AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 146
  • 418
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, едно бързо въпросче от мен - шаловете с ресни Christen от 133 стр. дали са нормални шалове дето могат да се увиват по различни начини, или са в показаната кръгла форма? Много тъпо ми звучи въпроса, но...

# 286
  • София, Западен парк
Момичета.   bouquet Миналата тема пак я проспах.  Blush Та да питам - офертата за 20 мостри Anew само за изброените във фокуса ли е или за всички мостри Anew?

А то има ли други мостри на аню и кои са изброените във фокуса и по-точно коя мостра не е изброена? /Защото аз поръчах и мога да ти направя справка във фактурата/.

# 287
дали за второто ниво на мотивация трябва задължително половината да е ривърсълифт, може би другите кремове повече й ги търсят, но пък и да сме наясно.

Според мен няма как да има яснота без разговор с кол-центъра.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 09:50 от _re_ge

# 288
  • София, Западен парк
При новите продукти има изискване на първо ниво да са 2 от новите продукти например за Персийв, а за второ ниво може 4 от различни видове. Навсякъде , където се иска определена сума трябва да е в една поръчка, а не 2 по 50.00лв например. За аню също за първо ниво казаха 30лв. от новите кремове от червената серия, до 60.00 вече от всички. Не знам дали това го пише като изискване някъде, не съм чела внимателно. За таблетите нищо конкретно не ми казаха. Ще си чакаме.
това казва as-g. така както го чета излиза че щом до 60 могат и да са друти, първото ниво си е част от второто, но все пак не е много ясно написано и чуденката остава дали при изпълнение на стойността но от други анюта, ще се получи подаръкът на второ ниво.

# 289
  • София
Момичета.   bouquet Миналата тема пак я проспах.  Blush Та да питам - офертата за 20 мостри Anew само за изброените във фокуса ли е или за всички мостри Anew?

А то има ли други мостри на аню и кои са изброените във фокуса и по-точно коя мостра не е изброена? /Защото аз поръчах и мога да ти направя справка във фактурата/.

Има доста други. Например декоративната козметика - червила и др.

# 290

При новите продукти има изискване на първо ниво да са 2 от новите продукти например за Персийв, а за второ ниво може 4 от различни видове. Навсякъде , където се иска определена сума трябва да е в една поръчка, а не 2 по 50.00лв например. За аню също за първо ниво казаха 30лв. от новите кремове от червената серия, до 60.00 вече от всички. Не знам дали това го пише като изискване някъде, не съм чела внимателно. За таблетите нищо конкретно не ми казаха. Ще си чакаме.
това казва as-g. така както го чета излиза че щом до 60 могат и да са друти, първото ниво си е част от второто, но все пак не е много ясно написано и чуденката остава дали при изпълнение на стойността но от други анюта, ще се получи подаръкът на второ ниво.

Аз мислих премислях и
Според мен, но това според мен!,  това което казва Ас-г е верно. Защото макар и да няма точно упоменато мотивацията е разделена на две стъпки- и те са ясно изписани 1 и 2. друг е върпосът какво е написано като шрифт.

Аз ще поръчвам кремове едва към края на К06 и ще разговарям с кол-центъра по въпроса ( съжалявам че се повтарям но май така став аобикновено ) , защото каквото и да мърдрим тук ейвън си знае какво точно е искал да каже.

# 291
  • София
И кога са махали цветове от боите. Тръгвам да поръчвам 7.0, тъмно русо и гледам, няма такъв цвят.  ooooh! А имам редовна клиентка за този цвят и сега не знам какво да й предлагам.

Махнаха няколко, ако не се лъжа в миналия каталог бяха с камбанка. Аз също ползвам 7.0, но след няколко измивания всички руси цветове изглеждат по един и същ начин, така че не страдах много.

# 292
Момичета.   bouquet Миналата тема пак я проспах.  Blush Та да питам - офертата за 20 мостри Anew само за изброените във фокуса ли е или за всички мостри Anew?

Бебсън
в програмата за мостри Аню влизат само Аню( показани в табличката под програмата ) , а не и тези дето са 5 за 1,90.

Jid
на мен интерпертацията на името много ми допадна ! ако бях на негово място щах да си го ползвам за партизански име  Hug

Радвам се че и нещата с връщането са минали като по ноти. Истината е че е възможно подобно нещо да се случи. Узи беше писала че получла алергия от новия Фемм. Аз примерно съм алергична към някоя от съставките на Форевъра , който ми е любим от трилогията. Получавам обрив/ сърбеж и в основата на косата на тила и по китките намекатакожа отвътре ... . затова пръскам само на мека кърпичка и това слагам в сутиена.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 09:57 от _re_ge

# 293
  • София
Момичета.   bouquet Миналата тема пак я проспах.  Blush Та да питам - офертата за 20 мостри Anew само за изброените във фокуса ли е или за всички мостри Anew?

Бебсън
в програмата за мостри Аню влизат само Аню( показани в табличката под програмата ) , а не и тези дето са 5 за 1,90.

Мерси.   Wink

И кога са махали цветове от боите. Тръгвам да поръчвам 7.0, тъмно русо и гледам, няма такъв цвят.  ooooh! А имам редовна клиентка за този цвят и сега не знам какво да й предлагам.

Махнаха няколко, ако не се лъжа в миналия каталог бяха с камбанка. Аз също ползвам 7.0, но след няколко измивания всички руси цветове изглеждат по един и същ начин, така че не страдах много.

Ти кой номер би ми препоръчала в такъв случай? Най-близко ми изглежда 8.1.

# 294
Някой звънял ли е да пита за таблетите?Доста време мина вече,не мислите ли? Rolling Eyes

# 295
За боите  за коса- оредяха ... , а относно 7.0 и 8.1- има разлика- най-малкото - първата е тъмноруса, втората е средно или умерено руса , значи цветът ще стане по-светъл, ще има изсветляване. Аз съм ползвала тези, започващи с 8 - и трите.

# 296
  • София, Западен парк
[/quote]

Има доста други. Например декоративната козметика - червила и др.
[/quote]

_re_ge, благодаря за бързите отговори, ама още нещо да питам: кои са декоративна козметика на аню?

# 297

ама още нещо да питам: кои са декоративна козметика на аню?

според мен освен ББ кремоветена Аню  друго не остана.
Преди имаше серия декоратвина козметика аню- червила гланцове спирали моливи пудри. Махнаха ги при нас макар и на запад да продължават да се предлагат

# 298
  • София, Западен парк

ама още нещо да питам: кои са декоративна козметика на аню?

според мен освен ББ кремоветена Аню  друго не остана.
Преди имаше серия декоратвина козметика аню- червила гланцове спирали моливи пудри. Махнаха ги при нас макар и на запад да продължават да се предлагат

_re_ge, благодаря! Изводът е, че всичко на аню, което се предлага като мостра, си влиза в офертата, поне аз така мисля, че досега се рових в мострите, кои са във фокуса и кои в т.нар. електронен магазин за мостри. А притеснението ми беше да няма някоя мостра на аню, която да се предлага и да не я знам.
Скрит текст:
нещо съм се вманиачила на тема аню.

# 299
  • София
Ти кой номер би ми препоръчала в такъв случай? Най-близко ми изглежда 8.1.
Общо взето на мен лично 9.13 ми стои най-естествено. Но ги редувам - от тъмно русото отивам до най-светлото русо.
Но мнението ми съвпада с това на Камея: само 7.0 действа като боя. Останалите изрусяват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт