Къде да си намеря половинка

• 197 239
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Sofia
   Хаха, Ванка, ти си нацелил някои от любимите ми места – за Япония си признавам, че имам доста оскъдни познания, но мечтая някой ден да отида до там, сигурна съм, че ще съм очарована. Лондон – какво да си говорим... Няма думи, които да опишат този вълшебен град, съжалявам само, че досега съм била само веднъж там, надявам се да повторя. А Австралия и Нова Зеландия са едни истински части от рая за мен – само че внимавай, 'щото там, освен хищни жени, има и безброй смъртоносни паяци и змии, хапещи далеч по-лошо от мадамите. Laughing

# 3 226
  То за големи, може големи да са – за мащабите на България и Плевен и Хасково не са малки, ама са си провинциални, нали?! Wink

За мен хубави (разбирай космополитни) градове в САЩ са само Ню Йорк, Чикаго и Лос Анджелис – може и банално да звуча, но считам всичко останало за компромис. Peace

P.S.: Денвър е в Колорадо.

Моят избор е Окинава(нещо уникално,а и японките са луди по бели мъжемя и освен това са толкова сладки >>).Лондон(след няколко месеца съм там ) и навсякъде от Нова Зеладния(Прекрасно място.Страната е известна с това че жените са по-настоятелни от мъжете за секс и често те са първите които питат.Освен това нямат никакви задръжки)

Много са им криви крачетата на японките... Sad

Бях си писал с жена 25 модел на cosplay от Токио.Това е момичето.Беше много красива,земна и скромна.

# 3 227
Много са им криви крачетата на японките... Sad

На всичките ли?  Shocked

# 3 228
Стана дума за японки - аз пък мисля, че са много нежни и фини жени. Има и с криви, има и с прави крака.
И българки доста срещам с криви крака.
А по темата - бих живяла навсякъде, стига да харесвам човека до себе си и да намирам смисъл във връзката ни.
От тези хора съм, които свикват бързо с промяната.
Не изграждам "образ" на партньора ми. Знам какво бих искала да притежава като качества, държа на някои от тях повече, отколкото други, но гледам общата картина, когато видя даден човек.
Има неща, за които никога не мога да направя компромис, доколкото за други махам с ръка, когато има достатъчно качества, които си заслужават вниманието и усилията.
Намирането на партньор не мога да определя като лесна работа, колкото и броя да обикалят около теб.
А и няма единна формула нито за успех, нито за красота, нито за перфектен характер, че да си кажеш - ако успея, ако съм готина, ще имам много възможности.
Когато бях на около 20-23 години ми направи за пръв път впечатление следното нещо - ако се облека като кифла, ако седна в кифленско заведение, ми се лепяха разни чичковци-паричковци, ако сложа кецовете и дънките и се разхождам в парка, ми се лепяха разни момчета с размъкнати дънки и бири в ръка.
Важно е в каква среда ти е интересно да бъдеш. Тогава горе-долу ще търсиш партньор, който да обитава същите места и да има подобни разбирания. Но проблемът идва, когато обичаш разнообразието, когато един ден искаш да си на пейката в парка, с изтритите дънки и обикновена тениска, а на другия ден искаш да си на лъскав шопинг, примерно...

# 3 229
Няма проблем, просто ше имаш 2 (или повече) гаджета, ко толкоз?  newsm78

# 3 230
Това е несериозно.
Много жени си мислят, че са незаменими, ако въртят по двама-трима наведнъж, но за мен подобно нещо е безсмислено. И чиста загуба на време и най-вече нерви.

# 3 231
Това е несериозно.
Много жени си мислят, че са незаменими, ако въртят по двама-трима наведнъж, но за мен подобно нещо е безсмислено. И чиста загуба на време и най-вече нерви.

Не е до незаменими това, а до лакомия и до колебливост и хаотични желания. И аз съм била така в крехка 20-год. възраст.

# 3 232

Аз житкам такси в Делиормана, та като решат Лудогорци след някоя победа над говедата или чорбарите да разпуснат в дискотека, какво извозване на моми натам настава. Сигурно имат тайна група във Фейсбук кандидатките за футболни съпруги. Сълзи се стичат по брадата ми от парфюмите им. Ти да видиш

Е представям си... веселба! И все сами ли се прибират тези момичета?

# 3 233
  • о`майна лунна нощ е
Конструктивно предложение на тема "как да си хванем мъж"

Скрит текст:

# 3 234

Ами то за примамка по-добре едни розави прашки, или сютиен най-малко Д. С това шише само пияндета ще се ловят.

# 3 235
   Лондон – какво да си говорим... Няма думи, които да опишат този вълшебен град,

Ужасен град, никога не бих живял там. Отвратителен.

# 3 236
Конструктивно предложение на тема "как да си хванем мъж"

Скрит текст:

Това е по-скоро капан за голям плъх- пиянде. Има ги много такива и изобщо не се налага да ги ловиш с примки. Даже те се опитват нещо да ловнат от масата без да се нагдигат.

# 3 237
Всички ли вече си намерихте половинки и станахте цели? Само аз половин човек ли ще остана? cry

# 3 238
  • София
Абе май остава търсенето и за това лято  Mr. Green Mr. Green

# 3 239
  • SF
И лъжете най безскрупулно - аз имам любим, от осем години водим пърноценен живот, ходим на ресторанти, екскурзии. ходите на майната си, стари моми. От един месец ви гледам в тая тема досред нощите. Секс не видели през крив макарон.

Абе и ти си се наредил сред старите моми - не по-малко активен във форума и не по-повече на другото място.
И наричаш стари моми момичета на по 20 и няколко години. Изключително неподходящо за времето и мястото - 21 век, Европа.
Дано поне да ти е олекнало след този пост.

Темата на старите моми, търсещи себеподобни ергени, се наводни със скучаещи обвързани, размахващи пръстче на всеки пост. През 5 страници ще се намери някой да ни напомни, че пишем в темата, а не правим секс. Вие пък сте големи секс енимълс!!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт