Къде да си намеря половинка

• 197 250
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 285
Явно в някои случаи това ще е последната тема за разговор! Mr. Green

# 3 286
Ясен, имай предвид, че женските списания/предавания промиват мозъците на жените със зодии и диети, а мъжките - с коли и технологични джаджи. И както се предполага, че един мъж задължително трябва да рабира от коли и телефони, така и всяка жена поназнайва от зодии и диети. Не можеш да се спасиш от информационното замърсяване, за жалост, колкото и да се опитваш, даже да не гледаш телевизия и да не четеш списания, пак те заливат рекламите от интернет.

# 3 287
Хаха, тъкмо си постнах постинга и гледам отдолу рекламата: "Какво те очаква в живота
kartisimbolon.com Виж какво ще предскажат картите на Симболон специално за теб само тук!"
Даже и тук, във форума, ни облъчват. А ти се чудиш защо и за какво.  Mr. Green

# 3 288
Еми да, то си е цяла индустрия! Пък по гледачки какви пари се хвърлят. Направо ще напълнят финансовия дефицит на здравната каса.

# 3 289
Някоя като ме пита кфа ти е зодията и си викам уелее маулее бегай надалече баце, поредното куку.  Laughing

Ocaso, ако е по-хитра ще каже например - колко е топло (студено), предпочиташ ли горещините (студа), кога си роден?

# 3 290
Ocaso, ако е по-хитра ще каже например - колко е топло (студено), предпочиташ ли горещините (студа), кога си роден?

Хах, какво пък общо имат горещините с това, кога си роден? Аз съм декемврийско бебе, но обожавам лятото и мразя зимата. Веднага ще заподозра нещо нередно в този въпрос, аз съм изключително мнителна!  Mr. Green
По-добре питай направо, вместо да го усукваш!

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 12:04 от Анонимен

# 3 291
Веднага ще заподозра нещо нередно в този въпрос, аз съм изключително мнителна!  Mr. Green

Писах например. Simple Smile Въпросът кога е роден може да се вмъкне и в друга тема.

# 3 292
Въпросът кога е роден може да се вмъкне и в друга тема.

Може, да. Например: Извинявай, колко е часът? А колко беше, когато се роди?   
(ако се чудиш за асцендента)  Laughing

# 3 293
Въпросът кога е роден може да се вмъкне и в друга тема.

Може, да. Например: Извинявай, колко е часът? А колко беше, когато се роди?   
(ако се чудиш за асцендента)  Laughing

Варианти много Laughing.

# 3 294
Как да ти дам пример как тия глупости за зодии звучат на нормалните хора

Хайде да спреш да определяш кое, как звучи на нормалните хора ?!

а как и защо определяте кой е нормален?  Laughing

# 3 295
  • София
Ще споделя моя опит. Аз също се бях отчаяла, че няма да си намеря мъж, в когото да се влюбя. Бях регистрирана в ОК Кюпид и ходих на много среи от там, същщо така ходих и на срещи с колеги и хора от моето обркъжение. Та при мен истинска любов и връзка пламна с човек от моята среда, с когото винаги сме се харесвали. Иначе имах и връзка 6 месечна с човек от дейтинг сайт, тя си беше добра връзка , хубава, но нищо не ми пламна там.

Кой каквото иска да говори, най-големи са шансовете с мъж около теб. Запиши се на мъжки спорт. Аз тръгнах на тичане и от там имам поне един много пламенен обожател, но истината е, че любовта стана с колега.

Недей да "се радваш на живота такъв какъвто е", напротив търси си мъж, флиртувай, хубавей излъчвай и тн. Трябва да пращаш сигнали, че си търсиш. Поне аз пращах усилено, през който период се скъсах от излизане с мъже най-различни --тоест те наистина долавят това, че ти искаш мъж. Сигурно за цялото време 2 години излезнах на срещи с над 70 мъже. Но е факт, че нещата се получиха с човек, когото винаги съм харесвала. Дай шанс на хората около теб. Също така химията се развива, дори да нямаш бясна химия с някого, в процеса на секса тя пораства неимоверно.
Но за мен беше важно и да имам списък с качества, които търся, тоест и рационално подходих, когато оценявах човека. Важно ми беше например, да е с професия, да е амбициозен, да е висок, да е почтен, добър, да имаме добра комуникация и да правим хубав секс заедно.

Един от малкото чудесни съвети, които търсещата жена може да прочете в темата. Четете и си записвайте. newsm10

# 3 296
Абе чудесни, ама аз не бих тръгнал с жена, която е "излизала" със 70 мъже за две години;)

# 3 297
  • София

Ето ти избор Голди: едната ти казва "Остави се - Луната ще ти помогне и т.н.", а другата ти казва:: "Бъди жена, активна, изобретателна, поеми контрол."...Ти кое ще избереш Голди, червеното или синьото хапче? От теб зависи. smile3549

# 3 298
  • София
Абе чудесни, ама аз не бих тръгнал с жена, която е "излизала" със 70 мъже за две години;)

Е да не я бият през устата да казва я? Нали знаеш - на доктор всичко се показва, и на мъж нищо не се казва. Тя е казала на избрания, че преди него е била с 7, но толкова добър като него не е срещала никога, и всичко е ок.

# 3 299
  • КиТ
Ми да,тя може да не казва,просто да го споменава тук като факт  Peace  Wink

Общи условия

Активация на акаунт