Къде да си намеря половинка

• 197 222
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 270

Ако сте девойка, не залюсквайте тая тема за зодии пред младеж, който харесвате. А също и темата за диетата ви, и за бебе. Това са три теми табу, поне не докато не му наденете халката. Ще избяга.

за диетите съм съгласна. така и не мога да разбера какво му  е толкова интересното как точно гладуваш, но и аз не правя никакви щото гените ми са такива че теглото ми е постоянна величина ... а за бебетата  в- някои неща мъжът трябва да направи първата крачка. е, ако се офлянква и жената може да я направи ... като си събере куфарите например

# 3 271
Да де, но поне трябва да мине известно време от началото на връзката, за да отвори тази тема за бебетата. Темата я отваря жената. Когато реши, че е готова.

# 3 272
Здравейте, искам да ви питам за мнение и съвет. къде в днешно време една жена може да си намери половинката. ходих няколко пъти на speed dating 3. много добре е организирано, но нещо няма сериозни мъже там. чувала съм за истоии как от такава среща са се запознали и всичко е тръгнало като по вода (мои познати даже така са се запознали), обаче още не съм го видяла да ми се случва това. има едни namerime-bg те правят екскурзии за необвързани. сега май месец ще ходя с тях. дано има свестни мъже. ако имате някаква друга идея къде да си срещна половинката, споделете. съвети приемам всякакви. момичета, само не се записвайте за фонтан на щастието (http://www.xn--80aaauo0abafi4aggcr1g.bg/). няколко приятелки се записахме и се оказа че на всички ни е излизал като най-съвместим партньор... създателя на сайта. един александър. докато разбереме какви ги върти 2 от нас бяха излязли вече на среща с него. явно този мъж си е създал сайт само, за да си има постоянно нови жени, с които да излиза, да ги лъже че си търси сериозна връзка и да се прави на плейбой Sick  
Ще споделя моя опит. Аз също се бях отчаяла, че няма да си намеря мъж, в когото да се влюбя. Бях регистрирана в ОК Кюпид и ходих на много среи от там, същщо така ходих и на срещи с колеги и хора от моето обркъжение. Та при мен истинска любов и връзка пламна с човек от моята среда, с когото винаги сме се харесвали. Иначе имах и връзка 6 месечна с човек от дейтинг сайт, тя си беше добра връзка , хубава, но нищо не ми пламна там.

Кой каквото иска да говори, най-големи са шансовете с мъж около теб. Запиши се на мъжки спорт. Аз тръгнах на тичане и от там имам поне един много пламенен обожател, но истината е, че любовта стана с колега.

Недей да "се радваш на живота такъв какъвто е", напротив търси си мъж, флиртувай, хубавей излъчвай и тн. Трябва да пращаш сигнали, че си търсиш. Поне аз пращах усилено, през който период се скъсах от излизане с мъже най-различни --тоест те наистина долавят това, че ти искаш мъж. Сигурно за цялото време 2 години излезнах на срещи с над 70 мъже. Но е факт, че нещата се получиха с човек, когото винаги съм харесвала. Дай шанс на хората около теб. Също така химията се развива, дори да нямаш бясна химия с някого, в процеса на секса тя пораства неимоверно.
Но за мен беше важно и да имам списък с качества, които търся, тоест и рационално подходих, когато оценявах човека. Важно ми беше например, да е с професия, да е амбициозен, да е висок, да е почтен, добър, да имаме добра комуникация и да правим хубав секс заедно.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 08:44 от OX'AMAH

# 3 273
Жасмин, и аз съм във Втора градска.
И моят час на раждане е неизвестен. Да не го правят нарочно??!

О, вярно ли? Grinning
Иначе не знам дали е нарочно, може би съвсем не, аз не съм проверявала нито там, нито в общината.
Зодиите са само за забавление, никога не са ми били важни и не им вярвам особено. Чак сега взех та проверих асцендентите на на децата, не съм ги знаела (каката е телец с асцендент близнаци, малкият е близнаци с асцендент риби - малее, а уж зодиакално не се понасям с близнаци, глупости на търкалета)

Вълк, не си прав - човек трябва да си е себе си и да си пляска всички теми отначало. Не да се прикрива, за да се хареса, а после да разочарова хората. Нека ги разочарова още в началото, така тъкмо ще отсее само тези, с които може да живее спокойно, без да се преструва, защото те са го харесали такъв, какъвто е.

