво ме посъветвахте тук.
А иначе, доколкото съм чувала, нямат практика да дават НЕЩО черно на бяло при връщането на продукт. НЕЩО, което да остава у представителя.....

# 283
  • София
Момичета.   bouquet Миналата тема пак я проспах.  Blush Та да питам - офертата за 20 мостри Anew само за изброените във фокуса ли е или за всички мостри Anew?

И кога са махали цветове от боите. Тръгвам да поръчвам 7.0, тъмно русо и гледам, няма такъв цвят.  ooooh! А имам редовна клиентка за този цвят и сега не знам какво да й предлагам.

# 284
  • София, Западен парк
_re_ge, DunkaM има предвид дали за второто ниво на мотивация трябва задължително половината да е ривърсълифт, може би другите кремове повече й ги търсят, но пък и да сме наясно. Долу на картинката са снимани 4 крема, 2 от които са ривърсълифт. Така че въпросът си стои основателно. Не е много ясно написано, може би по-опитните да кажат в такива случаи каква е връзката между двете нива /един вид дали изпълнението на първото условие е част от второто или второто е независимо о т първото т.е. да включва анюта, които може да не са ривърсълифт. Аз лично смятам, че не е много ясно.

Общи условия

Активация на акаунт