Къде да си намеря половинка

• 197 180
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 345
ще си дойдем на думата. и аз искам мъжествен мъж. Flutter
я дай определение за мъжествен мъж  newsm78
турни си краката на моите рамене ,па си говори за епилации и зодиаци колкото си щеш  hahaha
аз няма да те чуя , ама ти ще ме усетиш  Joy

# 3 346
Мъжествен мъж е равно на „Алфа мъжкар” - термин, който е заимстван от животинското царство. При животните „алфа” е най–силния индивид в рамките на групата. Яде първи и получава това, което иска, тъй като останалите признават превъзходството му. Всички се съобразяват с него, той е най–силния и най–мощния. При хората и най–вече при мъжете позицията алфа мъжкар също е силно желана.

# 3 347

Ето ти избор Голди: едната ти казва "Остави се - Луната ще ти помогне и т.н.", а другата ти казва:: "Бъди жена, активна, изобретателна, поеми контрол."...Ти кое ще избереш Голди, червеното или синьото хапче? От теб зависи. smile3549

Охх сложно newsm78 по-ми се иска да може - да си пожелая най-прекрасния мъж и той да се появи. пък аз активно ще се вра където са мъжките мъже. щом трябва да ходя на екстремни спортове - ще ходя.  newsm56 само дано не се пребия някъде.

# 3 348
Запиши се на кикбокс, само мъже има, лепят се като мухи на мед, като видят жена Wink Освен това ходят мъже с всякакви професии. Аз лично познавам доста юристи, които тренират кикбокс, а и телата им са доста добри Wink  Сещам се, че и на тенис ходят доста сгодни мъже Laughing

# 3 349

Като Васил Михайлов, или Джоко Росич.

# 3 350
записала съм се на тенис тоя уикенд Sunglasses

# 3 351
Стискам палци  Peace Peace

# 3 352
записала съм се на тенис тоя уикенд Sunglasses
къде и от колко часа ?  newsm78

# 3 353
някъде в борисовата е.

# 3 354
  • София
Ами по принцип е хубаво да се говори на тема, която да е интересна и за двамата. Ако на някой не му е интересно, защо трябва да му се говори за това. На колко мъже им се говори или слуша за диети, епилация или за астрология? Аз на тези теми си говоря с приятелките си, все пак аз си търся мъжествен мъж, а не приятелка с пенис.

А така. newsm10

# 3 355
Ами по принцип е хубаво да се говори на тема, която да е интересна и за двамата. Ако на някой не му е интересно, защо трябва да му се говори за това. На колко мъже им се говори или слуша за диети, епилация или за астрология? Аз на тези теми си говоря с приятелките си, все пак аз си търся мъжествен мъж, а не приятелка с пенис.

А защо вместо екскурзия не отидеш на някакъв поход в планината организиран, или с приятелки, там също има много мъже, или организирано на някой висок връх по чужбина, или изобщо алпинистки клуб. Това според мен е супер, и гарантирам, че има много мъже, част от тях интелигентни и хубави. Изобщо не знам какво е точно положението в България, аз съм там само за ваканции, но когато съм се харесвала с някого винаги е било на планина, а не на море.

Тук например готините мъже са и много заети, имат си спортовете, хобитата, работата и наистина техните занимания са мъжки и те нямат време къде да срещат жени. Заради това, и на дейтинг сайтове и на мъжки занимания си съм среща;а  много качествени мъже.

Може при теб да е различно, но аз лично е те посъветвам пак, ако има някой, който винаги ти е харесвал и сте си общували и ти е приятен и като човек и те привлича като мъж , но примерно той не е поел инициативата, поеми я ти. При мен наистина така стана сигурно най-хубавото нещо с мъж, което ми се е случвало и никога нямаше да се случи ако не бях поела аз някаква инициатива, което би било мнооого голяма прецакня. Той ме е канил много пъти и сме излизали и тн, но никога не ме е докосвал и просто тази инициатива трябваше да дойде от мен. Понякога някой мъж може много да те харесва, но да не го показва (не и по начин, който ти да разбереш).
Изобщо ако жената седи и чака, според мен се излага на опасност да я свалят само някакви кочове свалячи, защото истински свестните мъже имат повече притеснения, особено когато много харесват някого. Например моят човек се оказа, че всичките му приятели знаели за мен и са чували за мен преди изобщо да има нещо и все им се бил оплаквал, че нищо не става между нас. "Аз все я каня, тя идва и нищо". Ние така можехме и до дълбока старост да си караме...

# 3 356
Половинки обикновено се търсят там където си ги загубил...  Peace

# 3 357
Големият ми син е шахматист, надявам се това да пъди простите кифли в бъдеще, защото тъпите момичета традиционно смятат умните момчета за смотани.

Браво на него.Това е доста приятен спорт,но и труден.Преди играех с приятели и да си призная не бях много добър.

Познавам момче,което никога няма да бъде с жена,защото е геймър и е вманиечен в игрите.Вече е на 30 години. Cry

# 3 358
... Познавам момче,което никога няма да бъде с жена,защото е геймър и е вманиечен в игрите.Вече е на 30 години. Cry

Глупости!
Аз така срещнах приятеля си.
Не е поискал, не е намерил.

# 3 359
... Познавам момче,което никога няма да бъде с жена,защото е геймър и е вманиечен в игрите.Вече е на 30 години. Cry

Глупости!
Аз така срещнах приятеля си.
Не е поискал, не е намерил.

Имат пари не работи и не излиза от тях.Играе MMORPG-та.

Общи условия

Активация на акаунт