OX'AMAH, 70 мъже за 2 години?? А аз си мислех, че аз съм покварена.  Mr. Green

# 3 274
Жасмин, и аз съм във Втора градска.
И моят час на раждане е неизвестен. Да не го правят нарочно??!

О, вярно ли? Grinning
Иначе не знам дали е нарочно, може би съвсем не, аз не съм проверявала нито там, нито в общината.
Зодиите са само за забавление, никога не са ми били важни и не им вярвам особено. Чак сега взех та проверих асцендентите на на децата, не съм ги знаела (каката е телец с асцендент близнаци, малкият е близнаци с асцендент риби - малее, а уж зодиакално не се понасям с близнаци, глупости на търкалета)

Вълк, не си прав - човек трябва да си е себе си и да си пляска всички теми отначало. Не да се прикрива, за да се хареса, а после да разочарова хората. Нека ги разочарова още в началото, така тъкмо ще отсее само тези, с които може да живее спокойно, без да се преструва, защото те са го харесали такъв, какъвто е.

OX'AMAH, 70 мъже за 2 години?? А аз си мислех, че аз съм покварена.  Mr. Green
Не съм спала с тях, говоря за срещи. (като дейтване преди секса). връзка и секс съм имала с много много много по малко на брой. Просто според мен е хубаво да се преслушат мъже, за да видиш какво ти харесва като типаж, като енергия и да си избереш това, което си е най-много твое.
Но аз съм козирог и при мен случайни неща няма  Twisted Evil. мен може да ме отблъсне някой да има гаден глас или да не ми харесат ръцете му, камо ли да е играч, без хубава професия и тем подобни.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 08:52 от OX'AMAH

# 3 275
Да де, но поне трябва да мине известно време от началото на връзката, за да отвори тази тема за бебетата. Темата я отваря жената. Когато реши, че е готова.
И да и не. Трябва да мине време за да се говори за деца конкретно и да се пристъпи към правене, но за деца абстрактно трябва да се говори веднага. Ако човекът не е готов да има деца, аз лично не бих чакала, освен ако аз не съм на 25. Хората си казват доста откровено дали искат или не искат. Темата за бебетата конкретно я повдигнах аз, след около 2-3 месеца отношения. Повдигнах я по този начин "нещата между нас вървят добре и се разбираме, искаш ли ако така продължи още 2-3 месеца, да си направим бебе?". Той каза "Много бих искал".

Но и с предишното гадже съм повдигала за деца въпроса, защото той си имаше деца, та още в самото начало (мисля на третата среща) го попитах дали би искал и други деца, той също каза, че иска.

Иначе да, не е хубаво да се говори с мъже за неща, които не са интересни за мъжете, все пак те милите нямат какво да внесат по темата за диетите или асцендентите. Трябва да се говори по теми интересни и за двамата все пак. Моят постоянно ремонтира колела и има чаркове в апартамента си, ако той тръгне да ми говори за тях би ми било интересно, но не бих разбрала нищо, тъй като даже не знам имената на чарковете.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 09:06 от OX'AMAH

# 3 276
Хахахахаха ОХ'АМАН и аз съм козирог и мен ме отблъскват странни неща. Не понасям мъже с кореми, глас като на бабичка, флегматични движения...

# 3 277
Ох Аман потвърждава предложението ми за търсене на човек в работната среда. В края на краищата, вие сте с тия мъже по 9 часа всеки ден, време, което няма да имате с никой друг мъж, дори и собствения. А то после единият може да смени колектива, фирмата, отдела.

# 3 278
  • КиТ
Малко късно виждам темата,прочетох до някъди и продължавам,но и аз съм в същото положение като авторката  Rolling Eyes

Ех, като ви чета и ме хваща яд - имаме семеен приятел - образован, хубавец, веселяк,със собствено жилище, работлив и си няма приятелка.

Ако този момък не е зает,му искам Фесбука,без майтап  Crazy

# 3 279
  • София
Хахахахаха ОХ'АМАН и аз съм козирог и мен ме отблъскват странни неща. Не понасям мъже с кореми, глас като на бабичка, флегматични движения...
А, да бе, много сте уникални козирозите...  Laughing
Останалите баш по такива си падаме.

# 3 280
Аз като цяло това със зодиите не го разбирам.
И много мразя като вземат да ме питат коя зодия съм, ама в колко точно часа съм се била родила, ама дали съм се родила с лява свита ръка или с дясна, протегната към Слънцето, а може би Юпитер.
Ако ми се случи мъж да ме попита такова нещо, ще избягам с втора космическа...  Flutter

Същото важи и за мен. Това са пълни глупости, имам приятели родени през цялата година. Даже не ги знам какви зодии са.

# 3 281
  • София
Това със зодиите и съдбата е абсолютен ташак. Само жена може да отхвърли един ухажор, и да предпочете друг, по причина, че така й говорели звездите.

астрологията, зодиите и съдбата са много различни неща. астрологията не е едното просто - ти коя зодия си, аз коя съм и ако сме и двамата земни зодии, значи много ще се разбираме. това което вие описвате може би е вярно за тези, които звънят на личната си гадателка астроложка всеки ден да знаят какво ще им се случи.

Не значи това Golden Heart!!! Нито значи обратното!!! Просто значи - НИЩО!!!

Сега малко по-обосновано, в психологията (не популярната) има нещо, наречено локус на контрола. (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%81_%D0% … D0%BE%D0%BB%D0%B0)

Ето го накратко от Укипедия:
Локус на контрола е термин в психологията, който се свързва с убежденията на личността относно причините за добрите или лошите резултати в нейния живот изобщо или в конкретна сфера като здраве или образование. Концепцията е развита от Джулиян Ротър през 1954 г. и от тогава става важен аспект в личностните изследвания.
Склонността да се приписват резултати от действията на външни фактори се нарича "външен локус на контрола" (екстерналност).
Склонността да се приписват резултати от действията на вътрешни фактори се нарича "вътрешен локус на контрола" (интерналност). Вътрешни фактори тук се явяват свойствата на личността на индивида: неговите усилия, собствените положителни и отрицателни качества, наличието или отсъствието на необходими знания, умения и навици.
"Локусът на контрола" се нарича още "локализация на контрола на волевите усилия"

# 3 282
  • София
Конкретно за теб - ако вярваш, че несъществени неща са причината за щастието или нещастието ти като "земна зодия", планети, лунни възли, фиктивни точки, Управление,екзалтация, заточение и падение, диспозиция, Метод на ключовите думи, Положение на планети в знаците, ретроградност, Управители на домове, планета в дом, Тълкуване на куспид на дом в знак, Лилит и Селена, Хирон, Мажорни и минорни аспекти, конфигурации, Последователност на интерпретацията на хороскоп...Ако е така, значи правилно съм употребил думата ненормално, защото от една личност се очаква да взима рационално-обосновани решения, да носи отговорност за тях, за действията си и да може да ги защитава. Помисли си сериозно - нещата никак не ми изглеждат добре, и в твоя случай май салсата е за предпочитане, защото заключвам, че астрологията е нанесла непоправими щети.
Пиша горното с най-добри чувства, не се обиждай, както писа татко Мецан, изказа ми е малко по-рязък, отколкото подобава като говориш с жени.

# 3 283
Някоя като ме пита кфа ти е зодията и си викам уелее маулее бегай надалече баце, поредното куку.  Laughing

# 3 284
Май преекспонирате нещата! Това, че питаш някого, каква зодия е, е просто още една тема за разговор... /примерно, ако последния е зациклил/ А, проблемите се решават с действие или бездействие съобразно конкретния случай, не вярвам някой да ги решава с допитване до астрологията Laughing Не знам, защо нападнахте Голди така? Не ми прилича на човек, който не си взема сам решенията.

Общи условия

Активация на акаунт