AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 142
  • 418
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, аз получих смс със сайт на който да напиша  данните, пише че таблета ще бъде доставен до края на 6та кампания

# 316
аз тъкмо си пуснах поръчката червено светеха от червилата ultra beauty цветове skin, cozy mauve, posy pink само на едното имаше дата за очаквана наличност. След като тези трите светят червено само deep red светеше зелено, балсамите за 0.99 на колко ще ми ги фактурират според вас?
 newsm78

# 317
  • Стара Загора
здравейте момичета имам един въпрос,някой пращал ли е продукти в чужбина и по какъв начин,за пощата  разбрах че е невъзможно,може би с куриерски фирми или..но предполагам че е солено,всяка информация ще ми бъде от полза,благодаря предварително  Wink
Аз изпращах преди много често до Гърция, но с автобус. Просто давах багажа на шофьора или на стюардесата и те го даваха в Атина на посочено от мен име, което си потърсва багажа от съответния автобус/шофьор...., но беше преди 3-4 год., знам, че тогава имаше такива практики, но покрай разните му атентати и тем подобни вече май и те се пазят от такива неща. Иначе опаковах нещата доста добре във вестник и после с тиксо за да не се повреди нещо. Признавам си, че пакетите ми изглеждаха доста подозрително, но винаги са ги вземали. Изпращах парфюми и кремове на моя приятелка там през 2-3 кампании.
Иначе сега мисля, че куриерските фирми вземат всякакви пратки, зависи за коя държава.

Иначе за Аню мотивацията мисля, че само гадаем. Предполагам, че ще има някакво пояснително инфо в сайта когато стартира новата кампания. Но и аз го разбирам така  - 30 лв. Ревърсалист и от там до 60 лв. всичко от Аню. Дори мисля, че така е най-логично, въпреки че при Ейвън много логика няма..,.... Laughing
Иначе на момичетата с таблетите пожелавам успех и скорошно получаване на наистина много заслужения подарък...със здраве да си ги ползвате дъъъълги години и да пускате през тях голееееми поръчки.

За Аню аз лично мисля да не се напъвам много за мотивационната въпреки, че Интриг ми е много любим аромат. Но дневен и нощен Витал ще си взема със сигурност. Много съм доволна от тези кремове. За тази цена особено..... Simple Smile Peace Peace Peace В момента ползвам Кларинс но ми излиза доста по-соленичко, така че Аню са ми добра алтернатива.

# 318
Днеска се свързах с моята координаторка и тя също каза че за 30 лв требва да са от Reversalist  и за другите 30 всичко от Anew може да е .. Simple Smile

# 319

Защо да е невъзможно? По принцип само парфюми и дезодоранти не позволяват, макар че имам позната в пощата и казва, че това са глупости, но е факт - не искат да приемат на гишетата пратки с такова съдържание. Другите продукти няма проблем да се изпратят. До коя държава трябва да пускаш пакет?
[/quote]

именно парфюми,комплекти,спейове.....до германия

# 320
  • Стара Загора

Защо да е невъзможно? По принцип само парфюми и дезодоранти не позволяват, макар че имам позната в пощата и казва, че това са глупости, но е факт - не искат да приемат на гишетата пратки с такова съдържание. Другите продукти няма проблем да се изпратят. До коя държава трябва да пускаш пакет?

именно парфюми,комплекти,спейове.....до германия
[/quote]

Кофти, търси познати и ако могат да те уредят... по Еконт съм питала, но не изпращат до Германия.
До началото на декември приемаха в МБМ пратки, но след това спряха и там за физически лица.
Не знам честно казано по какъв начин можеш да изпратиш. Ако някой е по-запознат да помага. Peace

# 321
Здравейте, аз получих смс със сайт на който да напиша  данните, пише че таблета ще бъде доставен до края на 6та кампания
Честито на спечелилите така дългоочакваните таблети.Надявам се и аз да съм от тях,но все още нямам получен e-mail.Въпроса ми е към момичетата,които вече са получили такъв,ще ми поясните ли как се случиха нещата при Вас....Още при стартиране на кампанията ли пуснахте парфюма и колко бр.от него.Защото аз направих 32бр.но през цялата кампания....Явно няма смисъл да очаквам

# 322
  • на североизток от Рая
 А трябва ли да съобщаваш какво има в пакета, който пращаш? То ясно, че питат, но като си го опаковала така, че да не дрънкат издайнически, едва ли ще има проблем. Казваш, че пращаш сувенири  и толкова. Попълваш декларация, лепиш на пакета и пътува.

Аз вчера получиш моя кашон. Съжалявам, че не го снимах като го отворих. Като рафтове на аптека беше наредено всичко. Изрядно, че чак не вярвах на очите си. Винаги са ми били наредени продуктите, но този път беше прекалено изрядно всичко.  Party Доста продукти на Naturals имах. Наредих ги един до друг и ги гледах с кеф, красиво изглеждат като цветово разнообразие и картинки. Доста от тях останаха в нас.

Имам подарък портмоне, харесва ми цветът, но не обичам лачени изделия. Ще го ползвам някога, само защото знам, че червените портмонета привличат парите. Сега имам ново портмоне, не ми е омръзнало още.

# 323
  • Стара Загора
Не може така, Нели. Пратките за чужбина преди да са ги проверили от до, т.е. какво е съдържанието - не ги приемат. Peace

# 324
  • на североизток от Рая
Не може така, Нели. Пратките за чужбина преди да са ги проверили от до, т.е. какво е съдържанието - не ги приемат. Peace

Аз говоря от лични наблюдения, защото като ходя до пощата да пращам пратки, почти винаги има и пращащи до чужбина. Но никой не е отварял пакета/кашона си. Само лепят декларация и им описват пратката. А това го гледам по няколко пъти на седмица, защото често пращам най-различни неща.И имам работа точно на гише пратки. Но не оспорвам казаното от теб.  Peace

# 325
  • Пловдив
Спиди приемат пратки до Германия за 31лв. над 5 и (мисля, че беше !) до 20кг.
Пратките за чужбина се гледат от служителките какво съдържат - а и да ги излъжеш, после на митницата също ги проверяват на скенер (или, както там се казва машинката) и ги връщат.
Последно снимки, албуми и календари от брат ми от Испания не дойдоха до нас, защото бил сложил и семена за една местна палма.... приели са му уж пратката. После са му я върнали. Така, че и в двете посоки е контрола. Не само от нас навън.

# 326
  • Стара Загора
Възможно е да приемат някъде, но и на мен при последния ми опит така да мина служителката ми каза, че ще върнат пратката като мине през ренген и си я прибрах. Не ми се рискува да изгоря с 20-30 лв. Grinning

# 327
  • на североизток от Рая
 Разбирам ви, момичета. Аз до чужбина не съм пращала, но мислех, че щом не отворят пакета и той тръгне, ще пристигне. Наивно е, но така мислех.  Grinning Няма да подведа никого, надявам се, защото доста момичета направиха коментари и се има предвид пробваният вариант, а не моите догадки.

# 328

[/quote]
Честито на спечелилите така дългоочакваните таблети.Надявам се и аз да съм от тях,но все още нямам получен e-mail.Въпроса ми е към момичетата,които вече са получили такъв,ще ми поясните ли как се случиха нещата при Вас....Още при стартиране на кампанията ли пуснахте парфюма и колко бр.от него.Защото аз направих 32бр.но през цялата кампания....Явно няма смисъл да очаквам
[/quote]
Обърни се към своя Лидер или Зонален Мениджър. Те имат списъци със спечелилите таблети. Но така, както казваш, май наистина няма смисъл да се надяваш  Confused

re_ge_ благодаря  Crazy Аз пък завиждам на Лидерите ви, че имат толкова активни и дейни Представители Simple Smile

# 329
много благодаря на всички,свързах се със спиди и колета ще отпътува Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт