Литературен спамо-чат - 5-та тема

• 66 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
От "Елинор и Парк" не съм кой знае колко впечатлена. Видя ми се посредствена историйка.
Уве не съм я чела, на Бакман само "Бабата..." четох до някъде и изобщо не ми хареса.

# 721
Аз харесах Уве, много мила книга. Другата не съм я чела, признавам си, че дори не съм я чувала.

# 722
блапгодаря, ще взема Уве за подарък Simple Smile Другата ще преценя на място коя да е- за друг подарък

# 723
Препоръчайте ми български книжни влогъри ?

# 724
Аз пък да питам кога започват номинациите за книга на годината?
Не че ще мога да се включа с предложения, защото не чета тези, които коментирате, а тези, които има в библиотеката, но все пак ми е интересно да ги следя Simple Smile

# 725
  • София
Декември месец, мисля, се започваше с номинациите.
Но нека Лиляна да каже, че последните години тя се грижеше за това.

# 726
  • Ямбол
Тъй като все пак ще е книга на годината, в която четем, до би следвало да се произнесем в края на годината. В началото на декември ще пусна номинациите.

# 727
  • Пловдив
Извинявайте за нахлуването в темата, но бих искала да помоля за отзиви за "Енигма" на Антони Казас Рос. Някой, ако я е чел, моля да сподели. Peace

# 728
Тъй като все пак ще е книга на годината, в която четем, до би следвало да се произнесем в края на годината. В началото на декември ще пусна номинациите.
Е, не остава много Simple Smile Миналата година покрай номинациите прочетох Калуня-Каля, Нестинарка, 11/22/63 и Трънски разкази. Ще видим тази с какво ще ме впечатли Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 09:22 от Джинa

# 729
  • София
Аз не прочетох кой знае колко книги тази година, но според мен "Момичето от влака" ще е един от фаворитите.
Пък да видим .... Simple Smile

# 730
Стига де, на мен ми хареса, ама все пак си е трилър еднодневка  Rolling Eyes

# 731
  • София
Ами не знам, но сякаш няма отявлен фаворит тази година.. или така ми се струва Simple Smile
Ще видим Simple Smile

# 732
Според мен някоя на Дона Тарт ще е фаворит. Макар да не съм сигурна кой кога я е чел.

# 733
Аз тази година прочетох доста книги, но малко от коментираните тук или пък такива, за които е гласувано други години. Фаворитите ми са 1984, Мравки и богове и На изток от рая, но кой би гласувал за тях не знам Simple Smile

# 734
  • София
Ох , да, Ули, вярно. Забравих Дона-та  Embarassed
Тихо, да не чуе Лу ....  smile3520

Общи условия

Активация на акаунт