Къде да си намеря половинка

• 193 249
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 465
Сетих се, че имаше някакви агенции за запознанства, където ти правят профил и ти уреждат срещи с подходящи за теб потенциални партньори. Само че си плащаш там за сватовничеството. Дали ги има още. Ако живееш в малък град, едва ли ще са подходящи, но за по-големите градове ми звучат добре.

# 466
има ги, не са лош вариант, но...и там мъжете се изчерпват  hahaha

# 467
  • Пловдив
Подсетихте ме за предаването "Любовни квартири". Много забавно беше.

# 468
Хм, активността днес е нулева... Чинии ли мием или рязко намаляхме самотниците?  Laughing

Чинии и чорапи в едно Laughing

# 469
и аз съм ЗА сватовничество стига да се постараят малко така и по характери да ви напаснат, не само по чек листи, защото иначе - шансът да си намериш половинка така е същият като при спийд дейтинг-а, а единствената разлика че за едно си платил малко пари, а за другото много. има един блог на един канадец, който издава тайните на мъжете по отношение на това колко те харесват и дали въобще те харесват. много е добро.

# 470
  • някъде там
Може да сме си саминки и поради тази причина ни се налага да работим като за двама.... Та така , поне моето време до сега беше заето с това...
Между другото да отбележа , ден ми е много кофти настроението Sad

# 471
Може да сме си саминки и поради тази причина ни се налага да работим като за двама.... Та така , поне моето време до сега беше заето с това...
Между другото да отбележа , ден ми е много кофти настроението Sad

Има и такива дни,Cacharell.Но не унивай,най-доброто лекарство срещу кофти настроение е ШОКОЛАД Wink

# 472
cacharell, без такива  Hug Никакво лошо настроение...
Ами всъщност е трудно служители в една агенция за запознанство да преценят кой ще ми хареса. Понякога аз логично не мога да си обясня защо някой ми харесва... излъчване, импулс, комфорт, спокойствие, тръпка...Някой е Мистър Райт за тях, ама на мен изобщо не ми допада.

# 473
  • някъде там
опс има и такива дни де.... лошото е че няма причина Rolling Eyes

# 474
е как ще е лошо, по-добре ли е да имаше? Излез на терасата и погледни към слънцето   grinning039

# 475
  • някъде там
е как ще е лошо, по-добре ли е да имаше? Излез на терасата и погледни към слънцето   grinning039
Тук няма слънце , мрачно и студено.... Heart Eyes

# 476
Хм, активността днес е нулева... Чинии ли мием или рязко намаляхме самотниците?  Laughing

Чинии и чорапи в едно Laughing
Мен малко ми се налага да работя,  за това съм оф

# 477
пращам ти от нашето   grinning039  не знам защо не го получаваш
току-що забърках един сладкиш, бих ти пратила, кажи къде си, гарантирано оправя настроението в комбинация с ароматно кафе

# 478
има ги, не са лош вариант, но...и там мъжете се изчерпват  hahaha
според мен това е и скъпо, май....... но го има, вкл. тези със спийддейтинга предлагат такава услуга.

# 479
  • някъде там
пращам ти от нашето   grinning039  не знам защо не го получаваш
току-що забърках един сладкиш, бих ти пратила, кажи къде си, гарантирано оправя настроението в комбинация с ароматно кафе
Оправи ми настроението без дори да ми пращаш нещо.... благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт