AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 181
  • 418
  •   1
Отговори
# 225
Опитвам се да пиша да не се разбира много, много от случайно влезнали във форума. За к6 програмата за аню я знаем. Та това е общо взето, имаше презентации, подаръци за топ представителите, продукти за разглеждане. Има и нова плажна чанта с кърпа - синички, добре изглеждаха на снимките.

Златна златна  Hug !

ако знаете колко ясно сте написали всичко другарю Щирлиц!

# 226
  • о`майна лунна нощ е
Похвал, похвал, дето му се вика.  Wink

# 227
Браво на вас, момичета! Щом сте разбрали въобще за какво пиша, браво,  когато си видях написаното аз самата нищо не си разбрах. #Crazy Ще има и много продукти намалени на хубави цени, малки брошурки и т.н. Интересно беше как това покривало за шезлонг може да стане чанта, но явно ще има някакви лепенки. Има време, ще видим. Много подчертаваха за всяка програма, че посочените продукти са до изчерпване и ейвън си запазва правото на замени. Mr. Green При новите продукти има изискване на първо ниво да са 2 от новите продукти например за Персийв, а за второ ниво може 4 от различни видове. Навсякъде , където се иска определена сума трябва да е в една поръчка, а не 2 по 50.00лв например. За аню също за първо ниво казаха 30лв. от новите кремове от червената серия, до 60.00 вече от всички. Не знам дали това го пише като изискване някъде, не съм чела внимателно. За таблетите нищо конкретно не ми казаха. Ще си чакаме.

# 228
За аню също за първо ниво казаха 30лв. от новите кремове от червената серия, до 60.00 вече от всички. Не знам дали това го пише като изискване някъде, не съм чела внимателно. За таблетите нищо конкретно не ми казаха. Ще си чакаме.

по тази мотивация много ми беше интересно следното - досега когато има такава на две нива изрично указват че в горните 60 лева трябва да има минимум да кажем два броя от нововъведения продукт. в слуая би трябвало да бъде два аню ревърсалст и от там до 60 може и други.
Обаче точно в фокуса към К06 не пише нищо такова. вижда ми се пропуснато или нелогично. спомням доста подобни програмиот последните години  където това правило беше заложено а тук нищо. ами аз така мога да направя 60 лева само с други продукти без да реализирам нито един ревърсалист.

ако звъня да ги питам в кол-центъра ще ми кажат че не работят по К06 все още, но това са детайли които бих искала да знам още от сега.

# 229
До колкото разбрах първите 30.00лв. трябва да са от новият крем и от там до 60.00 може да са други. Както и при всички  следващи програми е заложено първото ниво да е от новият продукт,а в следващото да се допълва и с други продукти от серията. Но щом никъде не е писано, може и да си измислят, знам ли. Thinking

# 230
  • Стара Загора
Ами да така е, и аз така разбрах, даже мисля, че си го и пише във фокуса, но сега нямам пред себе си. Но трябва да имаш 30 лв. от Ревърсалиста и до 60 лв. от другите Аню серии.
Иначе и аз благодаря за инфото по мотивационните за следващите кампании, имам само едно питане, ако си обърнала внимание естествено - кои са продуктите, или поне коя серия на Планет Спа ще е в мотивационната за К07, че мислих в тази кампания да поръчвам някои неща с МММ, но  мога да поизчакам.

# 231
Ами да така е, и аз така разбрах, даже мисля, че си го и пише във фокуса, но сега нямам пред себе си. Но трябва да имаш 30 лв. от Ревърсалиста и до 60 лв. от другите Аню серии.
Иначе и аз благодаря за инфото по мотивационните за следващите кампании, имам само едно питане, ако си обърнала внимание естествено - кои са продуктите, или поне коя серия на Планет Спа ще е в мотивационната за К07, че мислих в тази кампания да поръчвам някои неща с МММ, но  мога да поизчакам.

Аз работя само с факти  Hug

ето скриин шот на фокуса. специално са махнати процентите, но дори в дребния текст няма нищо
В сецията с по-големия процент пише от цялата серия Аню

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

докато да кажем по мотивациите с Премиер Лукс пишеше поне 4 луксозни аримата  от които задължително минимум 2 Лукса. Или мотивацията с Е-дефенсе- синия крем Аню миналата есен- по същия начин в фокуса беше указано че поне два трябва да са от новите. тук никъде и нищо.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 17:10 от _re_ge

# 232
Ailan, не знам кои бяха продуктите. Видяха ми се 2, но не съм сигурна. Говориха за нови продукти от спа серията и мисля, че бяха от тях.

# 233
  • Бургас
  bouquetПривет на всички.Да се оплача малко.Не бях в града,пусках поръчка от село.Мъка голяма,интернета слаб..ако знаят клиентките ми какви мъки бяха...Но това не е всичко.Проверявам си   кашона къде е и хоп изненада-два кашона.Пък нямам кой знае какво..Взех ги преди малко.Единия натъпкан до пръсване..ама то чанти,душ гелове,парфюми,каталози-миш-маш вътре,но в другия спокойно се ширят една пила за пети и един лак за нокти! Shocked

# 234
  • о`майна лунна нощ е
Нищо ново за съжаление. Редовен номер  Sad

# 235
  • София
Някой поръчал ли си е бежовата чанта от стр. 25? Опасявам се, че ще ми е малка, но пък ми омръзна да влача големите чанти и да ми тежат. Поне да си заслужава на външен вид.

# 236
някой питаше за масаж ора на solutions -удобен е за захващане  и масажиране на гърба. и краката.харесва ми   
.бодливките са средно твърди.

# 237
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Имам питане: спреят за коса с коприва и репей от стр.177 с код 00349 ли е? Объркан е  надписът в каталога, пише шампоан. Но дали кодът е правилен? То при набиране на поръчка си излиза продукта, който се поръчва, но все пак, ако има някоя от вас, която е поръчвала този продукт, моля да сподели.
 Мисля, че това не е обсъждано в темата, потърсих назад, но не намерих нищо.

# 238
  • София
От Важни съобщения: "Стр. 176 - Описанието на продукта под номер 8 с код за поръчка 0034 9 е сгрешено. Продуктът е Спрей за коса с коприва и репей."

# 239
  • на североизток от Рая
От Важни съобщения: "Стр. 176 - Описанието на продукта под номер 8 с код за поръчка 0034 9 е сгрешено. Продуктът е Спрей за коса с коприва и репей."

Благодаря, rimar!  Hug
 Преди да пиша тук, рових из сайта, но и там не намерих нищо. Явно съм недоскиф точно когато не трябва.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт