Къде да си намеря половинка

• 197 218
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 360
  • КиТ
Не вярвам да няма и друга луда геймърка  Thinking Crazy

# 3 361
Всички сме геймъри/играчи, едни на видео игри, други на реални.  Smile

# 3 362
  • SF
Ясен, имай предвид, че женските списания/предавания промиват мозъците на жените със зодии и диети, а мъжките - с коли и технологични джаджи. И както се предполага, че един мъж задължително трябва да рабира от коли и телефони, така и всяка жена поназнайва от зодии и диети. Не можеш да се спасиш от информационното замърсяване, за жалост, колкото и да се опитваш, даже да не гледаш телевизия и да не четеш списания, пак те заливат рекламите от интернет.

Не знам какво има предвид Ясен, но мене пък все разни Ясеновци ме питат каква зодия съм. Кво правим сега, м?
Ако трябва да ви размахам лична статистика, повече мъже, отколкото жени, са ме питали каква зодия съм и са ми правили анализ, че съм много сексуална, например.
Приемала съм ги като желаещи за флирт, като търсещи начало за разговор, като хора, които биха искали да подберат тема, на която да говорим и опипват чрез астрология, зодии, изгряващи знаци и т.н.  Не съм ги мислела за ненормални. Други неща ми индикират дали някой е нормален (за мен) или не.
Познавала съм мъже, толкова впечатлени и "заинтересовани", че са ме наричали по зодия с "-че" накрая, вместо с малкото ми име. Вид флирт. Нищо повече.
И аз мога да питам някого коя зодия е. И след 5 минути да забравя отговора и вече да говоря за нещо друго. Това ненормална и вманиачена ли ме прави?
Особено някой като ми заговори "моята зодия, моята зодия, това ми е от зодията, ние сме такива с нашата зодия...." - как да не му ковнеш въпроса "Е коя е тази зодия?"!

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 14:35 от Esmee

# 3 363
Скорпионче си, нали? Grinning

# 3 364
  • SF
Я питай Ясен какво мисли за този въпрос. Simple Smile

Още не си ми научил името, ама вече питаш за зодията ми, а! Laughing

# 3 365
Понеже стана дума за зодиите, вчера попаднах на много смешно нещо за зодиите и съвместимостта, което се казва алкохолен зодиак за пиячи и ценители, от типа на зодия "винце" (например за близнаците) -  "дамите от тази зодия са естети както в кулинарното изкуство, така и в леглото, където са способни буквално да ти отвъртят тирбушона. Както се казва в такива случаи обаче, не се газирайте излишно"... - http://snurl.com/29115rx

# 3 366
Не вярвам да няма и друга луда геймърка  Thinking Crazy

Има,но на човека просто жените не са му интересни.Незнам защо.

# 3 367
Не знам какво има предвид Ясен, но мене пък все разни Ясеновци ме питат каква зодия съм. Кво правим сега, м?
Ако трябва да ви размахам лична статистика, повече мъже, отколкото жени, са ме питали каква зодия съм и са ми правили анализ, че съм много сексуална, например.

Не знам, Esmee, от моите познати мъже никой не говори за зодии. За коли, мотори, екстремни спортове, щанги, пиене, купони да, но за зодии не - явно затова съм си направила тези изводи...
То не че аз съм се интересувала от зодии, но като цяло, предимно жени, които познавам, се интересуват от задиака.

# 3 368
  • SF
Това не беше конкретен въпрос към тебе, а използвах просто цитат, за да попитам общо в темата. Мооооооооооооже би, евентуално, реплика към Ясен.

Но, ето ми и друг повод да питам пък други хора, от темата.
Като има мъже, които са на тема коли, мотори, екстремни спортове, щанги, пиене, купони да, но за зодии не, как да ги приемем, ако на среща започнат да ни занимават с интересите си? Щото и такива сме ги виждали нерядко.
Значи, ако Голди, заговори за зодии, е ненормална, ако заговори за салса, е ненормална, но ако Голдьо заговори за Формула1 и риболова си, трябва да го гледаме с ей такива очи и да ни се струва много нормален през цялото време.
Всъщност, дали ще ме питат коя зодия съм, от кой отбор съм или коя е любимата ми марка автомобили, ми е еднакво интелигентно, умно, забавно и нормално.

# 3 369
Esmee, напълно съм съгласна с всичко, което написа.

Аз смятам, че на среща човек трябва поне от уважение да изслуша събеседника си, току-виж научил нещо ново и интересно Peace .

# 3 370
абе те да се харесат с някой, после ако ще за ако да си говорят, пак ще им е супер вълнуващо. Хората като са влюбени си говорят невероятни тъпотии, в които няма голям смисъл, и пак е музика за ушите им (макар и мъчение за околните). Аз като се замисля за дебилщините, за които ние си говорим, ми е много неудобно.

# 3 371
Хората като са влюбени си говорят невероятни тъпотии, в които няма голям смисъл, и пак е музика за ушите им (макар и мъчение за околните).

Абсолютно вярно!  Grinning

# 3 372
Esmee, напълно съм съгласна с всичко, което написа.

Аз смятам, че на среща човек трябва поне от уважение да изслуша събеседника си, току-виж научил нещо ново и интересно Peace .
Наистина, астрологията според мен трябва да е ограничена до  контекста на  пик ъп лайнс, които Есмее описа "О ти си еди каква си зодия, значи имаш огромен пенис!" или "ох, Овен/Скорпион/Хикс/Игрек, вие сте много страстни любовници!". 

# 3 373
Наистина, астрологията според мен трябва да е ограничена до  контекста на  пик ъп лайнс, които Есмее описа "О ти си еди каква си зодия, значи имаш огромен пенис!"

Joy Joy Joy

Не знам, но това е направо шах с пешката. Много ми е интересно какво би отговорил потенциалният кандидат на това твърдение.

# 3 374
Херкулес си каза кога е роден. Който разбира, да му направи един профил. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт