Къде да си намеря половинка

• 193 135
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 255
Опитвам се да пиша с доста слаб нет,виртуална клавиатура,развалена мишка..за това може да имам доста грешки.Извинявам се                                                                                         

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 17:52 от Николай Борисов

# 256
Ники (и аз фамилиарнича, ама от мен не се плаши, аз също не си падам по мъже Wink), какво е това цупене? Тук е женски форум и малцината мъже сме в бърлогата на лъвиците, от заяждане, караници и сърдене няма абсолютно никакъв смисъл, бъди си весел и оптимистичен, както предполагам си в реалния живот, и се дръж нормално и зряло, инак прайдът ще те разкъса. Знаеш, че лъвиците ходят на лов, докато лъвовете се изтягаме на (дивана) припек, и са добри в това.
Аз идвам с мир Peace                                                                                                     Дават ме за пример..отговарям това..а за лъвовете и тн.не сме на война..изразявам мнение без конкретно да засягам някого..Peace                                                                                                                                         

# 257
Хм, след като най-упорито изчетох всичко достигнах до няколко извода.
1: Сайтовете за запознанства не са това което бяха.
2: Не знам какво е спийд дейтинг, но звучи ужасно.
3: Извънземните ме наблюдават и ще ме уредят с някоя девойка точно когато не го очаквам.

Да си сингъл има страхотни преимущества, обаче. ето 10 факта.
1:Като ми се дожени, аз лично, разхвърлям чорапи из стаята, цопвам се по боксерки пред компа и паля цигара. А, да видя коя ще ми позволи такива извращения!
2: Освен това не обичам студени крака. Нали се сещате. Лягате си под топлите завивки и изведнъж чифт студени крака се залепват за вас с подлото "аз само да ги стопля." No, senior, muchas gracias.
3: Няма мрънкане. Къде беше? Колко е часа? Студено ми е, гушни ме, нахрани ме, утрепи паяка, смени контакта, провери странния шум в банята..знаете.
4: Яж каквото ти душа поиска. Дивотии от типа "висок ти е холестерола", "остави бирата" и любимото ми "скъпи, вече ще ядем здравословно. Хапни я тая маруля и я прекарай с бистра водица за десерт"  никак ама никак не ми допадат.
5: Пари - чак се чудиш какво да ги правиш. Имаш бе! не е като да нямаш. Не е нужно да ги даваш за цветя, тортички, парцалки, гримчета и всичките му там дивотийки. Кееф.
6: Можеш да идеш да потичаш без да се притесняваш, че някой ще ти измрънка нещо от типа "Ааа, ама искам и аз да бягам, трябва да отслабна" ( разбира се, че трябва да отслабне. Станала е 45 кила с мокри гащи, ама трябва да ослабне). След това се почва едно туткане, влачене, викове от типа "милоо, виждал ли си ми панталонкитее? Нали се сещаш? Ония сладките, розовките.." После се сеща, че няма вода, започва се търсене на празна бутилка, ама мъничка, да не й тежи като я вдига да пие, слушалките за телефона и накрая така се е препотила, че вече просто не й трябва тренировка.
7: Навици - приятно е да знаеш, че няма нужда да се съобразавяш с никой. Ставаш сутринта и О,ЧУДО - тоалетната е свободна. Кафеварката и тя! Никой не се върти като тазманийски дявол из апартамента. Нали се сещате.. онова дето е като малка машина за разруха. Само дето откъдето мине хвърчат сутиени, червилца, гримчета, чорапи и обичайните писъци "олеле, закъснявам"!
8: Можете да сте спонтанни. Искате да излезете някъде - съветвате се с половинката и отговора е "Еее, не ми се излиза сега. Ама ти сам ли ще ходиш? Аха. Къде? Ааа, е там мога да дойда, готино е. Ама те пък нямат от хубавата тортичка. Не, иди си сам. Ама тук сама ли ще ме оставиш? Еее, събота е, кога ще се видим? Ела да се погушкаме и да гледаме филмче"... и отиде тя.
9: Обикновен случаен поглед с някоя девойка не се превръща в съскане през зъби от типа "Коя беше тая? Не я познаваш? Че как ще я познаваш? Аууу, толкова е грознааа."
10: Пазаруването или както аз го наричам: Господи, прости им, те не знаят какво правят. Тичането от щанд на щанд, моткането, цупенето, умуването коя точно риба да вземе, тътрузенето. След 2.5 часа мъки ти се налага да влачиш 40 килограмови торби под омайните трели носещи се от сладкото малко създание пред теб. Веселото й чуруликане се забива по-лошо в душата ти от проклетите дръжки на найлоновите торби които трябва да влачиш. Поне няма да има нужда от фитнес за днес.

Майтапа настрана, някой беше написал, че няма точо определени правила как да разбереш дали някой става за теб. Аз пък казвам, че има и в 90% от случаите вършат работа Wink

# 258
Какви са тези кифли, които ги описваш? 90% от свободните момичета, които познавам са сами, точно заради липсата на въпросните 'качества' у тях. Демек мъжете гледат, ама не виждат човек, а опаковка. Големият плюс да си сам обаче, е точно такъв- да не се съобразяваш с никого за навиците и времето си.

# 259
  • Русе
Абе каква е тая философска събота, дето правим... какво стана, уговорихте ли си дата за кафето вече?

ти на хемус ли си вече хихихихихихихи

Да, на 5-тия км. След малко да си при Попа Laughing

# 260

3: Няма мрънкане. утрепи паяка

7: Навици - приятно е да знаеш, че няма нужда да се съобразавяш с никой. Никой не се върти като тазманийски дявол из апартамента.
8: Можете да сте спонтанни. Искате да излезете някъде - съветвате се с половинката и отговора е "Еее, не ми се излиза сега. Ама ти сам ли ще ходиш? Аха. Къде? Ааа, е там мога да дойда, готино е. Ама те пък нямат от хубавата тортичка. Не, иди си сам. Ама тук сама ли ще ме оставиш? Еее, събота е, кога ще се видим? Ела да се погушкаме и да гледаме филмче"... и отиде тя.
9: Обикновен случаен поглед с някоя девойка не се превръща в съскане през зъби от типа "Коя беше тая? Не я познаваш? Че как ще я познаваш? Аууу, толкова е грознааа."

Тези ми допадат.  Mr. Green
Шегата на страна, но паяците си ги трепя сама.  hahaha

# 261
  • някъде там
Pluckmuckel
Ей за това са ни мъжете по някога , да ни оправят настроението , благодаря! Разсмя ме! Party

# 262
Извинявай, ама много грубо от твоя страна. Имаш право на избор, но се радвам, че има и мъже, които не мислят така.
А паяците не се трепят, щото носят щастие Simple Smile

# 263
Какви са тези кифли, които ги описваш? 90% от свободните момичета, които познавам са сами, точно заради липсата на въпросните 'качества' у тях. Демек мъжете гледат, ама не виждат човек, а опаковка. Големият плюс да си сам обаче, е точно такъв- да не се съобразяваш с никого за навиците и времето си.

Много моля, не са кифли, а почти всяка жена. Изключвам каките дето ходят на бодибилдинг с прасец два пъти на бицепса ми разбира се. Коя жена не обича да бъде обгрижвана и глезена? Хиперболите са използвани с цел подсилване хумористичния ефект разбира се. Няма нужда да се вглеждаме в детайлите на горното писание.

# 264
  • някъде там
Pluckmuckel
бързо си казвай годините  Mr. Green

# 265
Аз пък имам предизвикателство към теб  Grinning Да вземеш да опишеш вас мъжете... hahaha

# 266
След две седмици навършвам 32 лазарника. Ееех, старост нерадост. Отмина времето когато кръвта ми кипеше като на краставо яре. А относно описа на мъжката част от населението, бих могъл да опитам, макар  правичката да си кажа, нашата глупост може да бъде толкова безмерна, че "Война и Мир" да изглеждат като детска книжка.

# 267
Вай,вай,да не ви Отпочваме ние,че ще стане мазало Laughing

# 268

Много моля, не са кифли, а почти всяка жена. Изключвам каките дето ходят на бодибилдинг с прасец два пъти на бицепса ми разбира се. Коя жена не обича да бъде обгрижвана и глезена? Хиперболите са използвани с цел подсилване хумористичния ефект разбира се. Няма нужда да се вглеждаме в детайлите на горното писание.

Много е забавно, наистина  Simple Smile Но не са всички такива. Да ги глезиш и мъжете обичат, но това е лиготия. И съм убедена, че ще си намериш човека, когото търсиш. И пак казвам- явно не търсиш както трябва.  Sunglasses

# 269

Много е забавно, наистина  Simple Smile Но не са всички такива. Да ги глезиш и мъжете обичат, но това е лиготия. И съм убедена, че ще си намериш човека, когото търсиш. И пак казвам- явно не търсиш както трябва.  Sunglasses

А,според мен той не търси "усложнения" и чифт студени крака  Laughing
Гъбарка си се! Wink

Общи условия

Активация на акаунт