Къде да си намеря половинка

• 193 080
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 885
  • Sofia
Тука много феминистки бе, не случайно имат проблем с намирането на половинка. Laughing

Ами, не, всъщност, не мисля, че вижданията на повечето дами в темата имат нещо общо с феминизма. Peace Всяка жена мечтае за надежден, отговорен и способен да понесе житейските трудности мъж, но това няма нищо общо с разпределението на ролите – кой бил глава, кой бил ръка, кой бил 'уй. Нито един човек на този свят, независимо от пола, няма правото да се опитва да ръководи или да налага решенията и възприятията си на друг, и колкото по-бързо вие, мъжете, осъзнаете това, толкова по-плавно и хармонично ще се развиват отношенията ви с нежния пол – гаранция, изпитано и проверено. bowuu

# 3 886
надежден, отговорен и способен да понесе житейските трудности

супер сиво и сухо ми звучи тва, кажи ми че има и още плз  Mr. Green

# 3 887

Имаш ли си съпруг, че не ми се нрави да съм само любовник, искам да съм глава на семейство.

Глава си имам,  тъй че втора не ми трябва 

Същото бях отговорила и аз на старият форумен познайник, херкулес  Laughing .

Нито един човек на този свят, независимо от пола, няма правото да се опитва да ръководи или да налага решенията и възприятията си на друг, и колкото по-бързо вие, мъжете, осъзнаете това, толкова по-плавно и хармонично ще се развиват отношенията ви с нежния пол – гаранция, изпитано и проверено. bowuu

bouquet

# 3 888

супер сиво и сухо ми звучи тва, кажи ми че има и още плз  Mr. Green
Такива съпрузи искат. Другото е при любовниците им. Там трябва да ги хване за косата и да ги пори кат риби, да ги пълни кат агнета и да им плюе в устата. Mr. Green

# 3 889
  • Sofia

супер сиво и сухо ми звучи тва, кажи ми че има и още плз  Mr. Green

Мне, няма. Simple Smile Това е основата (поне за мен), оттам-нататък всичко е само плюс и екстра.

Аз съм скучна и старомодна, така че правилно си напипал нишката. Peace

СлънцеЛунаbouquet

За протокола: Нямам си любовник / - ници. Peace

# 3 890
ааааа, брутални сте вие жените.

Способен съм да нося отговорност и да пера на ръка.

# 3 891
 всички мъже твърдят че могат хиляди неща. важно е какво правят, а не какво приказват. теоретично и аз знам как се сменят гуми, и ютюб клиепчета има в помощ, но ... в реалността дали ще тръгна да го правя това  newsm78 на кукуво лято  Mr. Green

# 3 892
  • София
Възможно е да си намериш половина в интернет. Стига да знаеш какво искаш и да отстояваш това постоянно. Защото влизайки в някой еротичен сайт за запознанства - със сигурност няма да намериш нещо повече от секс и кратка интимна връзка.

# 3 893
  • Пловдив
Тука много феминистки бе, не случайно имат проблем с намирането на половинка. Laughing
Смешно. Аз съм тук да давам съвети, не да си търся половинка. Имам брак, деца и всичко.  Пък съм феминистка.

Бре, че как съм успяла?! Joy

# 3 894
Имам брак, деца и всичко.

Всичко имаш предвид, това  Laughing :

Другото е при любовниците им. Там трябва да ги хване за косата и да ги пори кат риби, да ги пълни кат агнета и да им плюе в устата. Mr. Green

# 3 895
  • София
Хора, супер забавни сте ми!  bouquetАко можехте и по-малко да пишете, та да мога да ви изчета...мечти!!!

# 3 896
Прави като мен, чети последните няколко съобщения само, дан съм луд да си губя времето да чета страници наред.  Joy

# 3 897
Като не ви искат жените, намерете си мъже. Тъкмо няма да са феминистки. Тя задната дупка е еднаква и при двата пола.

Такива съпрузи искат. Другото е при любовниците им. Там трябва да ги хване за косата и да ги пори кат риби, да ги пълни кат агнета и да им плюе в устата. Mr. Green

Той ще си пусне по-дълга коса и готово.

# 3 898
  • Пловдив
Имам брак, деца и всичко.

Всичко имаш предвид, това  Laughing :

Другото е при любовниците им. Там трябва да ги хване за косата и да ги пори кат риби, да ги пълни кат агнета и да им плюе в устата. Mr. Green
Абе... колкото и да ви е странно - има мъже които не изневеряват. Не изпитват желание да правят секс с всяка срещната. Пък и жени. Та любовник си нямам.

# 3 899

Е ся, тва си е причината, а не "тука съм, за да давам съветиии", да бе даааа.  Mr. Green

smile3534

Общи условия

Активация на акаунт