Къде да си намеря половинка

• 197 106
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Sofia
А който ги иска плешиви и шкембести, да си вдигне ръката.

А ако станат такива в процеса на многогодишната връзка, тогава какво правим?! Натиряме ги, може би...

# 3 496
  • SF
Ние всички едва ли правим едно и също нещо.
Някои си пазят дългогодишната връзка, други хойкат да търсят някоя по-млада и по-руса, а пък Ванеса Паради се раздели с Джони Деп! Е тая вече наистина е луда!!!!

# 3 497
  • SF

А ако станат такива в процеса на многогодишната връзка, тогава какво правим?! Натиряме ги, може би...

Знаеш ли… ти се опитваш да ме иронизираш или приклещиш с това с натирването, но  всъщност толкова много разводи има… Ами "натирили са се"… Може би съвсем не формата на бедрата и цветът на косата ни е извел на трето място в Европа по "натирване", но …. не е като да няма раздели, срещи  и пак раздели и нови срещи…

# 3 498
  • София
Никой не говори, че хубава жена на 50 трябва да бъде обичана от хубаво момче на 25. Но спокойно може да увлече по себе си мъж на 47-46-45 и тя да го превъзхожда външно.
Много са ми плоски тези разсъждения с възрастта. 

Ох!  ooooh! Много филми гледате...

# 3 499
за Ванко не стана ясно какво търси  Flutter разбрахме на дълго и на широко какви жени харесвал, какви не, но не и какво иска от живота ..

Да си го живея безгрижно без отговорности.

# 3 500
  • Sofia
за Ванко не стана ясно какво търси  Flutter разбрахме на дълго и на широко какви жени харесвал, какви не, но не и какво иска от живота ..

Ох, милото... smile3560

# 3 501
  • София

Ами барем продължавай де! Що зорлем се мориш да си го вгорчаваш с разни женоря...

# 3 502
Всичките ти примери с приятели над 30 бяха сполучливи. Всичките бяха хубави момчета.

Да, ама и тримата са женени. А ти нали искаше и да е богат, не само хубав и умен, пък и да е неженен, та хептен сложно става.  Simple Smile
Затова тези ги хващаш от рано -в университета примерно Simple Smile

Tartalet, виждам че си отмъкнала образа на моя втори любим и си я сложила на аватара си. Няма да се разберем така!  Naughty

# 3 503
  • Sofia
Tartalet, виждам че си отмъкнала образа на моя втори любим и си я сложила на аватара си. Няма да се разберем така!  Naughty

А кой е първият ти любим? Mr. Green

# 3 504
проблемът е в прекалено големите изисквания и очаквания, които е добре да са обратнопропорционални на възрастта.

Добре, обясни ми по каква причина сега изискванията ми трябва да са по-занижени, отколкото преди 15 години? Аз не виждам такава, даже напротив. Преди ми беше достатъчно мъжът да е хубав и с мускули, сега това ми се струва смехотворно малко.

Тъй да знае 100 езика
Да има няколко коли 15-20 за разнообразие
Да има оригинален стайлинг
Да е по-хубав от мъжки супермодел
IQ-то му да  е над 200

Ето заради такива претенции много жени остават стари моми.

# 3 505

А кой е първият ти любим? Mr. Green

Е как, мъжа ми! Wink

# 3 506
Сложила съм го точно всички да му се радвате Simple Smile
Обожавам го в филма ''Shame'' Heart Eyes

# 3 507
Сложила съм го точно всички да му се радвате Simple Smile
Обожавам го в филма ''Shame'' Heart Eyes

Ау, подвластен на греха и секси! И като робовладелец не е зле!

# 3 508

Тъй да знае 100 езика
Да има няколко коли 15-20 за разнообразие
Да има оригинален стайлинг
Да е по-хубав от мъжки супермодел
IQ-то му да  е над 200

Ето заради такива претенции много жени остават стари моми.

Лошо няма  в това да имаш претенция. Лошото е когато  претенцията е без покритие. Иска ми се да добавя и още нещо относно непривлекателните жени.  Липсата на физическа красота прави една жена несигурна  в себе си и като компенсация едни стават ексцентрични, други - мъжкарани, трети се запускат, но има и такива, които запазват женствеността си. Тези последните компенсират несигурността приемайки всички комплименти (които някой някога им е казал) за 100%  истина  и ето тук започва претенцията без покритие. Тъй като трудно и агресивно понасят отказ, то с подобни жени мъжа трябва да се държи приятелски, но и една идея - бащински (понеже ако се държи само приятелски и първата идея, която й хрумва е, че я харесваш).  True story

# 3 509
  • SF
Strategos, да разбирам ли, че и ти съдиш по външния вид първоначално и ти дава някаква идея за чоека насреща?

Общи условия

Активация на акаунт